Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Mistrza może nam zabrać tylko... Nic nie może już go zabrać. Dzięki Kanonierzy.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
No Arsenal w 2 polowie zagral fenomenalnie, Rosicki i Arteta - czapki z glow. Co prawda sytuacja z bodajze 76 minuty powala na lopatki swoim komizmem, ale i tak wyszli na swoje. Balotelli - rotfl.
MU i Young - buahahaha. Nic wiecej dodawac nie trzeba.
Trzymam dzis kciuki za Valencie
MU i Young - buahahaha. Nic wiecej dodawac nie trzeba.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
O której meczyk?Vallarr pisze:
woolfik pisze:Powolutku goni, ale Milan ma łatwy terminarz, a Juventus lubi tracić punkty ze średniakami.Gokish pisze:I Juve goni powolutkuwoolfik pisze:Ale i tak to co sędziowie we Włoszech robią bije wszystko. Mam nadzieje na sprawiedliwy rewanż w 1/4 LM.
ehm ehm

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Ja nie mam 

Odnośnie meczu Arsenalu :
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0245_n.jpg
Ktoś w Wojtka rzucił butelką, no cóż - Wojtek go strollował.
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 0245_n.jpg
Ktoś w Wojtka rzucił butelką, no cóż - Wojtek go strollował.
Jeden z najladniejszych bezbramkowych meczy, jakie widzialem ostatnio. No i przepieknie wrecz widoczna agresja graczy realu, "cudowne" dive oraz jedynie drobne bledy sedziego - jak brak roznego dla Valencii czy brak kartek za dive. Brawo Valencia, blisko bylo - 2 razy obramowania.
Nadal wszystko zalezy od realu, nadal sadze, ze maja potencjal by wygrac GD, niemniej... coraz wieksze nerwy
Nadal wszystko zalezy od realu, nadal sadze, ze maja potencjal by wygrac GD, niemniej... coraz wieksze nerwy

A Ty myalałeś, że każdy siedzi z notesem i notuje, po to, żeby potem na forum napisać?Ingen175 pisze:Fajna zabawa, nie ma co. Lubisz sobie posty nabijać ?
Bo mnie interesuje kiedy i kto "nurkował".

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Super, 2 bezwartościowe posty, ciekawe ile jeszcze Ci się uda napisać.
Nie musi podawać dokładnie, co do sekundy ale niech powie czy 10 minuta, czy 20 minuta. I któż się tego dopuścił.
Bo ja bym chciał zobaczyć tego nurka.
Jakoś sama agresja, nurki i oszustwa w tym realu. Aż cud, że jeszcze ich nie rozstrzelali.
Nie musi podawać dokładnie, co do sekundy ale niech powie czy 10 minuta, czy 20 minuta. I któż się tego dopuścił.
Jakoś sama agresja, nurki i oszustwa w tym realu. Aż cud, że jeszcze ich nie rozstrzelali.
Za to Twoje to esencja prawdy.Ingen175 pisze:Super, 2 bezwartościowe posty, ciekawe ile jeszcze Ci się uda napisać.

Sorry, ale Cię chyba pojebało, że ludzie będą Ci opisywać przebieg meczu. Wiekszośc ma gdzies Twoje zachcianki. I daj mi spokój, ja kibic MU, świętuję.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Wystarczylo ogladac mecz, bo Busi (w kategorii zenujacych dive ofc) zostal oficjalnie dzis zepchniety z 2 miejsca na 3 (Young), ktore zajmuje ex aeqo z CR7 - ten odrabia co jego. Na 1 miejscu umocnil sie Pepe, jego kopniak w Arbeloe byl tak komiczny, ze nieraz sobie jeszcze odpale.
Najbardziej efektowny dive zaliczyl... uwaga, oklaski... CR! W okolicach 70 minuty, kiedy 2 metry przed polem karnym zostal faktycznie tracony, przebiegl 5 metrow, po czym teatralnie, z prawdziwa gracja padl na murawe, a nastepnie szeroko rozlozyl rece i popatrzyl z nadzieja w kierunku sedziego. Poezja nurkowania
Bardzo podobny, choc troche mniej spektakularny dive zaliczyl gdzies na poczatku pierwszej polowy, Benzema tez gdzies ladnie sie przewrocil od dmuchniecia.
Gdyby nie kopniak Pepe, to zlota malina poszlaby do Angela - akcja jak zrobil 5latka "moja pilka, nie oddam, w ryj nie chcesz?!" rowniez mistrzowska.
Dumna, biala krew!
Nawet jesli wygracie LL, to za 2 lata spojrzycie w lustro na ta obita, zapluta twarz i sie spytajcie jej czy bylo warto stracic powszechny szacunek za galacticos 
Wczesniej tez, a jeszcze i Bayern, i co najmniej 1 GD. Niemniej wreszcie cos z sensem napisales
Najbardziej efektowny dive zaliczyl... uwaga, oklaski... CR! W okolicach 70 minuty, kiedy 2 metry przed polem karnym zostal faktycznie tracony, przebiegl 5 metrow, po czym teatralnie, z prawdziwa gracja padl na murawe, a nastepnie szeroko rozlozyl rece i popatrzyl z nadzieja w kierunku sedziego. Poezja nurkowania

