Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Re: Alternatywne figurki.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Metale można ściągnąć bezpośrednio ze strony GW. W sklepach ich nie ma bo GW jest wredne i je stamtąd wycofało. A skąd info, że to właśnie te figsy mają być teraz w failcascie?
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Raczej zrobią nowe, z plastiku przy okazji nowego armybooka, bo obecne wzory są dosyć stare
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
Ja też poluję na metale, bo ile można na nowe czekaćRasti pisze:Oł maj gad, do 2013 to chyba uda mi się uzbroić w zapas metali...
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
a nowe DE dopiero w polowie 2013??
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
I to mi się podoba Nowe wzory figurek, plastiki bez nowego Armybooka
Dobrze że 20 metalowych Blackguardów już do mnie jedzie . Jeszcze zrobią taką pytę jak hełmy niektórych nowych HE.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
Anjanis, elf druid
Coś takiego na hagę, co sądzicie?
Ewentualnie ta:
Maeral, female elf
Lub ta: Korin barbarian
A na czarodziejkę Tristan, the loremistress
Lub: Sarah the seeress
A Necromancer with tome na czarkę ze sztyletem
Coś takiego na hagę, co sądzicie?
Ewentualnie ta:
Maeral, female elf
Lub ta: Korin barbarian
A na czarodziejkę Tristan, the loremistress
Lub: Sarah the seeress
A Necromancer with tome na czarkę ze sztyletem
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first