Bless męczy Leśne Elfy (update: 15.05.2007 - Treeman - WIP)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Forumowy standard odpowiadania na krytykębless pisze:Oczywiście. Zawsze, jak coś wygląda nie tak, to sie zwala na lampę, albo jakosc zdjęcia. Ja przecież nie mogłem niczego spaprać...
A co do samego malowania... no co ja mogę powiedzieć? Jest tak dobrze, że aż wstyd krytykować
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
moze tez sie dojebuje ale na niektorych agentach strzaly sa brazowe lotki jasne a na innych lotki i strzaly sa jasne czyzbys z lenistwa nie zmienil koloru na pedzlu i pociagnal na taki kolor na jaki malowales akurat np lotki ?? czy moze jest w tyma jakis glebszy zamysl - np ten musi byc inny by sie to wszystko wyroznialo itp ?? jak dla mnie psuje to efekt ale moze to tylko czepialstwo i takie tam?
pozdro
pozdro
- Chaoschild
- Chuck Norris
Mi sie podobaja. Najfajniejsze wyszly wszystkie brazy. Twarze tylko jakos takie przybladle, cholera moze kolesie wlasnie dostaja szarze jakiegos smoka czy cus i sie zastanawiaja czy wiac czy robic stand&shoot
Podstawki klasa, zawsze uwazalem ze dobra podstawka to polowa sukcesu.
Ogolnie bardzo fajne, armia prezentuje sie jak narazie wysmienicie.
pzdr
Podstawki klasa, zawsze uwazalem ze dobra podstawka to polowa sukcesu.
Ogolnie bardzo fajne, armia prezentuje sie jak narazie wysmienicie.
pzdr
- swieta_barbara
- habydysz
Masz te figurki zrobione juz od jakiegos czasu: pora brac sie do roboty i zrobic cos wiecej :]
Lucznicy bardzo mi sie podobaja, ale jednak podstawki z MAS powoduja, ze nie maja takiej ladnej regularnej linii, ktora strasznie lubie przy regimentach strzelajacych. Poza tym wlasciwie bez zastrzezen, wiem ze to roztrzepanie moze odpowiadac armii WE.
Lucznicy bardzo mi sie podobaja, ale jednak podstawki z MAS powoduja, ze nie maja takiej ladnej regularnej linii, ktora strasznie lubie przy regimentach strzelajacych. Poza tym wlasciwie bez zastrzezen, wiem ze to roztrzepanie moze odpowiadac armii WE.
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
nic bless nie paćknąłeś ciekawego w święta?czekamy na fotki:P
a wlasnie bless... zapomnialem napisac... wiesz swieta i te sprawy...
drzewa Tobie w tym lesie powycinali???
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Odczep się, armatowy barbarzyńco.bigpasiak pisze:a wlasnie bless... zapomnialem napisac... wiesz swieta i te sprawy...
A tak poza tym, to dzis wieczorem wrzuce pomalowaną magiczkę... Żeby nie było, że nic nie robię.