Malowanie Anzalfa (Ostland) Kusznicy + nowa porcja GS'ów !
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Malowanie Anzalfa (Ostland) Kusznicy + nowa porcja GS'ów !
Witam,
Chciałem pokazać wszystkim moje figurki. Zakładam galerię ponieważ chciałbym aby coś mnie motywowało dodatkowo do malowania. Coś drobnego na dobry początek galerii:
Jeden z Gwardzistów Von Raukova ( Według mnie najładniejsze modele od GW ):
Proszę o konstruktywną krytykę i porady.
Dziękuję i pozdrawiam!
Chciałem pokazać wszystkim moje figurki. Zakładam galerię ponieważ chciałbym aby coś mnie motywowało dodatkowo do malowania. Coś drobnego na dobry początek galerii:
Jeden z Gwardzistów Von Raukova ( Według mnie najładniejsze modele od GW ):
Proszę o konstruktywną krytykę i porady.
Dziękuję i pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony 18 maja 2012, o 17:37 przez Anzalf, łącznie zmieniany 1 raz.
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
Fajny fajny
Biały może rozjaśniaj od np. jasnego szarego.
Wogle Raukov to równy gość
Biały może rozjaśniaj od np. jasnego szarego.
Wogle Raukov to równy gość
- Martin von Carstein
- Kradziej
Ładny, ładny. Trochę na saczku krzywo, ale ogólnie miły dla oka.
Saczki możesz spróbować malować w jeden kolor, tak się noszono... dodatkowo to przyciąga wzrok, taki czerwony Saczek.
Saczki możesz spróbować malować w jeden kolor, tak się noszono... dodatkowo to przyciąga wzrok, taki czerwony Saczek.
Nie bardzo wiem co to saczkiMartin von Carstein pisze:Ładny, ładny. Trochę na saczku krzywo, ale ogólnie miły dla oka.
Dziękuję wszystkim za komentarze.
Czeka mnie prze majówkę cały regiment gwardii (20) + regiment szermierzy (30).
Mam ogromną słabość do głów od GS więc wszyscy szermierze mają głowy gwardzistów. Nie cierpię tych głów z zestawu state troops. Wyglądają marnie, takie chłopy-jełopy.
Bardzo zmotywowały mnie wasze komentarze więc dziś rano pomalowałem 4 GS'ów. Oto efekty:
Dziękuję i pozdrawiam!
40 zdecydowanie nie Mam na chwilę obecną 20, w najbliższym czasie dokupię 10.Kefas pisze:Czy zobaczymy 40 takich pomalowanych?
Czeka mnie prze majówkę cały regiment gwardii (20) + regiment szermierzy (30).
Mam ogromną słabość do głów od GS więc wszyscy szermierze mają głowy gwardzistów. Nie cierpię tych głów z zestawu state troops. Wyglądają marnie, takie chłopy-jełopy.
Bardzo zmotywowały mnie wasze komentarze więc dziś rano pomalowałem 4 GS'ów. Oto efekty:
Dziękuję i pozdrawiam!
- kudlaty960
- Mudżahedin
Bardzo spoko Ci to wychodzi. Poza tym genialne podstawki.
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Genialne to może nie z tymi pomazanymi rantami, ale na pewno nie najgorsze. W samych modelach najbardziej mi się podobają twarze, a najmniej biały na ubrankach.
poza tym na zdjęciach figurki wyglądają jakby po bejcy albo zbyt dużej ilości washa, można by rozjaśnić to i owo, chyba, że to wina słabego zdjęcia
ale ten biały przykładowo wygląda jak biała plama, jakby nie miał cienia, może washem ich potraktuj delikatnie i najbardziej wypukłe powierzchnie ponownie rozwodnionym białym.
jakoś mi tu nie gra coś
krawędzie podstawek najlepiej jakimś innym kolorem pociągnąć np jasniejszym brązowym by był konrast do powierzchni podstawki
fajnie, że ci się chce maluj to nabierzesz wprawy i powodzenia
ale ten biały przykładowo wygląda jak biała plama, jakby nie miał cienia, może washem ich potraktuj delikatnie i najbardziej wypukłe powierzchnie ponownie rozwodnionym białym.
jakoś mi tu nie gra coś
krawędzie podstawek najlepiej jakimś innym kolorem pociągnąć np jasniejszym brązowym by był konrast do powierzchni podstawki
fajnie, że ci się chce maluj to nabierzesz wprawy i powodzenia
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Dziękuję wszystkim za porady i krytykę.
Ostatnio siedziałem trochę w domu więc pomalowałem kilku gwardzistów i kuszników - oto efekty:
Pod koniec weekendu postaram się wrzucić więcej fotek bo zaczynam malować dzisiaj.
Dziękuję i pozdrawiam!
Ostatnio siedziałem trochę w domu więc pomalowałem kilku gwardzistów i kuszników - oto efekty:
Pod koniec weekendu postaram się wrzucić więcej fotek bo zaczynam malować dzisiaj.
Dziękuję i pozdrawiam!
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Na Twoim miejscu robiłbym zdjęcia tak jasnych modeli na ciemnym tle. Teraz fotki są prześwietlone i nie mogę się wypowiedzieć, ale chyba wyglądają fajnie.