Cóż w takim razie musiałbym pokminić ale dzięki za info. Tak czy owak goście wyglądają mi na urodzonych reiksguardów więc raczej nie porzucę tego info.Martin von Carstein pisze:Możesz i tak zrobić. Ja - o ile koniecznie potrzebne są ci te ladry fizyczne na każdym modelu (nasza konnica ma ladry w standardzie więc o wprowadzeniu kogoś w błąd wyglądem figurek - kuni - mym zdaniem nie ma mowy) to zalecam wziąć i zrobić płachtę z gs.
Pistoletów z pewnością nie ma w tym zestawie od Perrych, za wczesna epoka na Kirasjerów.
Ladrów w zestawie jest tak z 3-6 sztuk, jak wczoraj patrzyłem na ramki w internecie.
A teraz mam prośbę do użytkowników. Ktokolwiek widział jakiś tanią zabawkę-lokomotywę (taką z kolejek małych) która puszcza dymek?
Chce sobie zrobić konwersję czołgu parowego puszczającego parę ale potrzebuje takiej lokomotywy aby wyciągnąć to dymiące ustrojstwo z niej. Oczywiście chodzi mi o jak najtańszą opcję.
Na razie chciałbym po prostu zobaczyć ile kasy muszę sobie przygotować bo nie wiem ile taki pomysł by mnie kosztował.