II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04.12
Re: II skocznia Garmisch-Partenkirchen (4CT) 2400 EURO 15.04
Dobra dobra Bastor, pamiętaj że ja też mam ten problem nowego imperium a u mnie to tak łatwo nie jest więc sie nie pobudzaj
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Hehe dla bastora nowe imperium to miodek. Steamtank z 6 siły i auto warzywieniem. Moździerz s2, rakieta s3 thats all i need !
Ale coby oftopu nie było, to mam pytanie, czy gumowe tygrysy poprzyklejane na kartoniki o odpowiednich wymiarach i pomalowane będą w porzo ?
Ale coby oftopu nie było, to mam pytanie, czy gumowe tygrysy poprzyklejane na kartoniki o odpowiednich wymiarach i pomalowane będą w porzo ?
Gumowe tygrysy?
To już lalek nie produkują?
A co do Steamtanka - to jego siła mniej mnie interesuje co jego T...
A z tego co wiem - to ma T=6... Więc równie dobrze - a może nawet LEPIEJ
To już lalek nie produkują?
A co do Steamtanka - to jego siła mniej mnie interesuje co jego T...
A z tego co wiem - to ma T=6... Więc równie dobrze - a może nawet LEPIEJ
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2012, o 19:38 przez Bastor, łącznie zmieniany 1 raz.
@ Tocz
Brak ograniczeń dla nowego Imperium, więc nie ma co wpisywać. Pamiętajcie jedynie, że czołg liczy się do ograniczenia 4 maszyn/templejt.
@ Kowalij
Możemy zrezygnować z oceny malowania nowych zabawek imperialnych (tyczy się nowych modeli wydanych przez GW, a nie modeli wynikających ze zmiany rozpy!)
@ LuciusII
Dodany na rezerwę.
Luzujemy miejsce zarezerwowane przez LF, na to miejsce wchodzi Patryk Lenart.
Brak ograniczeń dla nowego Imperium, więc nie ma co wpisywać. Pamiętajcie jedynie, że czołg liczy się do ograniczenia 4 maszyn/templejt.
@ Kowalij
Możemy zrezygnować z oceny malowania nowych zabawek imperialnych (tyczy się nowych modeli wydanych przez GW, a nie modeli wynikających ze zmiany rozpy!)
@ LuciusII
Dodany na rezerwę.
Luzujemy miejsce zarezerwowane przez LF, na to miejsce wchodzi Patryk Lenart.
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
I love this game...
Nie, tak samo jak zabawkowy czołg Tocza pochodzący z którejśtam wojny światowej. Jeśli już mówimy o konwersjach, to mają one być konwersjami, a nie pójściem na łatwiznę. Jak ktoś nie chce się bawić, to niech szuka dobrych modeli alternatywnych w klimacie armii.kubencjusz pisze: Ale coby oftopu nie było, to mam pytanie, czy gumowe tygrysy poprzyklejane na kartoniki o odpowiednich wymiarach i pomalowane będą w porzo ?
I love this game...
I love this game...
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
To może inaczej. To jest szablo zębny tygrys tylko innego producenta wykonany z materiału nie zaliczającego się do standardowych. Skombinuje sobie coś innego, a mojego ptysia i tak przyniosę, to go w realu zobaczysz i powiesz mi ok ?
Ok przynieś ,
Możesz oczywiście nimi grać z piętnem "proxa, którego widok boli całe życie" (jeden taki jest dozwolony)/ podobnie jak Tocz czołgiem. Pomyłki nie wprowadzają (wiadomo co zastępują), ale nie wyglądają najlepiej na stole
Po prostu bardzo dużo osób narzekało na poziom figsów po turnieju w Mielcu. Pora to zmienić
Możesz oczywiście nimi grać z piętnem "proxa, którego widok boli całe życie" (jeden taki jest dozwolony)/ podobnie jak Tocz czołgiem. Pomyłki nie wprowadzają (wiadomo co zastępują), ale nie wyglądają najlepiej na stole
Po prostu bardzo dużo osób narzekało na poziom figsów po turnieju w Mielcu. Pora to zmienić
I love this game...
I love this game...
Ukalez ale co ty za przeproszeniem kurwa masz do mojego czołgu ?? Czołg to czołg jak chcesz to wezme i inne okay a z innej beki, nowe jednostki co sa w Empire beda brane pod uwage proxow jeżeli ich nie będzie ? I czy mogą to być podstawki tekturowe z racji ogromnie niewymiarowych podstawek tych demigryfciów ?
Hej,
Chciałbym zgłosić ekipę Krakowską na rezerwę:
1 Maciej Paraszczak, ID 1679 Ogre Kingdoms
2. Miłosz Sarwa, ID 1808 Vampire Counts
3. Maciej Kos, ID1406 High Elves
Jeśli zwolnią się 2 miejsca, to przyjedziemy w 2, ale wolelibyśmy w "3"
Chciałbym zgłosić ekipę Krakowską na rezerwę:
1 Maciej Paraszczak, ID 1679 Ogre Kingdoms
2. Miłosz Sarwa, ID 1808 Vampire Counts
3. Maciej Kos, ID1406 High Elves
Jeśli zwolnią się 2 miejsca, to przyjedziemy w 2, ale wolelibyśmy w "3"
otóż to
na ostatni Wasz turniej miałem się wybrać z Luciusem ale nie wypaliło z mojego powodu
Więc jak zwolnią się miejsca tym razem nie zapije ryjka ;D
na ostatni Wasz turniej miałem się wybrać z Luciusem ale nie wypaliło z mojego powodu
Więc jak zwolnią się miejsca tym razem nie zapije ryjka ;D
X.Maciek chciał się wybrać ale miał opory z napisaniem tego jak zobaczył że nie ma miejsc
Bastor ja zamawiam polski book, chodz mam nadzieje ze narazie uda mi sie skombinowac angielski na jakis czas a na pewno na turnieje. Tylko ze wszystkie przesyłki zostały wysłane dopiero wczoraj, bo sklepy mialy jakas straszna przeprawe z GW i nikt niechcial wysylac wczesniej, były podobno zapowiedziane drakonskie kary. Wiec nie bardzo mam jak Ci poslac podrecznik. Ale plik do AB juz jest i jest bardzo dokladny a wszystkie zasady mozna wydrukowac przy jednostkach. A swoja droga moze to glupie ale faktycznie po nowym imperium powinienes sie przejsc i to bardzo gładko:P Ale juz postanowiłem wczesniej ze chcialbym wyzywac osoby ktore wygrywaja ostatnie turnieje. Raz to powiedziałem i nietaktem było by sie wycofywac tylko dlatego ze zabrali te rzeczy ktore by sie przydały na Ciebie.
Ukalez fakt ze moja rozpiska bedzie calkowicie zmieniona i sporo nowych figsów sklejam (halabardy czy zwykla kawalerie) ale niewyobrazam sobie prosic o ulgi dla tych odziałow. To całkowicie jasne. Problem bedzie tylko z tymi nowosciami.
Tocz jesli ja niedostane nowych figsow to raczej nie wyobrazam sobie zeby je sproxowac:) Po prostu niema sensu robic smiechu i przyjade bez nich. Pozatym niema czegos takiego jak niewymiarowe podstawki jesli zostaly juz oficjalnie wydane przez GW
Ukalez fakt ze moja rozpiska bedzie calkowicie zmieniona i sporo nowych figsów sklejam (halabardy czy zwykla kawalerie) ale niewyobrazam sobie prosic o ulgi dla tych odziałow. To całkowicie jasne. Problem bedzie tylko z tymi nowosciami.
Tocz jesli ja niedostane nowych figsow to raczej nie wyobrazam sobie zeby je sproxowac:) Po prostu niema sensu robic smiechu i przyjade bez nich. Pozatym niema czegos takiego jak niewymiarowe podstawki jesli zostaly juz oficjalnie wydane przez GW