Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Piłka nożna
Moja klawiatura ma się dobrze, nie oglądałem meczu więc pytam - kto i kiedy.
A dostaję spam Siweusza.
Jak byś nie zauważył nie wspomniałem o kimkolwiek mówiąc o sezonowych fanach, tysiące nie = Vallar. Chyba, że twoje ego się mieści w pojęciu "tysiące", ale cóż. W takim przypadku ja już nic nie zdziałam.
A dostaję spam Siweusza.
Jak byś nie zauważył nie wspomniałem o kimkolwiek mówiąc o sezonowych fanach, tysiące nie = Vallar. Chyba, że twoje ego się mieści w pojęciu "tysiące", ale cóż. W takim przypadku ja już nic nie zdziałam.
Brawo.Ingen175 pisze:Moja klawiatura ma się dobrze, nie oglądałem meczu więc pytam - kto i kiedy.
A dostaję spam Siweusza.
Grzesiek próbuje rozładowac sytuację, ale Ty musisz mieć ostatnie słowo ubliżające innym.
Brawo.
Odwaga monitorowa.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Dziecinne to jest kozaczenie za monitorem i udawanie, że się czegoś nie widzi.Ingen175 pisze:Hmm, nie zauważyłem posta wyżej może dlatego że swojego pisałem.
A co, mam cię wyzwać ? Bić się z tobą ? O co ? O remis klubu któremu kibicuję ? To doprawdy byłoby dziecinne.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Vallar nie ma dziwnego talentu. Jest kibicem Barcy.Ingen175 pisze:Człowieku, nie udaję bo meczu nie widziałem. Pytam kiedy takie sytuacje miały miejsce, to je sobie obejrzę na powtórce. A z natury sceptyczny jestem, bo Vallar ma dziwny talent do widzenia masakr i brutalności realu.
Ale koniec już offtopa.

Obejrzyj powtórke, potem bierz udział w dyskusji. Nie oglądałeś, siedź cicho.

Mnie wali, kto będziem mistrzem w Hiszpani. Dlatego piszę co widzę. Pluton nurków w Realu. I tyle.
Mniej nerwów, dobrej nocy. Pozdro.

Ahaha, dobre. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PoIIm0ytis
Czasem to tylko podejść, walnąć w twarz i powiedzieć - graj chłopie, ten klub zasługuje na dużo więcej niż teatr.
Hmm, jak mam komentować skoro nie znam ? Dlatego najpierw zapytałem.
Czasem to tylko podejść, walnąć w twarz i powiedzieć - graj chłopie, ten klub zasługuje na dużo więcej niż teatr.
Zapytałeś o nurka. Jednego. Ja odpisałem, że było więcej. Nie zrozumiałeś. A potem... ech.Ingen175 pisze:Ahaha, dobre. http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PoIIm0ytis
Obejrzyj powtórkę.

Ja jako kibic MU nie zamierzam wytykać Vallarowi nurka Younga. Bo był. I tyle. Ale w skali całego sezonu...

- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie ma się co licytować, kto robi więcej nurków. Są one już chlebem powszednim w większości klubów i nic tego nie zmieni. Problem jest gdzie indziej - w środowisku sędziowskim. Są sędziowie, którzy ścigają nurków (mniejszość), ale jest cała masa sędziów, którzy gwiżdżą faule, bo tak komuś pasuje. Tych sukinsynów trzeba piętnować.
Wracając natomiast do nurków - myślę, że można by rozważyć karanie takich po meczu - tak samo, jak anuluje się kartki po protestach zespołów, tak samo po protestach zespołów przeciwnika w ewidentnych sytuacjach można by karać diverów np. odsunięciem od meczu(ów). Myślę, że mogłoby to chociaż trochę ograniczyć diving na boiskach, bo zaczyna być to zmorą i wkurza wszystkich...
Wracając natomiast do nurków - myślę, że można by rozważyć karanie takich po meczu - tak samo, jak anuluje się kartki po protestach zespołów, tak samo po protestach zespołów przeciwnika w ewidentnych sytuacjach można by karać diverów np. odsunięciem od meczu(ów). Myślę, że mogłoby to chociaż trochę ograniczyć diving na boiskach, bo zaczyna być to zmorą i wkurza wszystkich...
Ehe... gdybym tylko mial wieksze zaufanie do komisji ;] Niemniej krok w dobra strone bylby, bo to zaczyna przekraczac granice. Gdybysmy mogli wygrac GD i w konsekwencji lige karnym po dive, to marzylbym, zeby Messi strzelil celowo na aut. Cos podobnego puszczali na okraglo z jakies II czy III ligi niedawno, czapki z glow
Tak, wiem, nierealne na tym poziomie, ale pomarzyc mozna, nie? ;< Nie? Szkoda.
Duzo bardziej mnie intryguje powszechny dol madrytu... to sa 4 punkty, jak zasluguja na LL, to wygraja na CN. Caly czas sadze, ze sa w stanie. Ale kazdy smietankowy znany mi kibic jest w dolku i rozpacza majac 4 pkt przewagi... O_o Fakt, ze jeszcze niedawno Ci sami ludzie wygrazali mi szpalerem, ale nadal tego nie ogarniam.
Bardziej na temat - Bezproduktywny Ozil spacerujacy sobie po boisku tu i tam vs szarpiacy Kaka - gdyby kebab nie byl ólóbiencem Mou, to inaczej mogl ten mecz wygladac. Nie wspominajac juz o tym, ze Kaka byl poza skladem dluuugo po wyleczeniu kontuzji. Igla byl w I polowie tak samo odciety jak Karim, ale to wlasnie Igla znacznie lepiej nadaje sie do "dostawiania nogi" - kolejna niezrozumiala dla mnie decyzja Mou. Do tego strasznie zwlekal ze zmianami poza Di Maria.
Idealnym podsumowaniem bylo wyslanie biednego Karanki na konferencje. Jak dlugo Mou moze unikac pytan o wlasne bledy? Dzis nawet AS chwali sedziego, standardowa taktyka nie przejdzie.
Jestem spaczonym cule, ale naprawde denerwuja mnie wieczne uniki The Special Five.

Tak, wiem, nierealne na tym poziomie, ale pomarzyc mozna, nie? ;< Nie? Szkoda.
Duzo bardziej mnie intryguje powszechny dol madrytu... to sa 4 punkty, jak zasluguja na LL, to wygraja na CN. Caly czas sadze, ze sa w stanie. Ale kazdy smietankowy znany mi kibic jest w dolku i rozpacza majac 4 pkt przewagi... O_o Fakt, ze jeszcze niedawno Ci sami ludzie wygrazali mi szpalerem, ale nadal tego nie ogarniam.
Bardziej na temat - Bezproduktywny Ozil spacerujacy sobie po boisku tu i tam vs szarpiacy Kaka - gdyby kebab nie byl ólóbiencem Mou, to inaczej mogl ten mecz wygladac. Nie wspominajac juz o tym, ze Kaka byl poza skladem dluuugo po wyleczeniu kontuzji. Igla byl w I polowie tak samo odciety jak Karim, ale to wlasnie Igla znacznie lepiej nadaje sie do "dostawiania nogi" - kolejna niezrozumiala dla mnie decyzja Mou. Do tego strasznie zwlekal ze zmianami poza Di Maria.
Idealnym podsumowaniem bylo wyslanie biednego Karanki na konferencje. Jak dlugo Mou moze unikac pytan o wlasne bledy? Dzis nawet AS chwali sedziego, standardowa taktyka nie przejdzie.
Jestem spaczonym cule, ale naprawde denerwuja mnie wieczne uniki The Special Five.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nie do końca wszystko łapię w Twojej wypowiedzi, ale wiem jedno - w języku polskim, jak wyraz zaczyna się na literę "ó", to zawsze po niej musi być "w", np. ówdzie, ówczesny, itp. Inaczej chyba się nie da
.
Co do błędów szkoleniowców, to Mou popełnia ich w tym sezonie o wiele mniej od Guardioli. Myślę, że to właśnie Guardiola w znacznym stopniu odpowiada za duża przewagę Realu. teraz ciężko to będzie odrobić...

Co do błędów szkoleniowców, to Mou popełnia ich w tym sezonie o wiele mniej od Guardioli. Myślę, że to właśnie Guardiola w znacznym stopniu odpowiada za duża przewagę Realu. teraz ciężko to będzie odrobić...
Uhm... wiesz, jesli caly post jest bezbledny i bez polskich znakow, a nagle wystepuja dwa, ewidentnie bledne... coz, nastepnym razem wezme w zawiasy, by nie bylo najmniejszych watpliwosci
Sam jechalem po Guardioli za nieustanne roszady, ale tu chodzi o cos innego - bledy sie zdarzaja kazdemu, nie tylko trenerom, ale madridismo nie ma nawet szansy porozmawiac o nich z wlasnym trenerem, to dalsze budowanie oblezonej twierdzy. Taka skaza charakteru czy celowa gra Mou? Ale znow sensu w tym nie widze, moze za malo obeznany z mind games jestem ;]

Sam jechalem po Guardioli za nieustanne roszady, ale tu chodzi o cos innego - bledy sie zdarzaja kazdemu, nie tylko trenerom, ale madridismo nie ma nawet szansy porozmawiac o nich z wlasnym trenerem, to dalsze budowanie oblezonej twierdzy. Taka skaza charakteru czy celowa gra Mou? Ale znow sensu w tym nie widze, moze za malo obeznany z mind games jestem ;]
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Może faktycznie nie zauważyłem celowości i nie trzeba będzie brać w zawiasy
.
Kazdy klub ma swoje problemy, kłopoty Realu nie są moimi kłopotami i w zasadzie wali mnie to
gorzej, że przez Josepa Barca nie zależy teraz tylko od siebie. Teraz - mimo zwycięstw - również z uporem godnym lepszej sprawy uparcie promuje Pedro, a Tello i Quenca grzeją ławę... Wysłałby Pedro do rezerw i niech tam się dociera, a w tym czasie młodziaki by się ograły. W nowym sezonie miałby z kogo wybierać, a tak - ani Pedro, ani młodziaków, nie rozumiem tej logiki
...

Kazdy klub ma swoje problemy, kłopoty Realu nie są moimi kłopotami i w zasadzie wali mnie to

Co za buc : http://www.ligamistrzow.com/aktualnosci ... iz-arsenal
Fabregas jakoś nie komentuje swojego poprzedniego klubu.
Fabregas jakoś nie komentuje swojego poprzedniego klubu.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Zajebiście, uśmiałem się w trakcie meczu. I to jest prawda, to tak, jak z receptą na trawnik: 100 lat koszeniaGrolshek pisze:Dobrze że im ten śliczny transparent wywiesili: " you can't buy class" ...

Recepta na angielski trawnik jest prosta kosisz podlewasz, kosisz podlewasz... i tak przez 400 lat...smiejagreg pisze:Zajebiście, uśmiałem się w trakcie meczu. I to jest prawda, to tak, jak z receptą na trawnik: 100 lat koszeniaGrolshek pisze:Dobrze że im ten śliczny transparent wywiesili: " you can't buy class" ....
Tak to brzmiało w oryginale

Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzisiaj chyba gra Dortmund z Bayernem o majsra Niemiec. Nie wie ktoś, gdzie można w TV obejrzeć mecza? Eurosport pokazuje? I o której grają?.
smiejagreg pisze:Dzisiaj chyba gra Dortmund z Bayernem o majsra Niemiec. Nie wie ktoś, gdzie można w TV obejrzeć mecza? Eurosport pokazuje? I o której grają?.
jutro 20.00 Eurosport2
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl