Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
Re: Pare noobowskich pytań.
Mi się wydaje że nie mają ponieważ w profilu pistola jest napisane że ma ap, zaś ta zasada nie kumuluje się dwa razy ze sztandarem. Poza tym chyba jest jeszcze jakiś faq w którym jest napisane że ten sztandar nie działa w strzelaniu.
Od niedawna bawie się w WHFB i tak analizowałem dwie postacie u mnie i u kumpla Bragg the Gutsman i Krell Lord of Undeath
i mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego Krell jest nawet o te 5pkt tańszy niż Bragg a z tego co czytałem w takim pojedynku to Krell chyba bije go na głowe? A osobiście podoba mi się klimat tej postaci a nie chce jej odkładać na półkę.
Jest sens w ogóle wystawiać Bragga?
i mógłby mi ktoś powiedzieć dlaczego Krell jest nawet o te 5pkt tańszy niż Bragg a z tego co czytałem w takim pojedynku to Krell chyba bije go na głowe? A osobiście podoba mi się klimat tej postaci a nie chce jej odkładać na półkę.
Jest sens w ogóle wystawiać Bragga?
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
True story. Specjale się cora częściej pojawiają, przynajmniej u nas w kielcach na turniejach.( Chodzi mi ofc o możliwość ich wystawienia). Poza jednym typkiem, który w kółko gra w tedy na teclisie hordzie WL z BoWD to nie ma żadnych powergamerów. Jest to dodatkowy element gry, który powinien być dostępny
W takim razie dzięki za odpowiedz ale mimo wszystko szkoda tego Bragga ale mimo wszystko powinni balansować bohaterów jeśli chodzi o pkt wg mnie, ale nie mi o tym decydować:/
a co do HKB to Krel też to ma jedyne co mnie cieszy to że ma on ASL więc przy odrobinie szczęścia można coś zdziałać.
a co do HKB to Krel też to ma jedyne co mnie cieszy to że ma on ASL więc przy odrobinie szczęścia można coś zdziałać.
Teclisa się blokuje wtedy .... zreszta tak jak Valkie Thoreka i paru innych przegiętych kolegów - polecam ogarnąc temat Mistrzostw Podbeskidzia u nas na Śląsku - chłopaki fantastycznie zbalansowali specjali jak na mój gust ; )kubencjusz pisze:True story. Specjale się cora częściej pojawiają, przynajmniej u nas w kielcach na turniejach.( Chodzi mi ofc o możliwość ich wystawienia). Poza jednym typkiem, który w kółko gra w tedy na teclisie hordzie WL z BoWD to nie ma żadnych powergamerów. Jest to dodatkowy element gry, który powinien być dostępny
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Zdecydowanie nie Dałbym za nią max 65
Magiczna halabarda z HKB (tylko w pojedynku)? 30 punktów max . Ale takim Scragiem to już można grać .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Ok przesadziłem. Ale gdyby była za np 50 pkt Już widzę to combo : Greedy fist+ Potion of speed + ta halabarda i come to try me man. Hero zasysacz