Niestety - przy army list napisane jest przy każdej jednostce, że może wziąć do dwócj dętekdebelial pisze:Co ciekawego zauważyłem:
nie ma limitu wystawiania detachmentów przypadających na jednostkę macierzystą, a w każdym razie nic takiego nie widzę
detachmenty jednak normalnie panikują wszystko, nie mają zasady że są olewane
nowe modele i unity?
Moderator: #helion#
Re: nowe modele i unity?
- Martin von Carstein
- Kradziej
Blaesus pisze: Niestety - przy army list napisane jest przy każdej jednostce, że może wziąć do dwócj dętek
A co z WH i myśliwymi? WH nie dostaje scout po dołączeniu do myśliwych?
Fakt, dzięki wielkieBlaesus pisze:Niestety - przy army list napisane jest przy każdej jednostce, że może wziąć do dwócj dętekdebelial pisze:Co ciekawego zauważyłem:
nie ma limitu wystawiania detachmentów przypadających na jednostkę macierzystą, a w każdym razie nic takiego nie widzę
detachmenty jednak normalnie panikują wszystko, nie mają zasady że są olewane
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Nie ma sprawy debelial Sądzę, że jest więcej osób, które powinny Tobie dziękować.
Odnośnie Huntsmen - nie ma żadnej zasady, która daje specjalne zdolności po dołączeniu do nich.
Przeszła mi pewna myśl...
Przedmiot dający MR(2) kosztuje 30 pkt.
Witch Hunter z dwoma pistoletami 55 pkt
Odnośnie Huntsmen - nie ma żadnej zasady, która daje specjalne zdolności po dołączeniu do nich.
Przeszła mi pewna myśl...
Przedmiot dający MR(2) kosztuje 30 pkt.
Witch Hunter z dwoma pistoletami 55 pkt
Ostatnio zmieniony 6 kwie 2012, o 13:44 przez Blaesus, łącznie zmieniany 1 raz.
- Brushlicker
- Falubaz
- Brushlicker
- Falubaz
- Martin von Carstein
- Kradziej
Czy aby przypadkiem, gdy dołączymy WH do łuczników-harcowników, ci nie utracą swej zdolności (największego atutu)?To zostana lucznicy core'owi
Nadal są w skirmiszu a WH razem z nimiMartin von Carstein pisze:Czy aby przypadkiem, gdy dołączymy WH do łuczników-harcowników, ci nie utracą swej zdolności (największego atutu)?To zostana lucznicy core'owi
- Martin von Carstein
- Kradziej
Czopek pisze:Nadal są w skirmiszu a WH razem z nimiMartin von Carstein pisze:Czy aby przypadkiem, gdy dołączymy WH do łuczników-harcowników, ci nie utracą swej zdolności (największego atutu)?To zostana lucznicy core'owi
Dzięki Czopku.
- Brushlicker
- Falubaz
Czyta bookaJochnyWalker pisze: PS: gdzie do cholery jest reyki
Wisła Kraków.
Sposobów jest wiele, nie będę tutaj podawał bo wrogowie imperium mogą przeczytać Jeśli będziesz chciał kiedyś poznać to podejdź do mnie na jakimś turniejukowaljl pisze:Snajper na euro, gdzie wszystko widać. Jak tam się zastawisz?:-)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Czytam, płaczę i robię świąteczne zakupy,porządki oraz gotowanko.
GW słąbą porę na premierę wybrało. Nie dość że wymieniają w sklepach farby przez co magazyny im się opóźnieją to jeszcze Premiera nowych zasad i modeli.
Z tego co na szybko mogę napisać. Płaczu nie ma. Czołg trzeba zamienić na demigryfy i będzie git.
Nie mamy już turbo trzymacza.
Rozdrobnili nas i podrożyli ale boosty rekompensują cenę.
Jest kilka smaczków ale Sreuro nam potnie armię w CHU#%&&$% i będzie niestety plewa (Inżynierowie teraz must have to 3 sztuki). Zacznijcie odkładac kase na pieszych księży i kapitanów.
Sorki za zdawkowe informacje ale na moje nieszczęście wiąże mnie pewna wredna umowa:P
GW słąbą porę na premierę wybrało. Nie dość że wymieniają w sklepach farby przez co magazyny im się opóźnieją to jeszcze Premiera nowych zasad i modeli.
