nowe modele i unity?

Empire

Moderator: #helion#

Zablokowany
Awatar użytkownika
Brushlicker
Falubaz

Re: nowe modele i unity?

Post autor: Brushlicker »

@Reyki
Gratulujemy maseczki, pozegnanie w dobrym stylu ;)

Te 10stron to nie lamenty, a budowanie napiecia :)
To co uslyszelismy bardzo nam sie podoba
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

Post autor: Bizim »

Reyki po prostu napisz co się zmieniło w stosunku do poprzedniego booka i co rzuciło Ci się w oko.
To wystarczy. 8)
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Przemcio pisze:Reyki możesz potwierdzić, że te kuraki kosztują po 56 pkt???
Tego nie potwierdzi bo nigdzie nie jest napisane, że kosztują 56pkt tylko 58pkt.

usunięte
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Spokojnie chłopaki sam siedzę jak na szpilkach i nie mogę się doczekać pana w brązowym uniformie z wózeczkiem pełnym paczuszek.

Zamówienia które właśnie do mnie lecą jeszcze do soboty będą rozesłane do kilku szczęśliwców z Wrocławia.
Więc wieści z różnych źródeł pewnie od środy już będą się pojawiać. postaram się jako jeden z pierwszych podać pewniaki. Ale i tak puki co wszystko w rękach i kołach UPS.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
bott
Mudżahedin

Post autor: bott »

ja podobnie około środy pewnie będę miał w swoich rękach :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Martin von Carstein
Kradziej

Post autor: Martin von Carstein »

Grand Admiral Thrawn pisze:Bizim --> pdf'em też nie pogardzimy i frytkami do tego :wink:

W każdym razie ja dziękuję ci Reyki za przybliżenie nam zawartości AB - już teraz. :wink:
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2012, o 17:03 przez Martin von Carstein, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

Grand Admiral Thrawn pisze:
Bizim --> pdf'em też nie pogardzimy i frytkami do tego :wink:
Ach nie proponuj tego, pdfy są przecież złe i straszne. Do tego nasz bardzo fajny moderator nie chce o nich słyszeć. ;)
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2012, o 14:09 przez Bizim, łącznie zmieniany 1 raz.

kowaljl
Chuck Norris

Post autor: kowaljl »

Ja sobie kupie pl. Lubie miec te historie po polsku. Wiec bede musial z poltora miecha poczekac, ale licze że Panowie pomozecie:) i wesprzecie:) Jak myslicie ile poczekamy na aktualizacje do Army Buldera?

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

Jak DeBelial będzie mieć dostęp do booka to pewnie na drugi dzień już zrobi aktualizację.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

No ok skoro tak nalegacie to uwaga:

Nowy armybook do Imperium jest wydany ślicznie. W twardej oprawie na kredowym papierze. Na jego stronach sa opisane nowe jednostki oraz bohaterowie.
Jest mała rewolucja w slotach oraz zmiany niektórych zasad starych oddziałów.
Zmieniły się różnież koszty punktowe co by odpowiadały 8 ed trendom.

Oprawa graficzna jest powalająca.
Polecam kupić tą książkę. Naprawdę świetna sprawa no i niedrogo bo 95 zł.

To tak w ramach prima aprilisu. Chociaż z drugiej strony, kurde ja to bym się nadawał do sklepu GW. Czemu nie otworzą sie w Łodzi? Albo czemu nie zatrudniaja ludzi spoza Wawy? Chociaz zaraz....jak patrzę na tą ekipę GW Warsaw to tam większość jest z poza Wawy. Oszukiści!! :twisted: :twisted:
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Belzebub
Wałkarz

Post autor: Belzebub »

Reyki pisze:No ok skoro tak nalegacie to uwaga:

Nowy armybook do Imperium jest wydany ślicznie. W twardej oprawie na kredowym papierze. Na jego stronach sa opisane nowe jednostki oraz bohaterowie.
Jest mała rewolucja w slotach oraz zmiany niektórych zasad starych oddziałów.
Zmieniły się różnież koszty punktowe co by odpowiadały 8 ed trendom.

Oprawa graficzna jest powalająca.
Polecam kupić tą książkę. Naprawdę świetna sprawa no i niedrogo bo 95 zł.
Słyszałem, że Dwarfom bardzo podobny robią. Wszystko dziś na jedno kopyto robią :)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Ogólnie od jakiegoś czasu jest tendencja robienia jednego oddziału hard hitterów i masy śmiecia dookoła.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
bott
Mudżahedin

Post autor: bott »

A takie pytanko czy wiadomo coś na temat Batalionu co w nim będzie :?: :?:
Obrazek

Awatar użytkownika
Kordelas
Masakrator

Post autor: Kordelas »

Batalion się raczej nie powinien zmienić.
Ja również czekam na PL ,nie ma to jak fluff ,żeby straszyć przeciwnika :)
Może mi pomożecie przetrwać ten okres bez booka [-o<
Ostatnio zmieniony 2 kwie 2012, o 18:30 przez Kordelas, łącznie zmieniany 1 raz.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!

Awatar użytkownika
Bizim
Falubaz

A teraz słówko o naszym (nie) ulubionym War Altarze:
The rules for the waraltar is cost is up by 50pts. 4++ wardsave, 6" hatred bubble for all units, and the lore of light spell it has as bound spell is banishment. Arch lectors has gone down by 25pts and warriorpriests aswell. I can go down to the store today and look up the rules for the wizardcarts. any other rules you want looked up?

and since its april 2d today, its still not an aprilfools joke

Awatar użytkownika
Ludvik
Wałkarz

Post autor: Ludvik »

Altar nie jest już unbreakable i nie ma całego lore'u. Cóż, wygląda na to, że tron imperialnych "must have" jest pusty :D .
"I made one mistake in my life, I should've burned Berlin!" - Napoleon I Bonaparte

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

Oj tam oj tam. Nie będzie gwałcił już Bironą i trzymał do usranej śmierci ale bardziej subtelnie wspomagał.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

kowaljl
Chuck Norris

Ogolnie to usredniaja nam ta armie coraz bardziej. Jesli nadal bedzie mozna mixowac rozne rzeczy to super:) ale zjalowienie strzelania, jakos tego nie potwierdza.

Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Post autor: Byro »

W ogóle nie ma co tu gdybać...Całe to paplanie to marnowanie Kb łącza. Jak zobaczymy podręczniki, zagramy bitwy to dopiero wtedy i tylko wtedy będzie można coś konstruktywnego powiedzieć, bez odgórnego zakładania, że nam armię 'uśredniają'...
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

kowaljl
Chuck Norris

To nie jest coś złego. Zaczołem grać imperium własnie dla tego że daje wiele możliwości. Nie jest ograniczona do jednego czy dwóch rodzajów gry. Tylko że wszystkie te elementy trzeba zmixowac zeby wyszło z tego cos co razem dobrze działa i ma niezłego kopa. A jeśli jakiś element zbytnio dostanie po dupie to wtedy zaczynają sie problemy. Jak dla mnie mozdzież i rakietnica była wspaniała sprawa do rozmontowywania silnych oddziałow wroga. Dopiero wtedy nasze oddziały miały szanse wykończyć robote. Opłacało sie zaplacic 115 pkt. i ryzykować dla rakietnicy, bo jak trafiła to dawała realną szanse pozbycia się ciężkiego odziału. Ale z siła 3..... to jak dla mnie mimo ze własnie konczę model nad którym sporo pracowałem marne szanse by goscił na stołach. Chyba, że to tylko stek bzdur i w AB nie zawalili tego tak konkretnie.

Zablokowany