Największe podziękowanie dla Śmiecha i reszty orgów na prawde super organizacja i zabawe. + i - wypisywać nie bede bo widze ze juz to zostalo zrobione.
Przypuszczam że zjawie sie za rok

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Smiechu pisze:
Problem jest tego typu że OSP służyło do spania, a nie baletowowania - miejsce do baletów było zarezerwowane w Tawernie.
Niestety widać na next będę musiał pomyśleć nad miejscem do spania dla osób które tego chcą i dla osób które chcą jedno i drugie.
Generalnie nie do przeskoczenia
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Żeby nie wiem co to nawet nie walczyłem o spanie w szkole, bo wiem co się dzieje podczas takowych nocy.Inferno pisze:
Właśnie też tak się zastanawiam z tym. Ciężko, ale na bazylu był melanżownik i w reszcie sal ludzie spali. U nas nie wiem jak to wypaliło.
Mimo wszystko ja się wyspałem.
Było zadzwonić do mnie - bym was położył u mnie na hacie.Yudokuno pisze:szkoda, że brama na noc była zamykana, bo mam niezłego krwiaka po przeskakiwaniu przez płot, żeby się do auta dostaćNa sali nie dało się spać na trzeźwo. Ale to nic - drobny mankament. Reszcie turnieju nic zarzucić nie można
u nas ktoś walną kloca do pisuaru.Smiechu pisze:
Sorry, ale nie mam zamiaru stracić zajebistej miejscówki z powodu jednego czy dwóch którzy nie będą przestrzegać zasad nie picia, nie palenia, nie rzygania i przede wszystkim nie uszkodzenia czegoś w szkole.
Nie jedna miejscówka została spalona przez tego typu zachowania.
No ja taką miałem - do melanżowania i grania w poksa była tawerna.Cosmo pisze:A przydalaby sie sala gdzie mozna pojsc po prostu spac w ciszy i po ciemku.
ŻyjeKarli pisze:PS. a jak tam Pasiak?