Giełda w Marienburdzkim porcie.
Moderator: #helion#
Re: Giełda w Marienburdzkim porcie.
mam do sprzedania cannona box folia-rezerwacja
cannona w wypraskach z batalionu
inż Marco kolombo z urwaną stopą
Warrior prist nówka w blisterze, metal, ten z tarczą
cannona w wypraskach z batalionu
inż Marco kolombo z urwaną stopą
Warrior prist nówka w blisterze, metal, ten z tarczą
chętnie przygarnął bym kilka imperialnych sztandarów jak te duże szmaciane od greatswordów lub halabard. potrzebne mi do konwersji bsb.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
bardzo chętnie ;] w tczewie będzie niedługo jakoś, tylko ustalimy termin dokładny. Poza tym jestem i tak codziennie w gda na Politechnice, więc jeśli jesteś też tam gdzies to możemy sie spotkać.
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
SPRZEDAM
17 Great Swords (z FCG; metal; nie malowane).
4 rycerzy (plastik; 3 kopie, 1 miecz; kiepsko malowane)
7 strzelców (muszkiety; plastik)
10 łuczników (bretońscy z 5 ed ale główki mają takie imperialne ; plastik; champion metalowy)
Empire Marius Leitdorf Elector Count of Averland (koń plastik; figurka metal; rok 1994; blister nie rozpakowany)
Bohater na koniu, wygląda jak jakiś książe, w dłoni trzyma coś jakby włócznię (metal; nie wiem czy to z warhammera)
Fotki mogę posłać na maila.
17 Great Swords (z FCG; metal; nie malowane).
4 rycerzy (plastik; 3 kopie, 1 miecz; kiepsko malowane)
7 strzelców (muszkiety; plastik)
10 łuczników (bretońscy z 5 ed ale główki mają takie imperialne ; plastik; champion metalowy)
Empire Marius Leitdorf Elector Count of Averland (koń plastik; figurka metal; rok 1994; blister nie rozpakowany)
Bohater na koniu, wygląda jak jakiś książe, w dłoni trzyma coś jakby włócznię (metal; nie wiem czy to z warhammera)
Fotki mogę posłać na maila.
-
- Pseudoklimaciarz
Chętnie przygarnę imperialnych halabardników lub szermierzy, 10 do 20 chłopa. Fajnie gdyby były niemalowane, ale i maźniętch wezmę
Mam do sprzedania figurki z 6 edycji
Figurki: Grandmastera, Reiksmarshala oraz Reiksguardów są metalowe !
- Blazing Sun Grandmaster on warhorse - pomalowany
- Blazing Sun Champion on warhorse - pomalowany
- Blazing Sun muzyk on warhorse - pomalowany
- Reiksmarshal on warhorse - pomalowany
- 3 Reiksguardów chyba z Mordheima (na jednym ślady białego sprayu, jeden z ułamanym korbaczem, którego szczątki można przerobić na pochodnię
- Mortar + 3 członków załogi pokrytych czarnym sprayem
Figurki: Grandmastera, Reiksmarshala oraz Reiksguardów są metalowe !
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2012, o 22:46 przez xsasis, łącznie zmieniany 2 razy.
"Dla dobrego generała szczęście jest bez znaczenia"
Cool Mini or Not
Cool Mini or Not
- Martin von Carstein
- Kradziej
Witajcie.
Sprzedaje swe Imperium. Bynajmniej nie w celu sfinalizowania świętej wojny z Imperium Zła, tylko w celu przeprowadzenia zakupu radosnych burek, arafatek i zielonych opasek z takimi śmiesznymi szlaczkami.
