Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
ogry oprocz stompa maja impact hity teraz? czyli: impact-ataki-stomp?
a stompa jest grywalna w ograch? jak to działa? zastępujesz wszystkie ataki jednym hitem ze swoja silą? czyli zastępujesz 3 lub 4 ataki ogra na jeden?
nie, stomp to jest dodatkowy atak, który wykonujesz po wszystkich atakach ogra. Nie tracisz/zastępujesz niczego. Po prostu możesz sobie raz walnąć w swarmy, infantry i warbeasty, bo tylko na to stomp działa.
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
czy chorazy w ograch ginie kiedy oddzial breakuje i ucieka, i czy to samo dzieje sie z bsb?
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)
Pytałem o to tutaj: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=160 odnośnie gąbek raster, myślę że dwie duże gąbki: http://safeandsound.pl/index.php?p16,ga ... er-xl-68mm będą bardzo dobre do przenoszenia armii (nie mówię tu o większych rzeczach typu mourny, czy działo)
Wisła Kraków.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Dobrze kminisz. Tylko nie czaneluj dd
Mam pytanie: Jak radzić sobie ze słoneczkiem z domeny śmierci?
Podczas wczorajszej walki z helfami miałem wielkie nadzieje, bo w drugiej turze rozwaliłem leadbelchersami klocek łuczników, a scrapką rypnąłem tak, że phenixi zwiewali, natomiast w turze kolejnej, dostałem słoneczkiem (nawet nie siadł mu miscast, tylko 3 piątki ), i z klocka 10 gutsów+2 lordów i klocka 8 leadów zostało mi 2 gutsów z lordami i 2 strzelców. Kompletna porażka. Powiedzcie mi, że ten spell jest zbanowany
Podczas wczorajszej walki z helfami miałem wielkie nadzieje, bo w drugiej turze rozwaliłem leadbelchersami klocek łuczników, a scrapką rypnąłem tak, że phenixi zwiewali, natomiast w turze kolejnej, dostałem słoneczkiem (nawet nie siadł mu miscast, tylko 3 piątki ), i z klocka 10 gutsów+2 lordów i klocka 8 leadów zostało mi 2 gutsów z lordami i 2 strzelców. Kompletna porażka. Powiedzcie mi, że ten spell jest zbanowany
podpis był niezgodny z regulaminem
Nie płacz, ogry nie płaczą .
A słoneczko? Albo miej swojego maga z greedyfistem+deathem, albo używaj, Dispel scrolli i Hellhearta (jest wyjebany).
A słoneczko? Albo miej swojego maga z greedyfistem+deathem, albo używaj, Dispel scrolli i Hellhearta (jest wyjebany).
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2012, o 10:53 przez Majestic, łącznie zmieniany 1 raz.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
gramy na 1500, ja miałem 3 oddziały i ciężko było, napierając, się nie podstawić
no właśnie: na 1500 to ja nie zmieszcze tych wszystkich itemów. dispell scroll poszedł we wcześniejszej turze na słoneczko.
miałem 6 kości vs jego 6. tyle że mi rzuty nie wyszły. ale jak nie w tej, to w następnej by weszło. cos pokombinuję, dam im magic resistance.
przypomnijcie mi jeszcze, nie chce mi sie szukać w podręczniku: magic resistance sie kumuluje?
no właśnie: na 1500 to ja nie zmieszcze tych wszystkich itemów. dispell scroll poszedł we wcześniejszej turze na słoneczko.
miałem 6 kości vs jego 6. tyle że mi rzuty nie wyszły. ale jak nie w tej, to w następnej by weszło. cos pokombinuję, dam im magic resistance.
przypomnijcie mi jeszcze, nie chce mi sie szukać w podręczniku: magic resistance sie kumuluje?
podpis był niezgodny z regulaminem