Głosowania na koniec sezonu
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Głosowania na koniec sezonu
Zakładam głosowania z propozycji zebranych w innym temacie. Głosujemy tydzień, więc kończy się ono w sobotę po Babicach o godzinie 23:59
1. Czy jesteś za tym aby liga zaczynała się od:
a) stycznia/lutego (kwestia do uzgodnienia, nie chcę tego rozbijać, aby głosy się nie podzieliły)
b) okresu obok DMP (do ustalenia czy DMP jest ostatnim turniejem starej ligi czy pierwszym nowej)
c) po staremu
2. Jeżeli termin rozpoczęcia nowej ligi zmieni się na okres styczeń/luty to czy chcesz aby najbliższy sezon trwał:
a) do końca 2012 roku, czyli ok 7 miesięcy (od maja do grudnia)
b) do końca 2013 roku, czyli ok 19 miesięcy
3. Jeżeli termin rozpoczęcia nowej ligi zmieni się na okres obok DMP to czy chcesz aby najbliższy sezon trwał:
a) do DMP 2012 (czyli 3 miesiące)
b) do DMP 2013 (czyli ok 15 miesięcy)
4. Czy zmienić punkt 2.3 regulaminu z:
2.3 Klub uzyskuje jedno miejsce na Liście Ligowej po przyznaniu mu organizacji turnieju klasy master na sezon bieżący.
na 2.3 Klub uzyskuje jedno miejsce na Liście Ligowej po zorganizowaniu turnieju klasy master w poprzednim sezonie.
a) tak
b) nie, jestem przeciwny zmianie
5.Czy zmienić punkt 2.4 regulaminu z
2.4 Przedstawicielom dostępu do oficjalnego forum Listy Ligowej udziela Moderator.
na 2.4 Z chwilą rozpoczęcia sezonu z Listy Ligowej są usuwani wszyscy przedstawiciele klubów z wyjątkiem Moderatorów. Moderator przyjmuje na nowo przedstawicieli Klubów, które spełniły wymagania określone w punktach 2.2 i 2.3
a) tak
1. Czy jesteś za tym aby liga zaczynała się od:
a) stycznia/lutego (kwestia do uzgodnienia, nie chcę tego rozbijać, aby głosy się nie podzieliły)
b) okresu obok DMP (do ustalenia czy DMP jest ostatnim turniejem starej ligi czy pierwszym nowej)
c) po staremu
2. Jeżeli termin rozpoczęcia nowej ligi zmieni się na okres styczeń/luty to czy chcesz aby najbliższy sezon trwał:
b) do końca 2013 roku, czyli ok 19 miesięcy
3. Jeżeli termin rozpoczęcia nowej ligi zmieni się na okres obok DMP to czy chcesz aby najbliższy sezon trwał:
a) do DMP 2012 (czyli 3 miesiące)
4. Czy zmienić punkt 2.3 regulaminu z:
2.3 Klub uzyskuje jedno miejsce na Liście Ligowej po przyznaniu mu organizacji turnieju klasy master na sezon bieżący.
na 2.3 Klub uzyskuje jedno miejsce na Liście Ligowej po zorganizowaniu turnieju klasy master w poprzednim sezonie.
a) tak
2.4 Przedstawicielom dostępu do oficjalnego forum Listy Ligowej udziela Moderator.
na 2.4 Z chwilą rozpoczęcia sezonu z Listy Ligowej są usuwani wszyscy przedstawiciele klubów z wyjątkiem Moderatorów. Moderator przyjmuje na nowo przedstawicieli Klubów, które spełniły wymagania określone w punktach 2.2 i 2.3
a) tak
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
1. a)
2. a)
3. b)
4. a)
5. a)
2. a)
3. b)
4. a)
5. a)
a)
a)
b)
a)
a)
a)
b)
a)
a)
1a
2a
3b
4a
5a
2a
3b
4a
5a
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
1.
2.
3.
4.
a) tak
a) tak
2.
3.
4.
a) tak
a) tak
- Necromanter
- Falubaz
- Kontakt:
1 A
2 A
3 B
4 A
5 A
2 A
3 B
4 A
5 A
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
1. a)
2. a)
3. b)
4. a)
5. a)
2. a)
3. b)
4. a)
5. a)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..