Galeria Imperium
Moderator: #helion#
Re: Galeria Imperium
ciekawe konwersje jak ktoś nie zagląda na empire.com
i niespodzianka :
A może temat założyć gdzie będziemy umieszczać wszelakie konwersje ciekawe i te mniej
i niespodzianka :
A może temat założyć gdzie będziemy umieszczać wszelakie konwersje ciekawe i te mniej
No jak dla mnie to dobry pomysł ;] Myślę że Helionowi też się spodoba ;]. Co do tych konwersji to są naprawdę niezłe ;] Fajnie zrobić sobie takich klęczących strzelców ;].
piękne i dynamiczne...
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Witam i przedstawiam swoją figurkę Imperialnego Ołtarza Wojennego. Model według mojego projektu i wykonania. Podwozie zostało zrobione z greenstuffu, tylne koła oraz dyszel również. Sam ołtarz, na którym umieszczony jest "archanioł" z firmy Reaper, to również green stuff. Bannery zostały wzięte od sztandarów High Elfów - ten z tyłu wózka pochodzi od elfickiego smoka. Konie przy ołtarzu pochodzą od figurki imperialnego generała z firmy Gamezone. jest również szereg bitsów od steam tanka, kaplicy GW oraz purity seal'e od czterdziestkowych space marines. Szkielet ścian ołtarza pochodzi z setu Basilica Administratum do wh40k. Figurka księdza to Awatars of War. Projekt zakładał umieszczenie klęczącej postaci przed figurą archanioła oraz flagellanta - woźnicy, który trzymałby lejce od koni, lecz póki co tą część pomysłu odłożyłem na później.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Emp/DoCh
że też nie wpadłem na pomysł wykorzystania elementów makiet do wh40k. Idealnie pasują:P Dzięki za pomysł:)
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
dużo czasu czekałem na pewne bitsy, które zamawiałem poza naszym krajem - miałem również problemy z figurkami Gamezone'a - otrzymałem kilka zdekomplekowanych blistrów imperialnego generała gdzie zapakowane fabrycznie były części z księdza na koniu wraz z generalskimi. razem z malowaniem zajął ten projekt ok 8 miesięcy. oczywiście nie siedziałem nad tym modelem dzień w dzień - raz na pewien czas brałem się do pracy nad nim.PiotrB pisze:bardzo fajne i bardzo pomysłowe - dużo czasu Ci to zajęło?
miło mi, że się podoba.
Emp/DoCh
- Martin von Carstein
- Kradziej
Chociaż nie lubię War altarów, to twój bardzo mi się spodobał. Szczególnie ten sztandar, sposób pomalowania. Ale reszta też niczego sobie, od chluba armii jak się patrzy.
Czekam na tego woźnice.
Czekam na tego woźnice.
- Brushlicker
- Falubaz
Caius Ceplus pisze: Zaatakowane imperium kontratakuje.
- Brushlicker
- Falubaz