Diablo III
Moderator: Zaklinacz Kostek
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Re: Diablo III
Dodam że masz opcje LORE, która imho jest rewelacyjna.
Grając innymi postaciami zauważyłem że każda inaczej reaguje na zadania z questa.
Pomimo że D3 to H&S - to elementy rpg są super dopracowane... nie jest to skyrim czy da ale nie jest to tak ubogie jak kiedys...
Grając innymi postaciami zauważyłem że każda inaczej reaguje na zadania z questa.
Pomimo że D3 to H&S - to elementy rpg są super dopracowane... nie jest to skyrim czy da ale nie jest to tak ubogie jak kiedys...
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Łał! Podoba mi się to!Azgaroth pisze:Zdecydowanie bardziej. Wiele questów wykonujemy wspólnie z postaciami NPC, w przypadku bety naliczyłem przynajmniej 3 takie W czasie wielu questów możemy liczyć na mini scenki które przybliżają nas do wyjaśnienia wielu fabularnych wątków - np. fakty dotyczące powstania Króla Leorica Wygląda to zupełnie inaczej niż w D1 czy D2, gdzie tak naprawdę questy dostawaliśmy od nieruszających się i stale bywających w jednym miejscu NPC.Naviedzony pisze:A właśnie... Co do tej integracji, to wygląda ona tak jak w Diablo II, czy warstwa fabularna jest bardziej wyeksponowana?
Nie zapominając o tym, że w końcu mamy świetną interakcję z otoczeniem - przeciwnicy pod siłą ciosu spadają z mostu, możemy zrywać łańcuchy trzymające lampy lub inne przedmioty które z hukiem spadają ogłuszając/zabijając stwory, możemy niszczyć drewniane podkładki trzymające skalne mury które zwalają się na ziemię, stworki czasem odbijają się dzięki sile naszych ciosów i wpadają na ściany lub innych towarzyszy Ogólnie totalna rozwałka której brakowało mi w drugiej części.
Są oczywiście rzeczy których starych wyjadaczy (takich jak ja zresztą) mogą odpychać np. klimat który trochę odbiega od częsci 1, niektóre skille które bardziej przypominają popularne gry MMO niż Diablo (np. Demon Hunter który przyjmuje pozycję strzelecką i wali serią z kuszy lub łuku), brak kontroli przydzielanych punktów atrubutów...ale w ogólnym rozrachunku, z czystym sumieniem wywalę te 160 zł żeby zobaczyć, co będzie działo się po zabiciu Króla Leorica.
Wymagania także są relatywnie niskie : w full hd z maksymalnymi detalami mój q6600 3.3 Ghz + 4GB + GTX 460 radzi sobie bez problemu ( tylko na multi z 4 graczami zdarzają się okazjonalne zwolnienia przy mega rozwałce).
Są oczywiście rzeczy których starych wyjadaczy (takich jak ja zresztą) mogą odpychać np. klimat który trochę odbiega od częsci 1, niektóre skille które bardziej przypominają popularne gry MMO niż Diablo (np. Demon Hunter który przyjmuje pozycję strzelecką i wali serią z kuszy lub łuku), brak kontroli przydzielanych punktów atrubutów...ale w ogólnym rozrachunku, z czystym sumieniem wywalę te 160 zł żeby zobaczyć, co będzie działo się po zabiciu Króla Leorica.
Wymagania także są relatywnie niskie : w full hd z maksymalnymi detalami mój q6600 3.3 Ghz + 4GB + GTX 460 radzi sobie bez problemu ( tylko na multi z 4 graczami zdarzają się okazjonalne zwolnienia przy mega rozwałce).
Widzę, żę to już było omawiane, ale proszę osoby grające w betę o kolejne sugestie odnośnie wymagań sprzętowych
tak czy siak będę na penwo musiał zmienić grafike, moją 5letnią staruszkę GF 7800, ale zastanawiam się czy 2+2 ramu i atlon 6000+ na dobrej płycie ogarnie D3 w jakimś wieloosobowy multi. (wtedy wymienię tylko 1 podzespół )
tak czy siak będę na penwo musiał zmienić grafike, moją 5letnią staruszkę GF 7800, ale zastanawiam się czy 2+2 ramu i atlon 6000+ na dobrej płycie ogarnie D3 w jakimś wieloosobowy multi. (wtedy wymienię tylko 1 podzespół )
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
http://www.systemrequirementslab.com/cyri/intro.aspx polecam Can I run It.
OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Najnowsze Service Packi) z DirectX® 9.0c
Procesor: Intel Pentium® D 2.8 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 4400+
Grafika: NVIDIA® GeForce® 7800 GT lub ATI Radeon™ X1950 Pro lub lepsze
Z tego co wiem to o plynnosci gier nie decyduje juz procesor i ram a potęga grafiki....
Wymien sobie ten 7800 na 9800 (najtańszym kosztem) dociągnij te 4gb ramu i git majonez
OS: Windows® XP/Windows Vista®/Windows® 7 (Najnowsze Service Packi) z DirectX® 9.0c
Procesor: Intel Pentium® D 2.8 GHz lub AMD AthlonTM 64 X2 4400+
Grafika: NVIDIA® GeForce® 7800 GT lub ATI Radeon™ X1950 Pro lub lepsze
Z tego co wiem to o plynnosci gier nie decyduje juz procesor i ram a potęga grafiki....
Wymien sobie ten 7800 na 9800 (najtańszym kosztem) dociągnij te 4gb ramu i git majonez
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Jeśli chodzi o specyfikację sprzętową to jak narazie jest to wielka zagadka, z tego względu iż beta bywa kapryśna i u ludzi ze znacznie mocniejszą konfiguracją niż moja (np z i5 2500k) spadki wydajności są bardzo częste i nie bardzo wiadomo dlaczego. Myślę, że w pełnej wersji Athlon x2 6000+ + 4 GB ram styknie ale karta graficzna przydałaby się nowa - celowałbym w coś pokroju GTX 260 które można wyrwać na allegro za około 300 złRobson pisze:Widzę, żę to już było omawiane, ale proszę osoby grające w betę o kolejne sugestie odnośnie wymagań sprzętowych
http://www.sorryformay15.com/
Co nowego w D 3 ?
http://eu.battle.net/d3/pl/game/whats-new
Można kupić już przedsprzedaż oszczedzając 8 zł...
http://www.gram.pl/sklep/pc/diablo-iii
Co nowego w D 3 ?
http://eu.battle.net/d3/pl/game/whats-new
Można kupić już przedsprzedaż oszczedzając 8 zł...
http://www.gram.pl/sklep/pc/diablo-iii
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Na keye.pl jest imho lepsza opcja (finansowo) dla osob które chcą kupić normalna wersję.
- MomoTheKiller
- Chuck Norris
Nie podniecajcie się za bardzo bo cel jest jeden - LOAD i PERFORMANCE TEST.
Ogólnie chodzi o sprawdzenie wytrzymania cudownych serverów utrzymujących dane o grze. Więc może być epicki LAG fest. Osoby które wezmą udział w Becie w ten weekend wezma udzial w darmowych testach wydajnosci i przeciążenia. Czyli cos za co Blizz by musial zaplacic grubą kase zrobimy im za darmo
Ogólnie chodzi o sprawdzenie wytrzymania cudownych serverów utrzymujących dane o grze. Więc może być epicki LAG fest. Osoby które wezmą udział w Becie w ten weekend wezma udzial w darmowych testach wydajnosci i przeciążenia. Czyli cos za co Blizz by musial zaplacic grubą kase zrobimy im za darmo
Ehhh ... 3,7 GB nie wiem czy przy ultrafast 1 mb dociągnę do północy Wielkie dzięki za info, nie dostałem się do zamkniętej bety a teraz chociaż odrobina miodu za te, wydawało by się, milion lat czekania od pierwszych plotek o kontynuacji Diabła - ByeBye, praco magisterka ;p
Remo pisze: Ja bym tabelkę miscasta też usunął bo czasem komuś Wampira wsysnie i jest to smutne i niesprawiedliwe i w ogóle brak balansu...
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Wie ktoś dlaczego podczas prób wystartowania gry wyskakuje "Request timed out."?
Wina mega lagów i zbyt wielu ludzi wbijających się na serwer Dobrze, że zrobili tą otwartą betę, bo przynajmniej teraz wiedzą co będzie 15-16 maja i mają czas żeby to wszystko ogarnąćNaviedzony pisze:Wie ktoś dlaczego podczas prób wystartowania gry wyskakuje "Request timed out."?
Kuźwa, beta nie chce mi się ściągać, a próbowałem już kilka razy. Zwiesza się na "Updating setup files" i to od kilku dni. Miał ktoś ten problem?
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.