Nietoperze różnośći Kudlatego

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Martin von Carstein
Kradziej

Re: Nietoperze różnośći Kudlatego

Post autor: Martin von Carstein »

Nawet po bejcy kości wyglądałyby lepiej. Chyba, że po katastrofalnym wykonaniu.
O ile twój wcześniejszy Konrad mi się podobał (nie licząc ciemnej mordy) to te za cholerę (albo nie lubię takich barw). Nie wiem ile w tym wina światła, ale jest bardzo ciemno. Niedomalowane, warstwa czarna prześwituje spod warstw czerwonych (a może to nadmierna ilość bejcy/washa). Zombie kiepskie. Jeżeli chciałeś, aby kości gwardzistów przypominały tego obdarte z mięsa, zakrwawione to (dzięki niedawnej ekshumacji mego psa) stwierdzam iż to ci się nie udało.
Przydałyby się te rozjaśnienia, co Misha pisze.

Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Post autor: kudlaty960 »

Kuźwa no właśnie widzę, że te zdjęcia wyglądają dużo gorzej niż w realu. Jak na nie patrzę to samemu mi się nie podobają. Kości w rzeczywistości wyglądają jak takie upaprane z ziemi wyciągnięte po 2 miesiącach gnicia. Czerwony wygląda kompletnie inaczej jest bardziej bordowo-buraczany. Ma to być armia na stół. Co do staranności to nie ma takiej opcji żeby wszystkie modele były na poziomie Konrada bo zwariowałbym chyba. :wink:
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW

Awatar użytkownika
Thain
Chuck Norris

Post autor: Thain »

Hexewright nie przejdą na masterach. 2 kolory za mało :mrgreen:

Awatar użytkownika
Mishu
Masakrator

Post autor: Mishu »

Zielony, ciemny zielony, ciemniejszy zielony, czarne/białe krawędzie podstawek, brązowy piasek.
Jak to nie przejdą? :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
kudlaty960
Mudżahedin

Post autor: kudlaty960 »

Mishu pisze:Zielony, ciemny zielony, ciemniejszy zielony, czarne/białe krawędzie podstawek, brązowy piasek.
Jak to nie przejdą? :mrgreen:
Dokładnie :D. Poza tym nie wiem jak zrobić równie dobry efekt bardziej technicznie.
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW

ODPOWIEDZ