A kupiłeś już bilet bo ja o 7 śmigam wozem...Never pisze:ale turniej i tak będzie przyjemny jak będzie 35 osób;), oby tyle było.
Ja będę jechał pociągiem o 6 rano i na 9 w włocławku, mam nadzieję, że zdążę;)
To może zlikwidujmy euro i zagrajmy na open na tych samych rozpach;P
14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek]
Re: 14.04.2012 Płomienie FENIXA XIII 2400pts EURO [Włocławek
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
ja niestety będę o 9 rano we włocławku, bo tak pociąg jedzie bezpośredni;(.
Daleko jest od dworca klub>? Taksówkę byśmy wzięli ewentualnie, jest nas 2.
Daleko jest od dworca klub>? Taksówkę byśmy wzięli ewentualnie, jest nas 2.
Potem pojawił się Tauruk, no ten to rzeczywiście ma to co trzeba, gaz w nogach, postawę, może przywalić i odparować cios, umie zasuwać jak dziki! Gdyby nie ta jego francowata pięta!
Propozycja Ci CO SIĘ JUTRO MAJĄ SPÓŹNIĆ niech dadzą znać organizatorem teraz lub jutro rano dzwoniąc to zostaną razem sparowani i nie będzie problemu, że reszta na nich czeka i jest obsuwa
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Jakiś org może zapoda nr tel do siebie mi na pw tak na wszelki wypadek bo trochę inną trasą jutro jedziemy i aby dać znać co i jak :]
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
no i po turnieju. dziękujemy wszystkim za przybycie i gratulujemy zwycięzcom.
podium:
1. JaceK
2. Artur Szyndler
3. Gąsior
ps. na następny turniej zapraszamy w czerwcu.
podium:
1. JaceK
2. Artur Szyndler
3. Gąsior
ps. na następny turniej zapraszamy w czerwcu.
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2012, o 20:25 przez Shinue, łącznie zmieniany 1 raz.
Gratulacje dla wygranych , dla wszystkich gości podziękowania za przybycie (i pomoc przy sprzątaniu) a dla fenixów za organizację turnieju
Jak zwykle byliśmy gościnni Mam nadzieję, że wszyscy wracali do domów zadowoleni, jak nie z wyników to chociaż z całej reszty.
Do następnego razu
ps. Shinue, Gąsior
Jak zwykle byliśmy gościnni Mam nadzieję, że wszyscy wracali do domów zadowoleni, jak nie z wyników to chociaż z całej reszty.
Do następnego razu
ps. Shinue, Gąsior
podpis był nieregulaminowy
oddajcie podpis łobuzy
oddajcie podpis łobuzy
muchozol pisze:\ to chociaż z całej reszty.
Tylko z tego mogę być
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Popieram przedmówców, turniej na świetnym poziomie.
Jeszcze tylko ciastka bez limitów oraz masaż między 2 a 3 bitwą dla regeneracji i będzie idealnie
A tak całkiem serio: Gratulacje do organizatorów oraz wielkie dzięki dla moich przeciwników za bezciśnieniowe i ciekawe gry
Jeszcze tylko ciastka bez limitów oraz masaż między 2 a 3 bitwą dla regeneracji i będzie idealnie
A tak całkiem serio: Gratulacje do organizatorów oraz wielkie dzięki dla moich przeciwników za bezciśnieniowe i ciekawe gry