Że jest głupi, to wiadomo, ale nic mi nie wiadomo na temat, żeby był samobójcą!Katylina pisze:Naprawdę chcesz wiedzieć?Skavenblight pisze:Do starszego się zwracaj kulturalnie!
Hmmm, na podstawie jakich kryteriów TC dobiera sobie przyjaciół? Czy on w ogóle wychodzi z domu czasem?
Ty się bój bo jeszcze bedzie pisał że ze sobą chodzicie![]()
Niezwykli
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Skavenblight, czy przypadkiem to nie Ciebie widziałem dziś tuż przed 14-tą, koło Faberów, promenadującą się z dwoma koleżankami i kapitanem Hakiem na czele eskadry ?? 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ja nie mam aż tylu koleżanekTiger Brown pisze:Skavenblight, czy przypadkiem to nie Ciebie widziałem dziś tuż przed 14-tą, koło Faberów, promenadującą się z dwoma koleżankami i kapitanem Hakiem na czele eskadry ??

Nie, nie. Hak dziś ma uroczystości rodzinne, a i ja byłam z rodziną parę godzin poza miastem.
Swoją drogą co i rusz ktoś pisze, że chyba mnie widział

- Tiger Brown
- Kradziej
Wybacz, Skavenblight, niesłuszne posądzenie.
Cóż, cena sławy! Było nie było, Pierwsza Dama Border Princes- postać kultowa. 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli!Wych pisze:No coz, kazdy po prostu chcialby Cie zobaczyc

O rany, byłam u rodziny. Było w domu w sumie chyba z 7 dzieciaków. Wiek od 6 do 13 lat. Od razu było widać, które są wychowywane bezstresowo

Zmęczyli mnie jednak bardziej dorośli.
Tiger - no no, nie zabieraj pierwszeństwa Yudokuno!
To samo chciałem napisać. Nasza moderatorka podforum DE może i rzadko tu zagląda, ale zdecydowanie była pierwszaSkavenblight pisze:Tiger - no no, nie zabieraj pierwszeństwa Yudokuno!

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Tiger Brown
- Kradziej
Data przyłączenia nic nie znaczy. Nie o chronologię tu chodzi, a o rozpoznawalność i oryginalność marki.Skavenblight pisze:Tiger - no no, nie zabieraj pierwszeństwa Yudokuno!

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Śmiem twierdzić, że przy tej ilości kobiet w bitewniakach każda jest rozpoznawalnaTiger Brown pisze:Data przyłączenia nic nie znaczy. Nie o chronologię tu chodzi, a o rozpoznawalność i oryginalność marki.Skavenblight pisze:Tiger - no no, nie zabieraj pierwszeństwa Yudokuno!

No, gdyby chodziło o liczbę postów, to mogłabym się zgodzić z tą Pierwszą Damą

- Tiger Brown
- Kradziej
Pewnie dlatego "niektórym nowym forumowiczkom"Skavenblight pisze: Śmiem twierdzić, że przy tej ilości kobiet w bitewniakach każda jest rozpoznawalna

No, gdyby chodziło o liczbę postów, to mogłabym się zgodzić z tą Pierwszą Damą
I wewtem znaczeniu żem pisał! Bez względu na długość urlopu, tytułowi nic (nikt) nie zagrozi.
Nie ilość się liczy, a jakośćSkavenblight pisze:No, gdyby chodziło o liczbę postów, to mogłabym się zgodzić z tą Pierwszą Damą

(o jak mi brakowało tej emoty!)
BTW - masz już 14.88 na dobę.

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

kurde przeczytalem ten temat troche znaczy pierwsze 20 stron i kurde stwierdzilem ze to temat o niczym czyli o wszystkim jeden wielki spam ]:-> nie ze ja mam cos przeciwko spamera (patrz liczba postow bo bez spamu sie tyle nie da miec) ale kurde na te 153 strony zeby tyle roznych tematow bylo poruszone to masakra
jednym slowem brawa dla stworzyciela tego tematu
jednym slowem brawa dla stworzyciela tego tematu
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Cel na najbliższą przyszłość: 15,00. Potem się wyznaczy nowy.Nehan pisze:już 14.89, możesz przestać

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Tiger Brown
- Kradziej
Oh, nie kryguj się! Co to dla Ciebie! Wrócisz z urlopu wyposzczona forumowo i wiuuu, aż się klawiatura zagrzeje. A Tomash z pierwszego miejsca spadnie.Skavenblight pisze:Eee tam... nie da rady! Kolejny urlop od forum nadchodzi...Tiger Brown pisze:Apetyt rośnie w miarę jedzenia. Cel na najbliższą przyszłość: 15,00. Potem się wyznaczy nowy.Nehan pisze:już 14.89, możesz przestać

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: