Pytania do kandydatów na mastery

Tematy z poprzednich sezonów LL

Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Pytania do kandydatów na mastery

Post autor: Karli »

Zakładam nowy temat aby nie zaśmiecać tego z kandydaturami:

@ Poznań i Wrocław: czy noclegi w hostelu oznaczają wzrost ceny wejściówki proporcjonalnie do ceny hostelu? Strzelam, circa about o 30zł za osobę?

@ Szczecin: czy sala na zdjęciu to jest jedyna sala na której ma się odbyć master czy macie jakąś większą ew. pojemne korytarze or smth?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

W naszej sali pomieścimy na komforcie 80 osób. Jeżeli zaszczyciła by nas wyższa frekwencja, to rozstawimy te kilka stołów na korytarzu. Jeżeli mielibyśmy mieć frekwencję bazyliszkową :) to rozstawimy stoły w kolejnej sali!

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

Karli, będzie raczej tak jak w zeszłym roku, cena nie ulega zmianie wraz ze wzrostem komfortu.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

good to hear that 8)

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

A ja mam pytanie, kiedy jest to głosowanie?

Fajnie byłoby wiedzieć czy Szczecin (czyt. czerwiec) ma tego mastera czy nie?
Ja tam bym się z chęcia przejechał jeszcze przed zamieszaniem z Euro2012, więc data jest rewelka ;)
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

W niedzielę. I będzie trwało tydzień
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

kudłaty
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kudłaty »

Karli pisze: @ Poznań i Wrocław: czy noclegi w hostelu oznaczają wzrost ceny wejściówki proporcjonalnie do ceny hostelu? Strzelam, circa about o 30zł za osobę?
Oba te mastery w zeszłym sezonie kosztowały 50zł i zawierały nocleg w cenie. Biorąc salę bez opcji noclegowej jest ona przeważnie tańsza niż taka z noclegiem. Da się dopiąć mastera w tej cenie i nie zamierzamy jej podnosić bo to samobójstwo, natomiast jeżeli znajdziemy lepszą miejscówkę oczywiście obniżymy cenę.

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Kudłacz i Dymitr: bardzo dobrze to wiedzieć :) Nie mogę się w takim razie doczekać Waszych masterów :)

Ps. Białystok w tym sezonie nie zgłasza mastera, będziemy szykować coś na wiosnę, więc już kolejny sezon.

ODPOWIEDZ