Avatar of Menoth i inne ludki by olekkkkk
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Nieźle? Flaki wyszły perfekcyjnie!!! Jedyni bym trochę rozjaśnił pazury - wyszłyby jeszcze bardziej obleśnie , no i nie wiem, z czego zrobione są naramienniki - jeśli metalowe, to wyszło nie bardzo... Jeśli stara skóra - trochę lepiej, ale brakuje wyrazu tym naramiennikom.quidamcorvus pisze:Obleśny Flaki wyszły całkiem nieźle
Flaki w łapie - blehhh .
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
+1Kapso pisze:ten warjack ciemnoszary z zielonym jest świetny!!!
jak cała armia z resztą
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Heh przyzwyczaiłeś nas do takiego poziomu, a zawsze ogląda się Twoje prace z prawdziwym zdumieniem. Jesteś świetny, bez dwóch zdań!
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
I gwiezdny płaszczyk z piąchą też
Czym washujesz złoto? Gryphon sepią? a może w ogóle nie używasz washy?
Czym washujesz złoto? Gryphon sepią? a może w ogóle nie używasz washy?
Wszyscy o zbrojach , kosach, warjackach.... wojna panie będzie
Jak dla mnie - twarze tutaj ci wyszły niesamowite. Siwy wskazujący kumplom zapomniany sześciopak [ "A to to kurde sam mam se przynieść?!" ] jest autentycznie rządzący. Świetny. Zbroje tyż pikne, panocku. Gdybyś tylko chciał kiedyś wymalować coś w tonacjach zardzewiałej wojny okopowej... Choć rozumiem, minia, rdza, stal i błocko trochę jednak ograniczają paletę
Jak dla mnie - twarze tutaj ci wyszły niesamowite. Siwy wskazujący kumplom zapomniany sześciopak [ "A to to kurde sam mam se przynieść?!" ] jest autentycznie rządzący. Świetny. Zbroje tyż pikne, panocku. Gdybyś tylko chciał kiedyś wymalować coś w tonacjach zardzewiałej wojny okopowej... Choć rozumiem, minia, rdza, stal i błocko trochę jednak ograniczają paletę
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Świetne prace i świetnie zrobione zdjęcia
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Pięknie się prezentują .
Co to za modele? Chodzi mi o marines, są niesamowici. Te do warmachiny wyszły naprawdę ciekawie, zielony osl przykuwa wzrok.
Co do marines, to wszystko wspaniale, ale wydaje mi się, że trochę za grubo pojechałeś ze srebrnym rozjaśnieniem, albo przejścia są za mocne, bo coś mi tu nie gra. Też miałem taki problem ze złotym, tydzień zajęło mi doprowadzenie jednego modelu do satysfakcjonującego stanu, ale jak widzę, że innym to nie przeszkadza to chyba zostawię. Poza tym rozjeżdżasz forum .
Co do marines, to wszystko wspaniale, ale wydaje mi się, że trochę za grubo pojechałeś ze srebrnym rozjaśnieniem, albo przejścia są za mocne, bo coś mi tu nie gra. Też miałem taki problem ze złotym, tydzień zajęło mi doprowadzenie jednego modelu do satysfakcjonującego stanu, ale jak widzę, że innym to nie przeszkadza to chyba zostawię. Poza tym rozjeżdżasz forum .
skomentuje to jednym slowem:
MASAKRA!!!
pokazal bys jeszcze zdjecie grupowe
MASAKRA!!!
pokazal bys jeszcze zdjecie grupowe
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie