Tak, jest to mag z questa. Sam posiadam kilku oldschoolowych magów z questa.Loizok pisze:Kurcze, fatalne zdjęcia ci wyszły nieostre i przez to nie widać szczegółów.
Umarłem jak zobaczyłem tą ostatnią figurkę co to jest? Mag z questa?
Warsztat Czopka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Czopka - Chaos Sorcerers&Exalteds
Zwykły mag Nurgle'a, tylko ma główkę inną.
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Już go kojarzę... W oryginale miał staffa i dziwną maskę na twarzy...
Oba oddziały wilków świetnie pomalowane, ale wilki z góry, fakt są to dynamiczne modele, ale imo wyglądają jak owce chore na bse - wiem "kfestia" gustu i nie powinienem dyskutować...
Fajnie pomalowane metale na fanolach.
Na wszystkich modelach zieleń soczysta - widać że wiosna idzie do Zielonych
(poza skórą reszta też zacna)
Malując dziki w rydwanie rozumiem że przyświecała Ci wizja dzików zmuszonych do szarży przez Siren Song? Nie chcę sobie wyobrażać pomalowanej konwersji po udanej szarży...
Fajnie pomalowane metale na fanolach.
Na wszystkich modelach zieleń soczysta - widać że wiosna idzie do Zielonych
(poza skórą reszta też zacna)
Malując dziki w rydwanie rozumiem że przyświecała Ci wizja dzików zmuszonych do szarży przez Siren Song? Nie chcę sobie wyobrażać pomalowanej konwersji po udanej szarży...
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Kurde, mam wrażenie, że te figsy duzo lepiej wyglądają na żywca, niż na tych fotkach... A na fotkach wyglądają bardzo dobrze . Najbardziej przypadła mi do gustu statua, w ostatnim figsie nie do końca podoba mi się płomień - za szybko przeszedłeś do ciemnych odcieni, a także kamień w broni - jest zbyt niebieski, jakiś taki dziwny... Chyba, że to nie kamień , nie znam się na tej armii. Pozostałe elementy świetne...
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dla mnie na tak .
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Jak ja nie cierpię tej armii... (ale malowanie super! )
Shadow grey rozjaśniany space wolves greyem
- Stormtrooper
- "Nie jestem powergamerem"
Czy mi się wydaje, czy coś jest z okiem Stonehorne'a ? Malowanie świetne
podpis był nieregulaminowy