Vanaheim Majówka - 1500 pkt. 5.05.2012
Re: Vanaheim Majówka - 1500 pkt. 5.05.2012
proponuje przemianować parówkę na grupowe vanahejmowe drapanie swędzącej maczugi
ja mogę HE wystawić więcej w razie czego. Jak do 12-13 nie znajdzie się ktoś to zaczniemy się zastanawiać
@Lucius
Ja bym proponował, że bez sojuszy z podręcznika bo nie wiadomo jaki będzie układ sił (ile dobrych ile złych), po prostu każdy rzepkę sobie skrobie. Ale pula power diców wspólna. Będzie tak?
@Lucius
Ja bym proponował, że bez sojuszy z podręcznika bo nie wiadomo jaki będzie układ sił (ile dobrych ile złych), po prostu każdy rzepkę sobie skrobie. Ale pula power diców wspólna. Będzie tak?
Kości w magii wspólne. Limit na fazę 12 kości?
Myślałem nad tym gdy będzie nas 3 vs 3 - limit kości na fazę 18 - rzuca się 3 kośćmi, ilość kości w DP = się wynikowi na najwyższej i najniższej kości.
Myślałem nad tym gdy będzie nas 3 vs 3 - limit kości na fazę 18 - rzuca się 3 kośćmi, ilość kości w DP = się wynikowi na najwyższej i najniższej kości.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
w sumie racja, można tak to rozwiązać.LuciusII pisze:Kości w magii wspólne. Limit na fazę 12 kości?
@Bezdomny
no racja, tak to byłoby w miarę klimatycznie, breta-HE-emp vs orki-VC.
Tylko nie wiem czy Syraf da radę wcisnąć 1200 ale w razie czego ja mam 5 wraciaków, 6 blackknightów, 5 wilczków no i garlaucha, któy mógłby posłużyć za smoka vampirzego, czyli jest jakaś opcja. Lucius na pewno może się tak wystawić.
Ewentualnie ja mogę wcisnąć HE na 5k, chyba... wziąłbym wszystko co mam i chyba by dało radę
Syraf-->
jasne, ze nie Euro, ale zostawmy sobie ograniczenia euro, zmieńmy tylko próg punktowy z 2400 na 3600, tyle
więc jak w końcu?
Bierzecie 3600 i 3700 w wypadku Orków, a my odpowiednio 2500, 2400, 2400?
jasne, ze nie Euro, ale zostawmy sobie ograniczenia euro, zmieńmy tylko próg punktowy z 2400 na 3600, tyle
więc jak w końcu?
Bierzecie 3600 i 3700 w wypadku Orków, a my odpowiednio 2500, 2400, 2400?
- General Baga
- Kradziej
Te ty uwazaj! Zobacz sobie mohe id ligowe to ze nie gralem od....4 lat nic nie znaczymichal pisze: Suseł jest nieograny więc pewnie będzie pełnił rolę wesołego tokena
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Syraf pisze:dobra raczej ogarniane biorę 3600
a mam coś wziąć z tego co napisałem?
no i pamiętej, zerło proxów
- General Baga
- Kradziej
fuck hopaki jest problem ma ktoś coś imperialnego? bo bez proksow to ja wycisnę max 2200 :/
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
to ja mogę wziąc Twoją nadwyżkę punktową
- kudlaty960
- Mudżahedin
Przemo złożyłeś sobie Imperium? Czy pożyczasz?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- General Baga
- Kradziej
no to masz + 200pkt
bezdomny; wez mi jakis 2 luznych bretoncow bo potrzebuje (pegazy mam) :]
kudłaty; porzyczone
bezdomny; wez mi jakis 2 luznych bretoncow bo potrzebuje (pegazy mam) :]
kudłaty; porzyczone
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Wiesz zawsze możesz olać te 200 pkt, przy podliczaniu się liczy się te pkt tak jakby je strona przeciwna "zabiła" - podobnie jest gdy np. gra się na format ojro i masz wolne dajmy 2 pkt i nie masz szans ich jakoś zagospodarować
Ostatnio zmieniony 6 maja 2012, o 10:16 przez LuciusII, łącznie zmieniany 1 raz.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
Mogę ci przynieść cannona krasnoludzkiego - może robić równie dobrze za imperialnego.MagisterMilitum pisze:fuck hopaki jest problem ma ktoś coś imperialnego? bo bez proksow to ja wycisnę max 2200 :/
Ewentualnie też organki zamisat helblastera
no to póki co mamy tak:
O&G 3700 i VC 3600
vs
HE 2700, Bret 2400, Emp 2200
Magia to 3d6 i kości wspólne. Bez zasad sojuszów.
Czy ktoś jest jeszcze chetny na bitwę?
O&G 3700 i VC 3600
vs
HE 2700, Bret 2400, Emp 2200
Magia to 3d6 i kości wspólne. Bez zasad sojuszów.
Czy ktoś jest jeszcze chetny na bitwę?