Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
- gerald_tarrant
- Masakrator
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
W związku z pewnymi wewnątrz klubowymi perturbacjami oraz brakiem aktywności niektórych członków, proszę o usunięcie klubu Liga Oporowska następującym graczom:
3842 Michał .vfn K. Liga Oporowska
3843 Aleksandra . Uzarek Liga Oporowska
3847 Piotr Bucu Kosz Liga Oporowska
3849 Janek Młody Kowalski Liga Oporowska
3850 Marek Kowal Kowalski Liga Oporowska
3913 Bartek . Stankiewicz Liga Oporowska
pozdrawiam
3842 Michał .vfn K. Liga Oporowska
3843 Aleksandra . Uzarek Liga Oporowska
3847 Piotr Bucu Kosz Liga Oporowska
3849 Janek Młody Kowalski Liga Oporowska
3850 Marek Kowal Kowalski Liga Oporowska
3913 Bartek . Stankiewicz Liga Oporowska
pozdrawiam
Proszę o usunięcie turnieju z listy zgłoszonych.
1555 2012-04-22 Stary Klinkiera XXIX Sopot BWT Lokalny
Nie odbędzie się, a widzę że na LL robi się z tego powodu chryja
1555 2012-04-22 Stary Klinkiera XXIX Sopot BWT Lokalny
Nie odbędzie się, a widzę że na LL robi się z tego powodu chryja
Proszę o dołączenie do mojego konta Przemek "Przemcio" Niedzielski obecnie na 87 miejscu w rankingu z kontem Przemysław "Przemcio" Niedzielski obecnie na 493 miejscu w rankingu.
Nie wiem czemu powstalo to 2gie konto ale tam jest tylko mój wynik za II ligę w PX zatem należy go dołączyć do tego pierwszego konta
Nie wiem czemu powstalo to 2gie konto ale tam jest tylko mój wynik za II ligę w PX zatem należy go dołączyć do tego pierwszego konta
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Proszę o zmianę nazw klubów
"The Gamblers" na "Gamblers, The"
oraz
"The Black Gamblers" na "Black Gamblers, The"
"The Gamblers" na "Gamblers, The"
oraz
"The Black Gamblers" na "Black Gamblers, The"
proszę o:
- zmianę ksywy u gracza z nr 1980 z Duży na rob
- zmianę ksywy u gracza z nr 1980 z Duży na rob
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
Zrobione wszystkie poprawki.
PS> Chciałbym pogratulować kolegom z Poznania - dopisywanie nowego id NIE JEST metodą na zwrócenie nam uwagi, że w nazwisku/pseudo jest błąd.... serio....
Gratuluje. Czas wykonania wszystkich zmian to 2h, także jak coś takiego jest to oznacza, że prace trwają.lohost pisze:przegladajac sobie ranking ligi zauwazylem ze brakuje miejsca numer 70 pozdrawiam
PS> Chciałbym pogratulować kolegom z Poznania - dopisywanie nowego id NIE JEST metodą na zwrócenie nam uwagi, że w nazwisku/pseudo jest błąd.... serio....
Proszę jeszcze o zmianę klubu na True Legion dla 3781.
Wisła Kraków.
pisalem na maila, gdyz wyslane wyniki byly za tuniej 1545 ( 3 tyg temu), a nie zostały uwzględnione w rankingu
xYz
Witam,
na szybko sprawdziłem i format nie pasuje. Powinno być csv, jest txt. Nie wiem, czemu nie poszła odpowiedź z informacją o błędzie. Ale decyduje data nadesłania wyników, więc będzie uwzględnione.
Czekamy na jakieś wyniki, Adeon ogarnia scalania itp, Babice już doszły, więc zamknięcie rankingu na dniach.
na szybko sprawdziłem i format nie pasuje. Powinno być csv, jest txt. Nie wiem, czemu nie poszła odpowiedź z informacją o błędzie. Ale decyduje data nadesłania wyników, więc będzie uwzględnione.
Czekamy na jakieś wyniki, Adeon ogarnia scalania itp, Babice już doszły, więc zamknięcie rankingu na dniach.
poszla poprawka ; )
xYz
3590 poproszę o zmianę armii na Ogry
Wisła Kraków.
- Irek_Dwarf
- Chuck Norris
ID:3145 proszę o zmianę armii na Dwarfs