Kod: Zaznacz cały
Mag lord
- Rerollki dispella
- DS
Mag
- 2 DS
BSB
- Hoda + plewny łuk
Heros tancerz
- Teleport
2 * 8 Driad
3 * 10 Łuczników
2 * 5 Wildów Szt.
9 Tancerzy Champion, Muzyk
6 Tancerzy
Drzewo
Orzeł
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kod: Zaznacz cały
Mag lord
- Rerollki dispella
- DS
Mag
- 2 DS
BSB
- Hoda + plewny łuk
Heros tancerz
- Teleport
2 * 8 Driad
3 * 10 Łuczników
2 * 5 Wildów Szt.
9 Tancerzy Champion, Muzyk
6 Tancerzy
Drzewo
Orzeł
Raczej NIE logicznemu myśleniuTAK hailowi na bsb, NIE fluffowej intepretacji zasad!
Litości - chcecie o łuku to zapraszam w odpowiedni temat - jest nawet filmik dla "logików".szczurek pisze:Raczej NIE logicznemu myśleniuTAK hailowi na bsb, NIE fluffowej intepretacji zasad!ale w końcu to fantasy ....
Tak, ale jakby ktoś mi zastawiał lasek do kluczowego teleportu to mogę się 6tką telepać - mniej zajmuje, a razem z herosem to już 7 modeli do walki akurat. Jak kiedyś grałem na magu lordzie to pamiętam, że tych magów się często ładowało do tancerzy i szkoda było takiego dużego oddziału 8 czy 9 na samo chowanie maga.Scimitar pisze:Rozpa spoko i poprawna - arcy i mały mag to do tej 6ki idą, czy też ma ona ambitniejsze zadania ??
Na kluczowych oddziałach mam MR(1), tzn tych do walki poza treemanem. A co innego proponujesz?Po co ci przerzut dispella dla 5ciu kostek ??
3-4x DS, albo 3 DS + Ranu. Jakoś tak scrolle rozłożyć na tych dwóch magach aby było ich tak ze 4 łącznie np.pingus pisze:Na kluczowych oddziałach mam MR(1), tzn tych do walki poza treemanem. A co innego proponujesz?Po co ci przerzut dispella dla 5ciu kostek ??
5 DS to chyba za dużo a wymiana DS + Ranu za Rerollki IMO jest słaba. Jeśli lecą missle to jeszcze więcej tak myślę że do 7. Bo zwykłe missle na treemana nie są groźne, kuźnia i tak leci z masy kości i najczęściej IFki, w driadki jak mi walą to proszę bardzo, w łuczników w sumie też, choć zależy - tych łatwiej chronić. A jak nie missle to się boję tylko popychaczek, ale trzeba wylosować, rzucić a jak coś to są 3 scrolle.Scimitar pisze:3-4x DS, albo 3 DS + Ranu. Jakoś tak scrolle rozłożyć na tych dwóch magach aby było ich tak ze 4 łącznie np.pingus pisze:Na kluczowych oddziałach mam MR(1), tzn tych do walki poza treemanem. A co innego proponujesz?Po co ci przerzut dispella dla 5ciu kostek ??