WFB online
- Roman Lord of the Druchii
- Chuck Norris
- Lokalizacja: Z miasta, w którym ludzie wolą grać Dark Elfami i Mortalami Chaosu niż Bretką
Mam problem.
wyskakuje mi okienko
"a script in this movie is causing adobe flash player 9 to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? (yes/no)"
i teraz, jak dam "no", to mi się przeglądarka zacina i po chwili okienko powtórnie wyskakuje, jak yes, to przestaje działać gra.
co robić?
wyskakuje mi okienko
"a script in this movie is causing adobe flash player 9 to run slowly. If it continues to run, your computer may become unresponsive. Do you want to abort the script? (yes/no)"
i teraz, jak dam "no", to mi się przeglądarka zacina i po chwili okienko powtórnie wyskakuje, jak yes, to przestaje działać gra.
co robić?
Grywam ostatnio z ziomami z klubu - dobre by sobie potrenować i potestować rozpy. Samemu od biedy można sobie też warianty obczaić. Rzuty oczywiście są zwykle powalone, ale to nawet dobrze - wyrabia się inne umiejętności.
P.S. Fajny tutorial
P.S. Fajny tutorial
Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Mam pytanko do tych co w to grywają:
Da się tam jakoś złączyć bohatera z oddziałem czy trzeba przesuwać oddzielnie? (jeśli tak, to jak)
Da się tam jakoś złączyć bohatera z oddziałem czy trzeba przesuwać oddzielnie? (jeśli tak, to jak)
Witam!
Chętnie zagram jeśli ktoś miałby czas i ochotę na partyjkę szkoleniową.
nick: slyslaysson
Chętnie zagram jeśli ktoś miałby czas i ochotę na partyjkę szkoleniową.
nick: slyslaysson
Add model to base cosik nie działa. Trenowaliśmy z chłopakami z klubu cały miesiąc i rozegraliśmy masę bitew na lorensie (oprócz tych w klubie ) i naprawdę tego problemu nie udało się rozwiązać.
Draconis - FOR EVER !!!
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Jeżeli ma ktoś ochote zagrać z Ogrami na 2250 to niech napisze na GG : 6807060
Add model to base dodaje chyba jeden zwykły model do zaznaczonej podstawki czyli do 20 swordsmanów jednego swordsman do 1go treemana 1go treemana.Scimitar pisze:Add model to base cosik nie działa. Trenowaliśmy z chłopakami z klubu cały miesiąc i rozegraliśmy masę bitew na lorensie (oprócz tych w klubie ) i naprawdę tego problemu nie udało się rozwiązać.