14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek]
Re: 14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek
Zależy gdzie mieszkacie w Warszawie.
Normalna trasa to Nowy dwor, wyszogrod, plock, wloclawek.
Jak blizej ozarowa mazowieckiego to lepiej: sochaczew,młodzieszyn, iłów, plock, wloclawek, tylko trasa mlodzieszyn - plock to troche zadupia, ale nie ma policji i jest pusto.
Normalna trasa to Nowy dwor, wyszogrod, plock, wloclawek.
Jak blizej ozarowa mazowieckiego to lepiej: sochaczew,młodzieszyn, iłów, plock, wloclawek, tylko trasa mlodzieszyn - plock to troche zadupia, ale nie ma policji i jest pusto.
Nie wiem czy było ale mam lenia dziś 
Mapki Euro będa?

Mapki Euro będa?
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Do poprawki. Coś w corach nie pasirudobrody79 pisze:po raz kolejny poszedł mail z rozpiską

Reszta na razie OK. Będziemy aktualizować

Będą mapki by Shinue. Spodziewaj się niespodzianekGokish pisze:Nie wiem czy było ale mam lenia dziś
Mapki Euro będa?

P.S. Mapki EURO są nudne

A ja z kolei mam bardzo istotne dla mnie jak i innych graczy chadecji pytanie: czy sędzia turnieju będzie kazał spalać destroyera na zasadach Euro i tak jak chciał twórca booka czy weźmie pod uwagę chęć kolejnego uwalenia tej armi przez polską LS poprzez spalanie 10-krotne ?
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Grolshek pisze:Bez kozery krzyknę 20Gokish pisze:10 to za małoproponuję 15
Ooo i jak będzie 20 to czelendż

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jak trafię na kogoś z LS to po prostu go zdejmę ze stołu. Po co ma się ciśnieniowiec denerwować jego wyglądemGokish pisze:Grolshek pisze:Bez kozery krzyknę 20Gokish pisze:10 to za małoproponuję 15
Ooo i jak będzie 20 to czelendżbo żal mi kolesia z HKB w to pchać

Grolshek niech dadzą w FAQ to można gadać póki co tego nie ma więc jest spalany 10 razyGrolshek pisze:A jebać twórcę Tamurkhana. Ważne jest co badacze pisma orzekli

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Tyle to ja już wiem. Tak sobie spamuję bo lubię chłopakom podnosić ciśnienieGokish pisze:Grolshek niech dadzą w FAQ to można gadać póki co tego nie ma więc jest spalany 10 razyGrolshek pisze:A jebać twórcę Tamurkhana. Ważne jest co badacze pisma orzekli.

Jakby ci ktoś z dupy wyskoczył że każdy z trebów rzuca 2 razy artyleryjką i jeśli na którymkolwiek wyskoczy miss to jest miss to tez byś płakał. Bo na pewno twórca booka był pijany i o to mu chodziło...Gokish pisze:Więc nie męcz już
Rozpiska poszła gupia w uj.

- rudobrody79
- Falubaz
rozbiłem wartości punktowe w corach w mailu, więc nie powinienies mieć teraz problemu z podliczeniem całości, wszystkie wartości policzone były prawidłowo.
postaram się następnym razem pracować na army builderze
pzdrwm
postaram się następnym razem pracować na army builderze
pzdrwm