HomoDwarfy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
HomoDwarfy
Oto moje homodwarfy tylko proszę Panu prezydentowi nie dawać tych zdjęć, bo będę musiał za granicę uciekać
Przepraszam za jakość zdjęć, ale mój aparat ssie pałę :/
Przepraszam za jakość zdjęć, ale mój aparat ssie pałę :/
Czego ci ludzie wymyślą.
To tylko banda do mordheim armia do WFB jest w normalnych kolorach. Ta banda to tylko taka mała odskocznia od wszystkich band zalatujących mrocznym klimatem.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Czemu zaraz Homo... to, że lubia kolor fioletowy lub rożowy o niczym jeszcze nie swiadczy
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
Dwarfy bardzo spoko, bekowe, i razi ich kolor i to mi się podoba
styl chipisowski
Praca jak najbardziej spoko, ale niechciał bym z nimi grać
, bo zamiast walczyć ze mną to by one mnie wykochały na śmierć
Powodzenia w dalszych pracach .
styl chipisowski
Praca jak najbardziej spoko, ale niechciał bym z nimi grać
, bo zamiast walczyć ze mną to by one mnie wykochały na śmierć
Powodzenia w dalszych pracach .
A poza Twoimi widzimisiami jest coś co by mogło przekonać nas do tego? Bo akurat to są fajne dwarfy, znacznie lepiej pomalowane niż niektóre "normalne" modele.SauruS PoweR pisze:RRRRRRRRRRRR!!
Odnosnie naszej rozmowy na privie to ja jednak sie cofam z tym co powiedzialem, bo widzac te figsy nie chcial bym zeby ktos taki gral publicznie .
I NIE CHODZI MI O TOLERANCJE TYLKO KLIMAT.
Krasnale looz, szczególnie te kurwiki w oczach
Ale i tak wolę Twój avatar, który mnie zajebi#cie rozprasza
Ale i tak wolę Twój avatar, który mnie zajebi#cie rozprasza
RRRRRRRRRR!!!!!
Ten klimat i w ogole!
@Obroncy pokrzywdzonych- hmmm..... Ciekawe czy goli sobie łono, jak myslicie?
Nehan pisze:SauruS PoweR pisze: widzac te figsy nie chcial bym zeby ktos taki gral publicznie .
Rozowy krasnolud jest cudowny macie racje!Katylina pisze:A poza Twoimi widzimisiami jest coś co by mogło przekonać nas do tego? Bo akurat to są fajne dwarfy, znacznie lepiej pomalowane niż niektóre "normalne" modele.
Ten klimat i w ogole!
@Obroncy pokrzywdzonych- hmmm..... Ciekawe czy goli sobie łono, jak myslicie?
Skoro Cie takie rzeczy kreca to moze zacznij slanesha zbierac....BuXi pisze:Ba... Asian girls ftw Mam zaje&istą stronke z Azjatkami (Wszystkie są ubrane ) Napisz na gg dam adres =PHeinrich_von_Tod pisze:Ale i tak wolę Twój avatar, który mnie zajebi#cie rozprasza
Nie widziałem tam żadnej Azjatki, ale bez bicia i z dumą przyznaję się że Azjatki uwielbiam
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
ehhh.... nie no pomalowane porzadnie to trzeba przyznac...
ale co za pomysl z ta kolorystyka ? rozumiem-elfy... ale krasnale ?
no coz, jako przedstawiciel Starszej Rasy powinienem sie czuc odrobine urazony tymi "kolorkami"... No po prostu pomalowane ladnie ale kompletnie nie klimatycznie...
ale co za pomysl z ta kolorystyka ? rozumiem-elfy... ale krasnale ?
no coz, jako przedstawiciel Starszej Rasy powinienem sie czuc odrobine urazony tymi "kolorkami"... No po prostu pomalowane ladnie ale kompletnie nie klimatycznie...