[BiałystoK ] Granie i miejsca spotkań

ODPOWIEDZ
darkhulk
Plankton

[BiałystoK ] Granie i miejsca spotkań

Post autor: darkhulk »

Ahoj cześć i czołem.

Zamieszczam informacje, gdzie można śmiało przybywać i grać czy nowych ochotników szukać :)

1.Granie W KLUBIE "KAKTUS"
Po prawie rocznej przerwie wracamy do tematu spotkań w klubie "Kaktus".

Po pierwsze możemy sobie wybrać termin. Póki co mam otwarte wieczory w poniedziałek , środę i piątek od godziny 16.30 do około 20.30 najpóźniej.

- Nie tylko nastawiamy się na granie w planszowe tytuły, oczywiście można rozegrać partyjkę gier bitewnych/figurkowych, karcianych czy wszelakie rpg

- Więc zamiast kombinować po kolegach/szkołach/ piwnicach i innych dziwnych miejscach, zapraszamy na naprawdę luxusowe warunki

2.Piątkowe spotkania w I LO
Spotkania odbywają się w sali 60 lub 61 na drugim piętrze w godzinach ok. 15 -19.30
Ogólnie przewaga planszowych tytułów, lecz jest również grono 'rpg' maniaków. Co do figurkowych gier trzeba samemu drużynę załatwiać

3.Stołówka Gwintu
We Wtorki od godziny 16:30 zapraszamy do stołówki koło klubu "Gwint". Zapraszamy wszystkich, którzy chcą pograć w planszówki, rpg'i czy po prostu pogadać z innymi miłośnikami fantastyki oraz "gier bez prądu"

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

Zapraszamy rowniez do stolowki gwintu w soboty od godziny 10 do oporu bitewniaki glownie wh40k i wfb. Oraz do sklepu komnata gier na legionowej w pawilonie panorama otwartym od 10.30 do 18.

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

widze Relosu ze awansowales na przedstawiciela handlowego ;)

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Post autor: Akadera »

Zwalcza konkurencje, powinienes pochwalic Piotrek a nie wyszydzasz ;)
Tylko o tym sklepie niepotrzebnie, samo o klubie by styknelo :D

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

konkurencje? no popatrz, a mi sie wydawalo ze po prostu sie pojawila miejscowka.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Nie niszcz mojej spiskowej teorii dziejow:)

Relosu
Kretozord

Post autor: Relosu »

sklep jako miejsce spotkania i pogrania jest chyba ok zwlaszcza ze jest otwarty w tygodniu co u nas w klubie nie uswiadczysz a czesto ludzie tylko tak moga grac, oraz zawsze tam moga zasiegnanc informacji o froncie itd.

Awatar użytkownika
likaon
Kretozord

Post autor: likaon »

będzie trzeba wybadać, może będzie dobrze
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii

SeaMaster
Plewa

Post autor: SeaMaster »

Odgrzebuję temat żeby nie zakładać następnego. Jestem nowy w świecie Warhammera więc chciałbym się dowiedzieć czy obecnie w Białym są jakieś miejscówki do pogrania? I czy po zamknięciu Komnaty można obecnie gdzieś w naszym pięknym mieście kupić figurki do WFB.

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Jest klub, miejscowke chwilowo mamy ale na turnieje lokalne. W pmce wyslalem Ci info co i jak ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

Gonzo88
Warzywo

Post autor: Gonzo88 »

Witam
Są jeszcze miejscówki, gdzie można pograć w WFB? Jeżeli tak, to gdzie i kiedy ? :)

Awatar użytkownika
Akadera
Falubaz

Politechnika Białostocka -> akademik beta -> klub relaks w sobotę od 9.00 do 19.00 ;)
Polecam najpierw umówić się na forum podlaska fantastyka ;)
kudłaty pisze:Wiadomo alkohol jest dla ludzi, ale śliwowica jest dla frontu wschodniego

ODPOWIEDZ