Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Re: Piłka nożna
Bóg zapłać, strona dodana do ulubionych
.

No, tyle dobrego że MC może zapomnieć o Robinie : http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-a ... omosc.html
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To cały czas są informacje prasowe, jeszcze wszystko może się 10x zmienić. Mam nadzieję, że VP zostanie, wtedy Arsenal ma szanse, żeby się liczyć...
Dzisiaj mecz na szczycie Bundesligi, trzeba obejrzeć.
Dzisiaj mecz na szczycie Bundesligi, trzeba obejrzeć.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Real będzie w...wiony, szkoda mi graczy Atletico. stawiam na 3:0 dla Realu...
Ja mam tylko nadzieję, że Pepe nikogo nie zabije. Albo Ramos.
BTW. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-a ... omosc.html
Wiedzą, że mogę Arsenal naciągać bo zawsze można postraszyć MC, że da więcej. Ehh, piłkarzom się w d... przewraca. Sport to mimo wszystko szeroko pojmowana rozrywka, a zarabiają tyle co prezesi banków. Kiedyś wyrośnie z tego taka bańka, że w końcu słodkie czasy się skończą.
Nie żebym zaglądał komuś do portfela, ale wkurza mnie kiedy piłkarz wykorzystuje sytuację by sobie zarobki podbić.
EDIT: No i 1:0, piękny strzał Cr. Ronaldo. Mówcie co chcecie, może i karnego nie powinno być ale jak Ronaldo strzela to jest niebezpiecznie
BTW. http://sport.onet.pl/pilka-nozna/liga-a ... omosc.html
Wiedzą, że mogę Arsenal naciągać bo zawsze można postraszyć MC, że da więcej. Ehh, piłkarzom się w d... przewraca. Sport to mimo wszystko szeroko pojmowana rozrywka, a zarabiają tyle co prezesi banków. Kiedyś wyrośnie z tego taka bańka, że w końcu słodkie czasy się skończą.
Nie żebym zaglądał komuś do portfela, ale wkurza mnie kiedy piłkarz wykorzystuje sytuację by sobie zarobki podbić.
EDIT: No i 1:0, piękny strzał Cr. Ronaldo. Mówcie co chcecie, może i karnego nie powinno być ale jak Ronaldo strzela to jest niebezpiecznie

Lewy rulez.
Ale martwi spadek formy u Piszczka.
edit
Soulferin, no grali żałośnie, nie da sie zaprzeczyć, ale mniej jako kibica MU najpierw interesuje tytuł a potem styl.

Ale martwi spadek formy u Piszczka.
edit
Soulferin, no grali żałośnie, nie da sie zaprzeczyć, ale mniej jako kibica MU najpierw interesuje tytuł a potem styl.

GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
To nie był pierwszy mecz MU, w którym tak grali... W kilku wcześniejszych mimo takiej mizerii udawało się jakoś wygrywać, w końcu się nie udało. Dla mnie to jest najsłabszy MU od wielu, wielu lat - ten z obecnego sezonu. I - paradoksalnie - zdobędzie pewnie mistrza. Chyba jednak rację ma Ingen, że w tym sezonie Angole daleko są za Hiszpanami...
No jasne, że ma, wyniki w Europejskich pucharach ewidentnie to pokazały.smiejagreg pisze:Chyba jednak rację ma Ingen, że w tym sezonie Angole daleko są za Hiszpanami...
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
100 proc racji. Po ostatniej ich kolejce aż trochę żal że to nie piłkarze tacy jak Silva czy Aguero będą mieli mistrza a takie coś ...smiejagreg pisze:To nie był pierwszy mecz MU, w którym tak grali... W kilku wcześniejszych mimo takiej mizerii udawało się jakoś wygrywać, w końcu się nie udało. Dla mnie to jest najsłabszy MU od wielu, wielu lat - ten z obecnego sezonu. I - paradoksalnie - zdobędzie pewnie mistrza. Chyba jednak rację ma Ingen, że w tym sezonie Angole daleko są za Hiszpanami...

co do meczu Realu z Atletico - szkoda że Radamel Falcao nie wykorzystał 3 ch okazji w pierwszej połowie, w River Plate i Porto trafiał z gorszych.
kilka razy zakręcili obrońcami Realu niemiłosiernie. Arbeloa przy Jordim Albie z Valencii to jest jakiś joke a nie reprezentacja na lewej stronie.
w pierwszych 2 minutach 40 sekundach meczu Cristiano przewrócił się trzy razy i Simeone z ławki trenerskiej wymowny gest z pływania żabką pokazywał
no ale rzut wolny był miażdżący. Mam nadzieję że mecz nie jest jeszcze rozstrzygnięty...
Nie tylko w tym sezonie, upadek ligi angielskiej jest już widoczny od 2-3 sezonów. Nawet zeszłoroczny finał z MU pokazał jak daleko są kluby z wysp za Hiszpanią. A to bardzo źle, ligi europejskie powinny być wyrównane bo to sprzyja widowisku i tak naprawdę daje możliwość każdemu wybicia się wysoko.