powrot na jasna strone mocy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: powrot na jasna strone mocy
Kto ma widły, niech da widły...
Skoro już wszyscy którzy mieli widły je powyjmowali , to teraz można powrócić do tematu.
Poważenie jestem temu ciekaw skoro Szaman już ogłosił światu że nie pracuje dla GW to niech chociaż powie czy sam odszedł czy oni go zwolnili <a jest to prawdopodobne z powodu licznych skarg sklepikarzy>.
Poważnie czemu wrócił na tak zwaną jasną stronę mocy .
Poważenie jestem temu ciekaw skoro Szaman już ogłosił światu że nie pracuje dla GW to niech chociaż powie czy sam odszedł czy oni go zwolnili <a jest to prawdopodobne z powodu licznych skarg sklepikarzy>.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
takie male, slodkie pytanie:Wieszkto pisze:Skoro już wszyscy którzy mieli widły je powyjmowali , to teraz można powrócić do tematu.
a po ch*j ci ta informacja ?
Gniewko pisze:
Zarost zarostem, ale kolory inne - u mnie kudły jednolicie czarne, u Jagala ciemny łeb, a zarost (tu cytując Kubę) "z jakimiś idiotycznymi rudawymi akcentami", co w połączeniu z niebieskimi oczami jest bzdurne i podniecające zarazem.
Tak jak 2 strony temu , skoro już powiedział że dla GW nie pracuje , to niech powie czy on sam odszedł czy go zwolnili .Relosu pisze:takie male, slodkie pytanie:
Ja myślę że go zwolnili bo kto o zdrowych zmysłach rzucił by robotę u GW.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
A po kiego grzyba ma ci cokolwiek mówić? Nie jesteś jego spowiednikiem.Wieszkto pisze:Tak jak 2 strony temu , skoro już powiedział że dla GW nie pracuje , to niech powie czy on sam odszedł czy go zwolnili .Relosu pisze:takie male, slodkie pytanie:
A może nie jest? A jeśli tak, to po raz wtóry: co cię to obchodzi?Wieszkto pisze:Ja myślę że go zwolnili bo kto o zdrowych zmysłach rzucił by robotę u GW.
-
- Masakrator
Razem z jakimś wybitnym Biszboszem okupujący początkowe lokacje i dający się ujebać byle plewie?
Works fine for meh.
Works fine for meh.
Panowie zapominacie że widły to broń bogów , a tak na serio to ciekawe czym się Szaman teraz zajmie .
Będzie sprzedawał płyn do mycia naczyń założy sklep , to też ciekawe może być .
Będzie sprzedawał płyn do mycia naczyń założy sklep , to też ciekawe może być .
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Z dedykacją dla Wieszkto aka YouKnowWho
http://www.youtube.com/watch?v=BbiPR2TXhnk
EDIT
Szamanie --> good luck!!!
http://www.youtube.com/watch?v=BbiPR2TXhnk
EDIT
Szamanie --> good luck!!!
Remember, having fun and keeping to the spirit of the game is more important than winning at any cost.
Ale dlaczego zamykać temat Szamanowi przez jednego buraka?Duderson pisze:Niech ktoś zamknie ten temat
Zbanować buraka i tyle.
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony
Po prostu myślę, że fakt odejścia Szamana z GW został już omówiony, a temat nie ma potencjału - chyba, że za taki uznasz trolowanie Wieszkto i cięte riposty innych użytkowników.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
Pewnie Szaman znalazł robotę gdzie indziej, za lepsze pieniądze. A może wcale się nie zwolnił, tylko zrobił dowcip prima aprilisowy, ale 2 kwietnia, dla lepszego efektu. Temat niech będzie otwarty, bo jest ubaw.Wieszkto pisze:Skoro już wszyscy którzy mieli widły je powyjmowali , to teraz można powrócić do tematu.