WL maja kiepsko z ghulami. Z lwow nie bedzie co zbierac. Bo ilu kolesi z 40 zabijesz? Reszta ci odda taki spam atakow, ze dzien dziecka sie skonczy.
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
racja, ale szybko dojdziesz do wniosku, że SM są uber-koksami ale niestety nie n większośc armi warhammera, bo z VC to świetnie sobie radząAkadera pisze:Wczoraj gralem z vc i jestem pod wrazeniem 3x light. Masakra z tym lorem i swietna odmiana po prawie nie czarujacej bretce
1x horda SM jest swietna, szkoda tylko, ze figsy takie brzydkie :/
Generalnie SM to man of the match. Przebili sie na booscie przez 2 tury combatu przez jakis spory kloc zombie, nabuffowani wpadli w kolejny kloc zombie z 3 bohaterami i mortisa. Zabili herosow, mortisowi cos tam zadali sypneli w cc a pozniej niestety zgineli od ghuli w bok
Jak ogarniacie ghule? Tylko magia i strzelaniem czy moze ktorys z oddzialow he daje rade z nimi w cc?
a dlaczegóż to? SE=Archersi=słabe cory, rachunek jest prosty.Klafuti pisze:tylko że horda SE jest niewystawialna
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego
Znaczy Benio wypadnie z obiegu a Ty przejmiesz stare figsy Kosy?Akadera pisze:Jeszcze kilka testow i chyba He beda moja kolejna arrmia
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Widzę, że kolejna maska potrzebna, bo poprzednie niczego Cię nie nauczyły.Akadera pisze:A kiedykolwiek byly na wyzszym poziomie?![]()
Lubię Szwenia, nie chce mi się szukać nowej foty. Ale prawda, czas już na avatara Endrju.Akadera pisze:PS. Siwy zmien Awatar bo caly czas sie czuje jakbym ze Szwentasem gadal
Dawaj argumenty na ten "nobrain". Chętnie poczytam Twoje uwagi, bo niektóre rozpiski ogrów sa imho fajne.Akadera pisze:Ogry to straszny nobrain imo, zanudzisz sie bardziej niz grajac demonami na 7ed open![]()
GrimgorIronhide pisze:Tą logiką Kudłaty jest wzorem uczciwości i nieprzekupnościZiemko pisze:Cholera jak od lapowek sie lysieje to gdzie moje miliony![]()
Siweusz pisze: A nudy to są w HE.
Raz na farcie ci sie udalo bo miales BoWD i bedziesz pamietal do konca zyciaSiweusz pisze:Widzę, że kolejna maska potrzebna, bo poprzednie niczego Cię nie nauczyły.