O tak, piękny, duży, i wspaniały Baneblade
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
O tak, piękny, duży, i wspaniały Baneblade
Oglądałem se stronkę Gw i spojżałem a tam pokazał mi się piekny czołg do armi IG.
E, co ja bede pisał sami zobaczcie http://uk.games-workshop.com/apocalypse ... preview/1/
Hmm, jego cenna??? wiem jedno jak się pokaże to odrazu go kupuje .
Ale myślę że w granicach 170-240zł się zmieści .
Pozdro...
E, co ja bede pisał sami zobaczcie http://uk.games-workshop.com/apocalypse ... preview/1/
Hmm, jego cenna??? wiem jedno jak się pokaże to odrazu go kupuje .
Ale myślę że w granicach 170-240zł się zmieści .
Pozdro...
- Kedziorson
- Masakrator
nie znam się na 40K ale nareszcie macie piękny czołg,normalny:D a nie jakiś bazyliszek z nieproporcjonalną lufa(IMO)
zdaje mi się czy jest on wielki jak na czołgi w 40K?
zdaje mi się czy jest on wielki jak na czołgi w 40K?
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
On jest bardzo duzy masz tam zdjęcie, porównanie piechura do czołu i jest zasadnicza rózninca.
Mówcie co chcecie ale on jest przepiękny, wogle mają teraz wpakować 3 bazyliszki do jednego boxa i pewnie bedzie ksoztowało to z 400zł ;/ .
Mówcie co chcecie ale on jest przepiękny, wogle mają teraz wpakować 3 bazyliszki do jednego boxa i pewnie bedzie ksoztowało to z 400zł ;/ .
ten czołg to ma już z 8 lat co najmniej... tyle, że był dostępny tylko z Forgeworlda za 150Ł
http://www.forgeworld.co.uk/acatalog/SU ... TANKS.html
(na dole stronki)
http://www.forgeworld.co.uk/acatalog/SU ... TANKS.html
(na dole stronki)
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
kolega mi powiedział ze jego cenna moze się równac z cenna battleforca ;/
50-60Ł według ostatnich plotek. Czyli albo 330 (jak batallion/battleforce), albo jakieś 380 zł.
Biorąc pod uwagę rozmiar tego behemota i to, że o połowę mniejszy Land Raider kosztuje 35Ł, nie jest to przegięcie cenowe.
Tylko trzeba pamiętać, że w normalnej bitwie turniejowej będzie zapewne nie do wystawienia (taki już los superheavy).
Aha - jest nie tylko dla IG. Zasady Apocalypse będą pozwalały dowolnie łączyć ze sobą armie Imperium, więc tę krowę będą mogli spokojnie wystawić np. SM, nie wspominając o inkwizycji
Biorąc pod uwagę rozmiar tego behemota i to, że o połowę mniejszy Land Raider kosztuje 35Ł, nie jest to przegięcie cenowe.
Tylko trzeba pamiętać, że w normalnej bitwie turniejowej będzie zapewne nie do wystawienia (taki już los superheavy).
Aha - jest nie tylko dla IG. Zasady Apocalypse będą pozwalały dowolnie łączyć ze sobą armie Imperium, więc tę krowę będą mogli spokojnie wystawić np. SM, nie wspominając o inkwizycji
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Kurde trochę drogi ale no cóż, a o co chodzi z tym pakowaniem 3 bazyliszków do jednego boxa???
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Taa...
Do tego będą boksy z dwoma monolitami, trzema wirnikami, setką marynatów + czołgi i takie tam czarodziejskie wynalazki.
Czyli 'wydajmy mase nowych rzeczy tak naprawdę nie wydając nic nowego w większej cenie, moze ktoś się nabierze'.
Bo sam pomysł w ogóle jest debilny. Od takich rzeczy jest Epic, a nie 40k, gry na takie punkty i tyle modeli nie będą działać pod tą mechaniką (tzn. będą, ale bitwa będzie trwała 8-9 godzin, ciekawe, komu będzie się chciało).
Do tego będą boksy z dwoma monolitami, trzema wirnikami, setką marynatów + czołgi i takie tam czarodziejskie wynalazki.
Czyli 'wydajmy mase nowych rzeczy tak naprawdę nie wydając nic nowego w większej cenie, moze ktoś się nabierze'.
Bo sam pomysł w ogóle jest debilny. Od takich rzeczy jest Epic, a nie 40k, gry na takie punkty i tyle modeli nie będą działać pod tą mechaniką (tzn. będą, ale bitwa będzie trwała 8-9 godzin, ciekawe, komu będzie się chciało).
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No, ale kto będzie kupował 3 bazyle ale czy się bedzie opłacało je kupować ??? za cennę 3 abzyli mam pięknego
Baneblade Super-heavy Tank! a może nawet taniej .
Baneblade Super-heavy Tank! a może nawet taniej .
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
No, pewnie tak, ale i tak zamiast kupować 2 monole, 3 bazyle itp. to wole se kupić Baneblade Super-heavy Tank ale to już kwestia na ile pts. się chce grać, a z resztą cztałem na forum www.wh40k.pl że
niedoś ze kosztuje około 637 pts bodajże( jak się mylę to z góry przepraszam) i niejest aż taki syty na jakiego wygląda ;/
Ale ak jak napisał Tomash: Fajne jest to że armie imperium będą mogły nim grać np. space marines wyskakuje z takim Banebladem
niedoś ze kosztuje około 637 pts bodajże( jak się mylę to z góry przepraszam) i niejest aż taki syty na jakiego wygląda ;/
Ale ak jak napisał Tomash: Fajne jest to że armie imperium będą mogły nim grać np. space marines wyskakuje z takim Banebladem
Nie wiem co wy w tym czołgu widzicie - ot zwykły, tyle że dwa razy większy. IMO stary dobry Leman Russ wygląda o wiele lepiej