Z tego co na szybko mogę napisać. Płaczu nie ma. Czołg trzeba zamienić na demigryfy i będzie git.
Nie mamy już turbo trzymacza.
Rozdrobnili nas i podrożyli ale boosty rekompensują cenę.
Jest kilka smaczków ale Sreuro nam potnie armię w CHU#%&&$% i będzie niestety plewa (Inżynierowie teraz must have to 3 sztuki). Zacznijcie odkładac kase na pieszych księży i kapitanów.
Sorki za zdawkowe informacje ale na moje nieszczęście wiąże mnie pewna wredna umowa:P
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Dzięki Reyki zdawkowe bo zdawkowe ale zadawalające no i przedewszystkim zadowala to że nie ma płaczu przy army booku ehh... mój portfel tego nie polubi tyle kurakow trzeba kupic...
a zamiast tanka pewnie te 2 magiczne charioty trzeba będzie brać
a zamiast tanka pewnie te 2 magiczne charioty trzeba będzie brać
Follow me if I advance,
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
kill me if I retreat,
avenge me if I die
W/D/L
Empire 3/1/1
Dark Elves 0/0/0
@kowaljl
Spójrz na to inaczej. Po prostu czołg nadal jest grywalny ale nie jest must have. To dobrze wpłynie na grywalność i różnorodność rozpisek. Ale raczej sądzę, że po jakimś czasie wszyscy się do niego przekonają.
Co do samego booka to przeglądałem go w sklepie i faktycznie ilość rozkmin jest spora. Już zaczynając od samego wyboru lorda. Jasne mag lord to będzie raczej obowiązek ale kogo damy jako drugiego lorda?
Lektor strasznie dostał po tyłku. Aktualnie myślałem o jakieś kombinacji z mace of hellsturm (normalnie jak dwurak, a jak jakiś pancerny kozak z regenką no to jeden konkretny dzwon) i AoMI. Ale wydaje mi się, że teraz lektor będzie głównie na altarze ze względu na rozdawanie hate unitom oraz rzucanie naprawdę fajnych modlitw na wszystkie unity w 6''. Nadchodzi abomka lub hydra? Żaden problem, sigmarze daj flamigni armatom i już po wrogich monsterach.
Z drugiej strony Altar nie jest już takim całkowitym must have, bo do wspierania zwykłych unitów o wiele lepiej nadają się warrior prieści. Kosztują tylko 65, dają hate, czanelują tak jak duży i dostęp do tych samych modlitw.
Swoją drogą mam takie pytanie bo nie znalazłem odpowiedzi. Czy WP może rzucać więcej niż jedną modlitwę na turę? Bo nigdzie nie znalazłem już wzmianki ile ich można rzucać w jedną turę...
Spójrz na to inaczej. Po prostu czołg nadal jest grywalny ale nie jest must have. To dobrze wpłynie na grywalność i różnorodność rozpisek. Ale raczej sądzę, że po jakimś czasie wszyscy się do niego przekonają.
Co do samego booka to przeglądałem go w sklepie i faktycznie ilość rozkmin jest spora. Już zaczynając od samego wyboru lorda. Jasne mag lord to będzie raczej obowiązek ale kogo damy jako drugiego lorda?
Lektor strasznie dostał po tyłku. Aktualnie myślałem o jakieś kombinacji z mace of hellsturm (normalnie jak dwurak, a jak jakiś pancerny kozak z regenką no to jeden konkretny dzwon) i AoMI. Ale wydaje mi się, że teraz lektor będzie głównie na altarze ze względu na rozdawanie hate unitom oraz rzucanie naprawdę fajnych modlitw na wszystkie unity w 6''. Nadchodzi abomka lub hydra? Żaden problem, sigmarze daj flamigni armatom i już po wrogich monsterach.
Z drugiej strony Altar nie jest już takim całkowitym must have, bo do wspierania zwykłych unitów o wiele lepiej nadają się warrior prieści. Kosztują tylko 65, dają hate, czanelują tak jak duży i dostęp do tych samych modlitw.
Swoją drogą mam takie pytanie bo nie znalazłem odpowiedzi. Czy WP może rzucać więcej niż jedną modlitwę na turę? Bo nigdzie nie znalazłem już wzmianki ile ich można rzucać w jedną turę...
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.