Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
Re: Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04
Sląsk rusza za godzinę ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- swieta_barbara
- habydysz
Kotlet, znany rowniez jako Electro Man.Kotlet pisze:Pociemniało niebo nad Warszawą. Zadął wiatr ze wschodu. Horda Hordaka znów na wojennym tropie śmiertelnicy!
-
- Kretozord
Zna ktoś typka z forum o ksywie Manfred? Nie odebrałem od niego rydwanów i jestem w mega potrzebie: jeden orkowy potrzebuje!!
-
- Kretozord
Dzięki. Naprawdę doceniam.bless pisze:Wezme.paulinka17 pisze:Zna ktoś typka z forum o ksywie Manfred? Nie odebrałem od niego rydwanów i jestem w mega potrzebie: jeden orkowy potrzebuje!!
Reprezentacja południowej Szwecji wyrusza
Bless, może challenge
Chociaż z drugiej strony, w niedziele pewnie znowu ze sobą zagramy
Może tym razem nie będę tak strasznie skacowany 

Bless, może challenge

Kogo chcesz oszukaćMalin pisze: Może tym razem nie będę tak strasznie skacowany

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

No to umowmy się na czelendż drugiego dnia w pierwszej bitwie, jak "nie bedziesz skacowany". To sa smieszne bitewki.Malin pisze:Reprezentacja południowej Szwecji wyrusza![]()
Bless, może challengeChociaż z drugiej strony, w niedziele pewnie znowu ze sobą zagramy
Może tym razem nie będę tak strasznie skacowany

- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ciekawe czy ktoś już poległ? 

Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Poszukiwany numer kontaktowy do Czarnego/Akadery
bo się stare ludzie z Kohorty gdzieś pogubili i imprezy niby wyszukać nie mogą
pisać na pw ;P

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych