Zakładam nowy temat aby nie zaśmiecać tego z kandydaturami:
@ Poznań i Wrocław: czy noclegi w hostelu oznaczają wzrost ceny wejściówki proporcjonalnie do ceny hostelu? Strzelam, circa about o 30zł za osobę?
@ Szczecin: czy sala na zdjęciu to jest jedyna sala na której ma się odbyć master czy macie jakąś większą ew. pojemne korytarze or smth?
Pytania do kandydatów na mastery
Moderatorzy: Dymitr, CzarnY, c4h10
Pytania do kandydatów na mastery
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
W naszej sali pomieścimy na komforcie 80 osób. Jeżeli zaszczyciła by nas wyższa frekwencja, to rozstawimy te kilka stołów na korytarzu. Jeżeli mielibyśmy mieć frekwencję bazyliszkową
to rozstawimy stoły w kolejnej sali!

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
A ja mam pytanie, kiedy jest to głosowanie?
Fajnie byłoby wiedzieć czy Szczecin (czyt. czerwiec) ma tego mastera czy nie?
Ja tam bym się z chęcia przejechał jeszcze przed zamieszaniem z Euro2012, więc data jest rewelka
Fajnie byłoby wiedzieć czy Szczecin (czyt. czerwiec) ma tego mastera czy nie?
Ja tam bym się z chęcia przejechał jeszcze przed zamieszaniem z Euro2012, więc data jest rewelka

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

Oba te mastery w zeszłym sezonie kosztowały 50zł i zawierały nocleg w cenie. Biorąc salę bez opcji noclegowej jest ona przeważnie tańsza niż taka z noclegiem. Da się dopiąć mastera w tej cenie i nie zamierzamy jej podnosić bo to samobójstwo, natomiast jeżeli znajdziemy lepszą miejscówkę oczywiście obniżymy cenę.Karli pisze: @ Poznań i Wrocław: czy noclegi w hostelu oznaczają wzrost ceny wejściówki proporcjonalnie do ceny hostelu? Strzelam, circa about o 30zł za osobę?
Kudłacz i Dymitr: bardzo dobrze to wiedzieć
Nie mogę się w takim razie doczekać Waszych masterów 
Ps. Białystok w tym sezonie nie zgłasza mastera, będziemy szykować coś na wiosnę, więc już kolejny sezon.

Ps. Białystok w tym sezonie nie zgłasza mastera, będziemy szykować coś na wiosnę, więc już kolejny sezon.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!