Ja już książkę przeczytałem zaraz przeczytam jeszcze raz i pewnie zacznę kminić kminy rozpiskowe pod Ulryka!
Moderator: #helion#
Dlatego bo tak jak w poprzednim booku jedynego smoka w imperium może dosiadać tylko Karl Franz?Kefas pisze:Zauważyliście smoka w army booku? Zastanawiam się dlaczego nikt jeszcze nie zapodał rozpiski na imperialnym smoku![]()
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
napisałem przecież, że grałem bez proxów, dodatkowo praktycznie tym co mam pomalowane, nie dziw się; nie mam wózków nowych, Altar jest plewny pod pewne buildy, mam w charakterach od pyty punktów i raptem 4 jednostki; coś tam domaluję, coś dokupię i zupełnie czym innym będę grał; gryf jest bardzo syty teraz ale trzeba uważać na niego, wczoraj kilka prób było zdjęcia go ot chociażby bramą, chyba ze 4 razy, nawet karcące pandemonium musiałem wpuszczać, wesoło nie byłoPiotrB pisze:@ helion- co Ty się dziwisz ,że ci czołgi zablokowali jak ty nie masz śmietnika - nie masz kompletnie czym korygować błędów...tak się nie da grać z poważnym przeciwnikiem
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą
Kocitz pisze:Aha i nie jedziemy jakimkolwiek wehikułem z którym miał coś wspólnego: Solo, jego rodzina, jego przyjaciele/znajomi, jego najbliższe otoczenie [w tym SS] czy jakakolwiek osoba mająca styczność z Kiełbasą