Otóż mam (prawo pierwokupu dla Czarownika i Johnego)
75 włoczników z 6 ed. - 3.50
29 tarcz do nich - 3.50
6 Swordsmenów z 6 ed (mogą być braki w tarczach) - 2.20
3 Bębniarzy z 6 ed (dobieram ich do hord włóczników), jak zostanie to za 3 zł mogę puścić
2 Sztandary, w tym jeden bez płachty. Dobieram do hord włóczników.
3 Czempionów, w tym może jeden kapitan (jakiś facio drący swą mordę, w hełmie z piórem i tarczą, w płytowej. Niektórzy wsadzają go na pegaza). Jak zostanie to 3.50
14 milicjantów, których bozia stworzyła z różnych części. Rozpoznałem Bretoński strój i krasnoludzką mordę, z uzbrojeniem... jest maczuga, topór, reszta normalnie... może drugi topór)
18 Kuszników, z 7 ed, z grupą dowodzenia - 3.50 zł.
21 (1) Muszkieterów 6 ed, w tym trzech 7 ed, w tym jeden z karabinem powtarzalnym. Znajdę też flecistę dla nich - 3.50
16 Rycerzy, dwie grupy dowodzenia. Część to Reiksgwardia, część to pantery - 6.25 od sztuki (bo tera jazda stała się popularniejsza)
24 Łuczników, w tym jeden to chyba milicjant (a może staroedycyjny. Nie wiem), dwóch to panowie z Gamezone - z zestawu łuczników i włóczników (ale bez łapek, służących do napięcia łuku i baz). Reszta to 7 ed. Myśliwi, cud rzeźba. - 3.70
43 GS. 2 to bębniarz i sztandarowy z GW, jeden to jakiś niezidentyfikowany miecznik, reszta to dwie hordy Artizanków - wszystko metalowe, zatem 6.30 od sztuki (bo plastikowi GS kosztują krocie)
3 Armaty:
Jedna bez obsługi (ta za 23 zł), dwie z grenadiera (jedna bombarda i jedna kolubryna. Odpowiednio 29 i 39 zł, ale jak ktoś weźmie w zestawie to mogę nieco spuścić).
Zatem tak:
Sprzedaję na całości. Im więcej kupisz tym lepiej. Nie chce mi się latać co chwilę na pocztę z kolejnym cholernym pudłem, a potem liczyć skrawki figurkowe z domu. Mogę zrobić wyjątek i sprzedawać łuczników i GS po połowie, ale do połówek zastrzegam sobie prawo dobierania figurek.
Mam prawo rozmyślić się ze sprzedaży figurek, odmówić sprzedaż.
Mam też gryfa z zestawu Wyspa Krwi, ale za mniej niż 40 zł nie puszczę. Bo ma zbyt ładną rzeźbę
Płatność - prawdopodobnie na Paypal, ale to muszę ustalić.
Przesyłki wysyłam kiedy tylko mogę - czyli bierzecie pod uwagę czas, jaki potrzebuję na znalezienie odpowiedniego w mym mniemaniu opakowania, dojazd na pocztę furmanką i rozgryzienie systemu pocztowego.
Mogę zagwarantować iż w paczce nie będzie żadnych bomb lub wąglika, ale jakby co - to Abdula nie znacie.
Możliwe prowadzenie negocjacji, ale raczej nie cenowych.
Niewielkie ubytki w figurkach, pokroju braku grotów włóczni.
Warto też sprawdzać tutaj:
http://forum.wfb-pol.org/viewforum.php?f=54
Do tej pory Muszkieterów i hordę włóczni nabył Johny, a drugą hordę Czarownik.
Dziękuję za wzięcie udziału w mym teście pt. "Jak się to opłaca kupować figurki GW".
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2012, o 21:45 przez Martin von Carstein, łącznie zmieniany 3 razy.
- Brushlicker
- Falubaz
Wrzuciłem to już na targowisku ale jakby ktoś tam nie zaglądał to dorzucam i tutaj.
Mam na zbyciu w promocji imperialnego magika ognia z army deala i trochę innego drobiazgu.
Zainteresowanych zapraszam na wątek: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=34272
Mam na zbyciu w promocji imperialnego magika ognia z army deala i trochę innego drobiazgu.
Zainteresowanych zapraszam na wątek: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=54&t=34272
- Brushlicker
- Falubaz
Zapraszam na Allegro
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11128838
Prócz tego mam jeszcze z 10 kuszników oddam za 30 zł
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=11128838
Prócz tego mam jeszcze z 10 kuszników oddam za 30 zł
Kupię bitsy - rączki z pistoletami, tak max 10 szt