moze tylko to, ze Dyd ma imperium, oraz dobrze wiedziec w jaki sposob myslisz ty...

Moderator: #helion#
Wielgaśne +1Reyki pisze:Shino. Może poczekajcie z jakimiś uściśleniami do poważnego turnieju. Z tego co widze to staracie się uścićlić rzeczy których nie trzeba uściślać.
Czy detka ma stedfasta od niewalczącego parent unitu?
Detka bierze stedfast o ile parent unit ma stedfast. Niewalczący unit nie ma stedfasta więc jak niby ma go wziąć detka?
Bonus za szeregi? jaki bonus za szeregi? tego się nie przekazuje. Tylko zasady specjalne jak hate, stubborn, stedfast itd.
Za szybko się bierzecie za uściślenia. Zastanawiam się ilu z LS stoczyło bitwy z nowym imperium.
Spokojnie się wszystko wyklaruje w ciągu miesiąca.
Czołg i jego tracenie ran. To nie jest damage więc nie ma mowy o jakimkolwiek sv. To jest tak jak przy traceniu wartości jakiejś cechy. Czy rzucasz sv albo warda jak ktoś ci obniża wartość S,T, Ld? Nie. Więc tracąc W też nie zdajesz sv ani warda to obniża się po prostu wartość Wound.
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
napisałem publicznie i nie mam zamiaru tego odwołać, coraz bardziej jestem o tym przeświadczony, od drafta numero 2, przykładów nie trzeba wymieniać bo to widać gołym okiem co się dzieje i jakie armie są nerfione po kolei; ode mnie EOT akurat w tym temacie; inna kwestia, że widać, że nawet nie przeczytałeś booka, a już bierzesz się za uściślenia w mojej opinii te pytania wyrwane są z kosmosu, jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem, to może co poniektórzy gracze powinni zająć się tłumaczeniami; nie było żadnego mastera a tym bardziej lokala w Warszawie, na podstawie którego bierzesz się za tak szybkie uściślanie a od premiery booka nie minęły nawet 2 tygodnie, powiedz szczerze, dlaczego zależy Tobie akurat na tak szybkim uściśleniu, bo z VC-tami akurat jakoś tak wyszło trochę późniejShino pisze:to co teraz napisales jest niezwykle smieszne. Nawet nie chce sie tego komentowac
moze tylko to, ze Dyd ma imperium, oraz dobrze wiedziec w jaki sposob myslisz ty...
wolisz sie klocic o to czy parent unit musi byc w cc zeby dawac steadfast na turnieju tudziez grac na 4+?#helion# pisze:napisałem publicznie i nie mam zamiaru tego odwołać, coraz bardziej jestem o tym przeświadczony, od drafta numero 2, przykładów nie trzeba wymieniać bo to widać gołym okiem co się dzieje i jakie armie są nerfione po kolei; ode mnie EOT akurat w tym temacie; inna kwestia, że widać, że nawet nie przeczytałeś booka, a już bierzesz się za uściślenia w mojej opinii te pytania wyrwane są z kosmosu, jeżeli ktoś nie potrafi czytać ze zrozumieniem, to może co poniektórzy gracze powinni zająć się tłumaczeniami; nie było żadnego mastera a tym bardziej lokala w Warszawie, na podstawie którego bierzesz się za tak szybkie uściślanie a od premiery booka nie minęły nawet 2 tygodnie, powiedz szczerze, dlaczego zależy Tobie akurat na tak szybkim uściśleniu, bo z VC-tami akurat jakoś tak wyszło trochę późniejShino pisze:to co teraz napisales jest niezwykle smieszne. Nawet nie chce sie tego komentowac
moze tylko to, ze Dyd ma imperium, oraz dobrze wiedziec w jaki sposob myslisz ty...![]()
![]()
...czekam na odpowiedż na to właśnie pytanie
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
myślę, że odnośnie znerfiania i polepszania armii nikt nie jest do końca obiektywny. TK 200 pkt ekstra na EURO? Ciekawe Shino jak lobbowałeśShino pisze:
lepiej chyba sobie rozplanowac to wszystko wczesniej i zanim zacznie sie takowy problem wrzucic watpliwe kwestie.\\tak swoja droga to ktore armie sa nerfione niby od drafta 2? wiem ze teraz wampiry byly mocno znerfione i ogry. Wczesniej ne kojaze amii, ktora jakos specjalnie byla znerfiona akurat na drugi draft...
chyba, ze mnie cos ominelo a t po prostu stosujesz takie pseudo argumenty, bo tak ci wygodnie i pasuje do twojej wizji
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
+ 1wychwa pisze:Ale jaja ;] A ja myślałem że już po Wielkanocy ;]