Nawet po bejcy kości wyglądałyby lepiej. Chyba, że po katastrofalnym wykonaniu.
O ile twój wcześniejszy Konrad mi się podobał (nie licząc ciemnej mordy) to te za cholerę (albo nie lubię takich barw). Nie wiem ile w tym wina światła, ale jest bardzo ciemno. Niedomalowane, warstwa czarna prześwituje spod warstw czerwonych (a może to nadmierna ilość bejcy/washa). Zombie kiepskie. Jeżeli chciałeś, aby kości gwardzistów przypominały tego obdarte z mięsa, zakrwawione to (dzięki niedawnej ekshumacji mego psa) stwierdzam iż to ci się nie udało.
Przydałyby się te rozjaśnienia, co Misha pisze.
Nietoperze różnośći Kudlatego
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- kudlaty960
- Mudżahedin
Kuźwa no właśnie widzę, że te zdjęcia wyglądają dużo gorzej niż w realu. Jak na nie patrzę to samemu mi się nie podobają. Kości w rzeczywistości wyglądają jak takie upaprane z ziemi wyciągnięte po 2 miesiącach gnicia. Czerwony wygląda kompletnie inaczej jest bardziej bordowo-buraczany. Ma to być armia na stół. Co do staranności to nie ma takiej opcji żeby wszystkie modele były na poziomie Konrada bo zwariowałbym chyba. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- kudlaty960
- Mudżahedin
DokładnieMishu pisze:Zielony, ciemny zielony, ciemniejszy zielony, czarne/białe krawędzie podstawek, brązowy piasek.
Jak to nie przejdą?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW