PARADOX GRAALA 13.05.2012 (niedziela) Wa-wa
Re: PARADOX GRAALA 13.05.2012 (niedziela) Wa-wa
No raczej bo Volkmar dostał bana za to co teraz każdy Arcy na altarze potrafi
to niech się ustawią w dwóch rzutach ; zabieg z tymi stołami polega na tym, że przeciwnik nie ma gdzie uciekać i prędzej czy później dochodzi do konfrontacji, przy takim założeniu i wiedząc, że coś takiego istnieje, należy jeszcze mocniej zmodyfikować rozpę, bo samo strzelanie i magia nie wystarczą...ale chyba się podobałoThain pisze:Zmiana stref rozstawienia na B&G na stołach 48x48 to zło. Szczury prawie się nie mieszczą
Ja ze swojej strony dziękuję chłopakom z Paradoxu za bardzo sprawne ogarnięcie turnieju.
Przede wszystkim Helionowi, że trzymał tego tura za mordę i mogłem sobie spokojnie, na luzie pograć. Dzięki!
Może nie jestem obiektywny, ale tak sielskiej atmosfery na turnieju nie pamiętam. Nie wiem, czy to przez pogodę, czy bezciśnieniowy format i brak euro. Proste, że się ludzie na wzajem wałowali, ale raczej nie specjalnie, bo obyło się bez kłótni, spin i gwałtów. Czasowo też nikt przeginał:
"- Panowie, 5 minut do końca
-Ok, już liczymy"
I zaczynali liczyć
P.S. Warto również wspomnieć, że zagrało na tym turze 4 Bastionowców(!), z czego 2 nawet zagrało wszystki bitwy
Przede wszystkim Helionowi, że trzymał tego tura za mordę i mogłem sobie spokojnie, na luzie pograć. Dzięki!
Może nie jestem obiektywny, ale tak sielskiej atmosfery na turnieju nie pamiętam. Nie wiem, czy to przez pogodę, czy bezciśnieniowy format i brak euro. Proste, że się ludzie na wzajem wałowali, ale raczej nie specjalnie, bo obyło się bez kłótni, spin i gwałtów. Czasowo też nikt przeginał:
"- Panowie, 5 minut do końca
-Ok, już liczymy"
I zaczynali liczyć
P.S. Warto również wspomnieć, że zagrało na tym turze 4 Bastionowców(!), z czego 2 nawet zagrało wszystki bitwy
Dzięki bardzo za miłe słowa Turniej był bardzo fajny, miejscówka klimatyczna i wygodna, atmosfera jak na grillu a nie jak na turnieju! Graty dla Heliona za ogarnięcie wszystkiego mimo braku laptopa (przynajmniej na początku)
Na ten turniej eksperymantalnie porzuciłem saurusów, z którymi uparcie męczyłem się od wieeeeeelu bitew i był to ruch bardzo słuszny. Precz z saurusami!
Dziękuję przeciwnikom za bitwy - super przyjemne, bez żadnych spięć, ale wymagające i trzymające w napięciu. ChD to zło, ale żaba z bane headem i deathem to jeszcze większe ZŁO!
Fajnie było Was odwiedzić!
Pozdrowienia!
Z.
Na ten turniej eksperymantalnie porzuciłem saurusów, z którymi uparcie męczyłem się od wieeeeeelu bitew i był to ruch bardzo słuszny. Precz z saurusami!
Dziękuję przeciwnikom za bitwy - super przyjemne, bez żadnych spięć, ale wymagające i trzymające w napięciu. ChD to zło, ale żaba z bane headem i deathem to jeszcze większe ZŁO!
Fajnie było Was odwiedzić!
Pozdrowienia!
Z.
Ty też masz wtedy więcej zabawek chciałbym przypomniećPrzemcio pisze:2500 lub 2800 bez ograniczeń... życzę powodzenia w grze z ChD na te pkt...
dzięki chłopaki za dobre słowa, ale pamiętajcie, że to nie tylko moja zasługa, wszyscy klubowicze byli obłożeni robotą, może tylko ja byłem na tym bardziej widocznym miejscu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
2x helupa =/= 2x K'daai
ale nie ma co gdybać na zapas, wstrzymajmy się z tą rozmową do następnego tura.
ale nie ma co gdybać na zapas, wstrzymajmy się z tą rozmową do następnego tura.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- swieta_barbara
- habydysz
Dla plew.Manfred pisze:Zróbcie parówke 2x1350 to fajny format
Single 2000-2500 ze specami!