powrot na jasna strone mocy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: powrot na jasna strone mocy
Panowie nazywajcie mnie jak chcecie ale sam podał do publicznej wiadomości informacje o tym że go wywalili także jeżeli chcieliście teraz lansować wielkie ukrzywdzenie Szamana to wam nie wyszło stał się zbędny dla GW i tyle i niech nie truje nikomu o swojej niedoli , to zaczyna powoli przypominać Smoleniską księgę kondolencyjną .
Jeżeli tak mu współczujecie urządzicie imprezę dziękczynną z tej okazji.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Ale przecież myśmy się nigdy nie widzieli więc mnie nie widziałeś.
A trollem to najprawdopodobniej jesteś ty bo operujesz najczęściej używanym wobec ciebie określeniem.
.
A trollem to najprawdopodobniej jesteś ty bo operujesz najczęściej używanym wobec ciebie określeniem.
.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Ty ale to jest Polskojęzyczne forum i mogłeś zadać sobie trud przetłumaczenia.
A nie jak jakiś mongoł z USA ściągnąć z googla .
nie znam ciebie ani szamana ale pare mysli mi sie nasunelo:
- podzielil sie na forum z ta informacja pewnie po to by nie dostawac wiecej maili/PW/czegokolwiek z zapytaniami odnosnie firmy w ktorej pracowal,
- mowisz o krotkim oswiadczeniu, ten temat wlasnie jest takim oswiadczeniem. z ta roznica, ze kazdy ma prawo to skomentowac jak chce,
- nawiazanie do SW bylo forma zartu, ktora jak widac nie kazdy zrozumial,
- chyba troche za bardzo sie czepiasz.
- nigdzie nie podla informacji o tym, ze go wywalili. poinformaowal tylko, ze juz nie pracuje w GW,Wieszkto pisze:...sam podał do publicznej wiadomości informacje o tym że go wywalili także jeżeli chcieliście teraz lansować wielkie ukrzywdzenie Szamana to wam nie wyszło stał się zbędny dla GW i tyle i niech nie truje nikomu o swojej niedoli , to zaczyna powoli przypominać Smoleniską księgę kondolencyjną .
- podzielil sie na forum z ta informacja pewnie po to by nie dostawac wiecej maili/PW/czegokolwiek z zapytaniami odnosnie firmy w ktorej pracowal,
- mowisz o krotkim oswiadczeniu, ten temat wlasnie jest takim oswiadczeniem. z ta roznica, ze kazdy ma prawo to skomentowac jak chce,
- nawiazanie do SW bylo forma zartu, ktora jak widac nie kazdy zrozumial,
- chyba troche za bardzo sie czepiasz.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
Jeśli tak ci to przeszkadza, to postaraj się chociaż sam pisać po polsku a nie "jak jakiś Mongoł". Nad sztuką czytania ze zrozumieniem też radziłbym popracować.Wieszkto pisze:Ty ale to jest Polskojęzyczne forum i mogłeś zadać sobie trud przetłumaczenia.
Ja osobiście podejrzewam że zakończenie kariery Szamana miało taki przebieg .
http://www.youtube.com/watch?v=HPVCS5Up3Ok
http://www.youtube.com/watch?v=HPVCS5Up3Ok
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Jeśli problemem dla ciebie jest zrozumienie mema to ci współczuję A swoją drogą ciekawi mnie co masz do mongołów mieszkających wy USAWieszkto pisze:Ty ale to jest Polskojęzyczne forum i mogłeś zadać sobie trud przetłumaczenia.
-
- Masakrator
Mocny temat.Ty ale to jest Polskojęzyczne forum i mogłeś zadać sobie trud przetłumaczenia.
Szaman, czy zgadzasz się, żebym przygarnął, któryś z tekstów Twojego zwierzaczka do podpisu?
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
wieszkto - zabawny jestes... wypisujesz straszne glupoty pokazujac niski poziom kultury osobistej, do ktorego nie bede sie znizal. pomijam juz fakt, ze masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. w ktory temat nie wejdziesz, zachowujesz sie tak samo beznadziejnie. uzytkownikow albo rozsmieszasz, albo denerwujesz - innych odczuc nie zauwazylem. nie zauwazylem rowniez zwolennikow Twojego zachowania. Ty jednak z uporem maniaka dalej trollujesz. wiedz, ze w ciagu paru sekund jestem w stanie Cie zbanowac - ale nie zrobie tego, bo nie traktuje Cie powaznie (jest ktos, kto traktuje?). oczywiscie inni admini moga nie miec tyle cierpliwosci.
nie mam zamiaru Ci tez nic wyjasniac ani prostowac glupot, ktore nawypisywales - snij sobie dalej na jawie, bohaterze zza monitora.
nie mam zamiaru Ci tez nic wyjasniac ani prostowac glupot, ktore nawypisywales - snij sobie dalej na jawie, bohaterze zza monitora.
"I fart in your general direction"
Jakoś nie zauważyłem, żeby ktoś płakał nad losem Szamana, on też jakoś nie bardzo biadoli. Ale w innym poście stwierdziłeś, że czujesz się obserwowany przez Szamana - psycholog powinien pomóc. Ale w twoim przypadku nie gwarantuję.Wieszkto pisze:Panowie nazywajcie mnie jak chcecie ale sam podał do publicznej wiadomości informacje o tym że go wywalili także jeżeli chcieliście teraz lansować wielkie ukrzywdzenie Szamana to wam nie wyszło stał się zbędny dla GW i tyle i niech nie truje nikomu o swojej niedoli , to zaczyna powoli przypominać Smoleniską księgę kondolencyjną.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
I tak w nawiasie wolałbym żebyś do mnie nic nie czuł .
Pewnie ma ale jak powie to go GW nabije na pal.puzonik pisze:Drogi Szamanie skoro już wróciłeś na jasną stronę może masz jakieś plany gwiazdy śmierci albo coś podobnego?
nie czuł się winny
Serio? Niby czego? Afery widłowej?
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Wieszko zagiąłeś system