Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
Re: Master Bitwa o Białystok 2012, 31.03- 1.04 wyniki str 25
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
okej, zglosilem wyniki turnieju. jesli ktos jest ciekaw szczegolowych, to tutaj mozna pobrac arkusz xls z wynikami: http://www.sendspace.com/file/34kacw
Zależy które ;p kilka jest od Balthasara Gelta, a te opancerzone to Exemplar Vengers do Menothu z WarmachineSlayer pisze:Kogo ta Breta w pierwszym packu zdjęć , bardzo mi się podoba, szczególnie pegaziści. Z jakiej firmy są?
Dzięki chłopaki za zajebistą weekendową imprezę Było naprawdę EPICKO !!! Szkoda tylko, że w czasie postu w Białym tańce się kończą ok 2 :/ Teletubiś wie jak to boli ;P
Niech ktoś, kto ma filmik z saltem Młodego na materacu go wrzuci Proszęęęęęęęęęęęę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Ciężko nie zauważyć ramki z cytatem w ostatnim poście, prawda Slayer ?
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Specjalnie dla Ciebie porobiłem te fotkiCosmo pisze:
No widzisz Jagal, jak chcesz to potrafisz porobic fajne fotki Dziekujemy za pamiatke
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Racja racja, fotki fajne. Dobrze oddają klimat turnieju, gdy cykałeś je ludziom nieprzygotowanym i niepozującym do zdjęcia
PS. dopiero dwie godziny temu odstawiłem Chrisa na dworzec... to był dłuuuugi weekend.
PS. dopiero dwie godziny temu odstawiłem Chrisa na dworzec... to był dłuuuugi weekend.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- CrazyChris
- Wałkarz
teraz po powrotcie do deutschlandu moge spokojnie podzienkowac wam wszystkim za wspaniala impreze i najprzyjemniejsze przyjencie mnie, jakie moglem sobie wyobrazic.
> przyjechalem, pogralem, poimprezowalem, sie wyluzowalem, pojechalem i napewno wroce
> przyjechalem, pogralem, poimprezowalem, sie wyluzowalem, pojechalem i napewno wroce
m