KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
-
- Falubaz
Re: KRAKOWSKA LIGA BATTLA - 1.11.2011
Masz rację Kosa -> Trzeba bronić imienia Pani Elfie chuchra z bardzowysokim mniemaniem o sobietrzeba nauczyć jeszcze raz pokory Ależ ty nie pojętny jesteś Kosa
Sezon się skończył a liga nie
Co z wami?
Co z wami?
Wisła Kraków.
wg regulaminu wyniki mozesz zgłaszać dopóty nie zostana zgłoszone wyniki z ostatniego mastera w sezonie, gdy wyniki zostana juz zgłoszone, następuje oficjalne zakończenei sezonu ligowego , zatem przypuszczam, że czas jaki wam pozostał to maks do niedzieli wieczorem
xYz
Hmm, wątpię żeby te bitwy zostały dograne, chyba żeby stało się COŚ.
To że format ligi się nie sprawdził to mało powiedziane.
Myślę że w najbliższym czasie wystartujemy z ligą z zasadami jak np. w Warszawie.
Sztywne terminy, sztywny format.
7 miesięcy ligi, omg
To że format ligi się nie sprawdził to mało powiedziane.
Myślę że w najbliższym czasie wystartujemy z ligą z zasadami jak np. w Warszawie.
Sztywne terminy, sztywny format.
7 miesięcy ligi, omg
Wisła Kraków.
no dokładnie, jakbysmy sie mieli sprężać to ja na turnieju mogę zagrać z suchym i nasze rozgrywki zostaną zakończone, a w niedziele w razie gdybym przelazl do finału mogę go rozegrac u mnie nawet może mógłbym użyczyc swoje mieszkanie na finałową bitwe
Więc jutro Kosa - Suchy challange, a tym samym dyskwalifikuję Xiera i Fluffiego za ponad miesięczny brak dogadania się o rozegranie bitwy.
Górken w finale.
Górken w finale.
Wisła Kraków.
tylko czy Suchy chce?
Bo:
1). jest na rezerwowej
2). chciał grać HE na tym turnieju
3). kij wiadomo czy jest w Krakowie
jak z 2 nie bedzie problemu gdyż przedstawi się mu sytuacje to co z 1 i 3 pkt?
Bo:
1). jest na rezerwowej
2). chciał grać HE na tym turnieju
3). kij wiadomo czy jest w Krakowie
jak z 2 nie bedzie problemu gdyż przedstawi się mu sytuacje to co z 1 i 3 pkt?
Już jest na głównej liście, ktoś zrezygnował
Inna sprawa jest ze zgłoszeniem do ligi. Liga nie była zgłoszona dotychczas bo nie był wiadomy termin ukończenia (pierwotnie miał to być luty...) Więc może być problem ze zgłoszeniem wyników do obecnego sezonu. Wyszedł straszny babol, ale dobrze byłoby go dograć do końca, żeby wyłonić zwycięzce...
Inna sprawa jest ze zgłoszeniem do ligi. Liga nie była zgłoszona dotychczas bo nie był wiadomy termin ukończenia (pierwotnie miał to być luty...) Więc może być problem ze zgłoszeniem wyników do obecnego sezonu. Wyszedł straszny babol, ale dobrze byłoby go dograć do końca, żeby wyłonić zwycięzce...
Wisła Kraków.
to więc jak w końcu?
Mamy cisnąć z tym zakończeniem ligi czy jednak dalej na luzie gramy?
Mamy cisnąć z tym zakończeniem ligi czy jednak dalej na luzie gramy?
Cisnąć trzeba żeby to wreszcie skończyć, ale wygląda na to że wyniki nie będą zgłoszone, bo jest za późno - jeżeli dziś bym zgłosił ligę do ligi, to z tygodniowym wyprzedzeniem - czyli na następny piątek. Wyszło jak wyszło.
Wisła Kraków.
no tak, więc nie ma co cisnieniować.
Bez ciśnienia nigdy tego nie skończycie
Wisła Kraków.
ja z suchym tak po prawdzie moge zagrać w każdej chwili.
Ciśnij Fluffiego i Xiera, oni spowalniają
Ciśnij Fluffiego i Xiera, oni spowalniają
.Sevi pisze:dyskwalifikuję Xiera i Fluffiego za ponad miesięczny brak dogadania się o rozegranie bitwy.
Górken w finale.
Wisła Kraków.
OK, niech będzie tydzień, ale to już ostatni termin
Wisła Kraków.
No chłopaki, bo obserwuje ligę z napięciem! Obstawiam finał w ten sam dzień co finał EURO ; )
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"