Re: XenoX A.S. / Deamon Smith
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: XenoX A.S. / Chaos Warrior
I teraz pierwszy sztandarowy do mojego Wochu . Fotki robione na szybko .
Został pomalowany dość szybko oczywiście bedzie jako khornowy warrior
Podstawka była poprawiana pozdrawiam X.
Ma być wstępnie 30 w takim klocku
Został pomalowany dość szybko oczywiście bedzie jako khornowy warrior
Podstawka była poprawiana pozdrawiam X.
Ma być wstępnie 30 w takim klocku
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Oryginał z niego. Nigdy chyba nie widziałem WoChu w takiej kolorystyce. Będą musieli przyjemnie wyglądać w klocku.
Powiem szczerze , że znudziło mi się malowanie warriorów , jakiś innowacyjny pomysł mnie naszedł , podpatrzyłem troche w necie i chwyciłem za pędzel , na żywo z metra całkiem dobrze wygląda Gamblersi się przekonają zresztą :>Rasti pisze:Dosyć śmieszny, ale zarazem ciekawy pomysł na malowanie. Jestem ciekawy jak więcej takich chłopków będzie wyglądać
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
- Brushlicker
- Falubaz
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
kup sobie tani aerograf nawet za 60zł i poćwicz kreskę (aerografem i pędzelkiem)
Jeśli mnie posłuchasz to twój skill wzrośnie co najmniej kilkukrotnie
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Niezłe kolorki;D
up taaa aerograf sposób na wszystko? Zawsze masz dobra radę, więc pochwal się swoimi pracami;)
up taaa aerograf sposób na wszystko? Zawsze masz dobra radę, więc pochwal się swoimi pracami;)
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Więcej wszystkiego:http://lysymaluje.blogspot.com/
+1 Też chętnie je zobaczęCookie Monster pisze:Niezłe kolorki;D
XenoX- fajny chaośniak, wzorek bardzo przyjemny, faktycznie szare buty to najsłabszy element. Spróbuj chociaż przejechać je badab blackiem.
- Wiewior-lbn
- Chuck Norris
Moje prace są jak najbardziej do obejrzenia w Lublinie, zapłaćcie za bilety i wpiszę was na listę oczekujących.
Zgadza sie aerograf , pędzelki i farby(farby i pędzle już ma) oraz ćwiczenia to sposób na wszystko(jeśli chodzi o malowania figurek)
Zgadza sie aerograf , pędzelki i farby(farby i pędzle już ma) oraz ćwiczenia to sposób na wszystko(jeśli chodzi o malowania figurek)
ORGANIZUJEMY SPOTKANIA MALARZY FIGUREK W LUBLINIE , A W DZIALE SPRZEDAM SPRZEDAJE FIGURKI;)
Loizok , a dlaczego bawisz się w pierdoloxxxx komucha? Jeśli cytujesz czyjeś słowa to cytuj tak by zachować sens wypowiedzi. Wyciąłeś kawałek zdania tak by ci pasował. Jeśli już cytujesz fragment czyjejś wypowiedzi to wstaw 3 kropki.
Czy Pan moderator może co nieco wyjaśnić Loizokowi?
Co do autora tematu. Faktycznie proponuję poćwiczyć kreskę, bo np. na sztandarze freehand jest namalowany nierówno , kreski są nierówne i po rozmywane.
Czy Pan moderator może co nieco wyjaśnić Loizokowi?
Co do autora tematu. Faktycznie proponuję poćwiczyć kreskę, bo np. na sztandarze freehand jest namalowany nierówno , kreski są nierówne i po rozmywane.
- Cookie Monster
- Łysy oszukista
Hmm sens jest zachowany;] qwerty też masz jak widzę dla każdego radę, z chęcią zobaczę Twoje prace;)
Wybacz Xenox za ten offtop.
Wybacz Xenox za ten offtop.
Komentuję to co widzę na zdjęciach. Jeśli chcesz żeby ludzie oceniali Twoje prace to licz się z krytyką.
Dzięki , zastosuje się do tegoKlafuti pisze:Pomysł dobry, tylko buty on ma szare, a powinny być czarne, jak sądzę, zatem rozjaśnienia powinieneś nakładać mieszanką czarnego z szarym i dopiero później szarym po krawędziach.
Mam Areograf nawet za więcej niż 60 zł Kłopoty z kompersorem .Wiewior-lbn pisze:kup sobie tani aerograf nawet za 60zł i poćwicz kreskę (aerografem i pędzelkiem)
Nie ma sprawyLoizok pisze:sorka Xenox za ten offtop na forum.
Nie ma sprawyCookie Monster pisze:Wybacz Xenox za ten offtop.
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
Zachciało mi się zrobić armie Chaos Dwarfów , patrząc na ceny jakie ma Forgeworld i patrząc w moje kieszenie , stwierdziłem że może spróbuje sił w gs-ie , pierwsze jakieś moje próby z gs-em wyszły tak :
Oczywiście jest to Deamon Smith z Enscrollem i Pistolem , tył jeszcze bede lepił , miał tam tarcze ale jednak mi sie odwidziało i bede lepił pancerz . Na koniec figurka zostane pokryta bezbarwnym matem , żeby ją troche przyciemnić .
Oczywiście jest to Deamon Smith z Enscrollem i Pistolem , tył jeszcze bede lepił , miał tam tarcze ale jednak mi sie odwidziało i bede lepił pancerz . Na koniec figurka zostane pokryta bezbarwnym matem , żeby ją troche przyciemnić .
Moje gg ? ok - 11632281
Pozdrawiam X.
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Lepiej pomalowana byłaby bardzo dobra! Teraz wychodzi... średnio.