Piłka nożna

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Re: Piłka nożna

Post autor: Vallarr »

Ingen - doczytaj przepisy. Raz. Blagam.
Pilka nastrzelona z odleglosci metra. Niecelowa. Pilka nie leciala w swiatlo bramki.
100% brak karnego.
Identyczna reka Pepe po wolnym Robbena. Co, tez karny?

Spalony bezdyskusyjny. RZAL, nie Real.

Ingen175
Kradziej

Post autor: Ingen175 »

Widziałem jedną powtórkę tej sytuacji, pod kątem - ciałem Cr. Ronaldo wystawał ale stopy miał w tej samej linii co obrońca. Chciałbym zobaczyć jeszcze ze 2-3 powtórki z innych kamer. Nie mówię, że nie było spalonego. Po prostu żadna powtórka tego na 100% nie pokazuje.

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

No i pieknie. Drukowany karny, gol ze spalonego i dogrywka. Kartka dla Robbena, notorycznie Pepe wbiega przed Ribery'ego i udaje faule. Arbeloa juz na 2 zolte zasluzyl jak nic... do tego Bayern powinien strzelic juz z gry minimum 2 gole, ale nie...

Pepe (pomijajac dive), Iker i Khedira - poki co ewidentnie gracze meczu. Robben - fail meczu. Sa emocje :]

Ingen175
Kradziej

Nie przeczę, 2 połowa w wykonaniu Realu ssie. Myślałem, że właśnie teraz zawalczą.
Niemniej ty masz wszędzie te faule, kartki i drukarzy.
Szkoda, że wczoraj nie byłeś taki odważny jak przychodziło do gadki na temat Barcelony.
Ahh, Bayern powinien strzelić 2 gole minimum. Tak jak Messi wczoraj karnego ?

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

drukowany karny, ale chyba dla bayernu ;)
kartka dla robena za wykłocanie się, powtórka pokazała, że najpierw była piłka.
tak czy inaczej dalej obstawiam 2:2 lub 3:2 dla realu. tak obstawiałem przed meczem.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Dla mnie graczem meczu jest Marcelo - mimo wszystko. Świetnie wygląda...

Awatar użytkownika
Vallarr
Falubaz

Tak, Messi powinien strzelic karnego. Dziwi Cie to, ze tak sadze? ;)

Na spokojnie jutro obejrzyj obie sytuacje i pogadamy wtedy, rozumiem, ze dzis ciezko. Bayern mial tyle okazji, ale fatalnie failowali - to tez chyba przyznasz.

@Smiejagreg
Bez przesady, masa strat i nic z tego nie wynika. Za to Khedira odbiorem i swietnym podaniem ustawil akcje na 2:0, potem wygarnal arcytrudna pilke spod nog Ribery'ego.
Pepe przecial juz z 6 pilek, gdzie inaczej byloby sam na sam. Gdyby byl zdrowy psychicznie, to bylbym naprawde goracym fanem. Od 2 miesiecy gra na 120%.

Robson
Niszczyciel Światów

marcelo przekozak :)
a badstubber miał farta, że tylko żółta :) farta miał też benzema, że staw wytrzymał

ciekawe jak komentowana akcja z granero :)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Ingen175
Kradziej

Granero placka zrobił, za to żółta się należała jak najbardziej. Takie wymuszanie to chamstwo. A Ja już chciałem go pochwalić za kilka ostatnich meczów.

Robson
Niszczyciel Światów

był kontakt więc się położył, już nie takie gwizdali, a ronaldo nie strzelił zgodnie z przewidywaniem ;)
RIP

Marcins
Masakrator

Post autor: Marcins »

japierdole.

Ingen175
Kradziej

No to macie finał jaki chcieliście. Gratki dla Bayernu.

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Wygrał zespół lepszy, jak tam Ingen :?: :mrgreen: Wczoraj miałeś używanie, ale tylko wczoraj [-X .
Będę sobie puszczał strzelającego Żelisława :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
BAYERN :!: :!: :!: :!:

Ingen175
Kradziej

Puszczaj sobie puszczaj, dalej jest lepszym strzelcem od Messiego.

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Kołata pisze:w finale Bayern vs Chelsea [-o<
No i wykrakałeś. :wink:
GrimgorIronhide pisze:
Ziemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony :(
Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupności :mrgreen:

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Nieważne - utrącono pewniaków, finał będzie ciekawy - dwie ranne bestie... Zobaczymy...

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

jak można takiemu Ramosowi kazać strzelać karne? przecież ten kolo nie potrafi dokladnie podać nie mówiąc o strzałach
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Ingen175
Kradziej

W każdym razie ja dalej lubię Bayern - bo mają mega Holendra Robbena. W finale zobaczymy czy Chealsea ustawi busa czy tym razem będzie już grać otwarcie.

Kozioł
Chuck Norris

Post autor: Kozioł »

Za to jak ktoś postawił na taki finał to jaka kasa teraz :D

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

o tak, kasa mogla wpaść:D
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

ODPOWIEDZ