Bardzo podobny, choc troche mniej spektakularny dive zaliczyl gdzies na poczatku pierwszej polowy, Benzema tez gdzies ladnie sie przewrocil od dmuchniecia.
Gdyby nie kopniak Pepe, to zlota malina poszlaby do Angela - akcja jak zrobil 5latka "moja pilka, nie oddam, w ryj nie chcesz?!" rowniez mistrzowska.
Dumna, biala krew!

Rozstrzelali! http://www.youtube.com/watch?v=7c_tSWTJ_nEJakoś sama agresja, nurki i oszustwa w tym realu. Aż cud, że jeszcze ich nie rozstrzelali.
Wczesniej tez, a jeszcze i Bayern, i co najmniej 1 GD. Niemniej wreszcie cos z sensem napisales

Spokojnie spojrzę w twarz, zwłaszcza tysiącom weekendowych fanów, którzy ustawiają się jak wiatr wieje.
Ty za to wszędzie nurki widzisz, ale ze strony Barcelony same szkody. Zastanawiam się jak za te x lat spojrzysz sobie w twarz, taki skrajny brak obiektywizmu to jest dopiero coś.
Siweusz, jak zawsze czerwoni kultury nie mają. Nawet w Niedzielę Wielkanocną obrażasz innych. Mógłbym jakiś raporcik posłać, ale że wybaczać uczą to już zostawię. Niemniej zamień jedną literkę na *, tak żeby nie prowokować modów.
Ty za to wszędzie nurki widzisz, ale ze strony Barcelony same szkody. Zastanawiam się jak za te x lat spojrzysz sobie w twarz, taki skrajny brak obiektywizmu to jest dopiero coś.
Siweusz, jak zawsze czerwoni kultury nie mają. Nawet w Niedzielę Wielkanocną obrażasz innych. Mógłbym jakiś raporcik posłać, ale że wybaczać uczą to już zostawię. Niemniej zamień jedną literkę na *, tak żeby nie prowokować modów.
Mi ostatnie, co mozna zarzucic, to sezonowosc :] Strzal kula w plot, ale chyba dlatego, ze koniecznie cos chciales odpisac - widze, ze nawet CR, Pepe czy Di Marii nie bronisz. Czyzbys w koncu mecz sciagnal i przewinal do tych sytuacji?
Widze nurki tam, gdzie sa. Twoja skleroza (albo zaslepienie) nie pozwala Ci pamietac, ze sam w tym temacie jechalem po Cuence za zenujacy dive. Ale patrz znowu - koniecznie chciales cos odpisac. Szkoda, ze jak zwykle bez sensu. Tyle dobrego, ze tym razem nic o przepisach, bo juz sie kilkukrotnie w tym temacie wkopales z ich totalna nieznajomoscia
Dobra rada na przyszlosc - nie gan innych za spam, gdy Twoje posty maja wartosc merytoryczna ponizej zera
Po co klawiature psuc? 

Widze nurki tam, gdzie sa. Twoja skleroza (albo zaslepienie) nie pozwala Ci pamietac, ze sam w tym temacie jechalem po Cuence za zenujacy dive. Ale patrz znowu - koniecznie chciales cos odpisac. Szkoda, ze jak zwykle bez sensu. Tyle dobrego, ze tym razem nic o przepisach, bo juz sie kilkukrotnie w tym temacie wkopales z ich totalna nieznajomoscia

Dobra rada na przyszlosc - nie gan innych za spam, gdy Twoje posty maja wartosc merytoryczna ponizej zera

Kibicuję MU od ponad 20 lat.Ingen175 pisze:Spokojnie spojrzę w twarz, zwłaszcza tysiącom weekendowych fanów, którzy ustawiają się jak wiatr wieje.
Nurki dzis widziałem w liczbie mnogiej.
Jeśli chcesz zarzucić mi brak kultury, zapraszam na turniej.

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Coś chyba wszystkich ponosi dzisiaj - easy, boys
. Dziś dobry dzień. Wygrał Arsenal, punkty stracił Real, jeszcze światełko w tunelu dla Barcy świeci
. Aczkolwiek w baardzo długim tunelu
...