Diablo III

Moderator: Zaklinacz Kostek

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Młynek
Chuck Norris

Re: Diablo III

Post autor: Młynek »

ja kupiłem wczoraj na battlenecie karta kredytową ale oczywiście nie mogę pobrać bo instaler się pluje o stara wersje systemu windows(ponoć niektózy nawet na viscie mają taki problem .zaś będzie zabawa z service packami albo reinstalka systemu wkurwiające

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

wczoraj w nocy Japońce ubili już Diablo http://i.imgur.com/OS90W.jpg :lol2:
no to kto piierwszy skończy inferno :mrgreen:

Ż.

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Karli pisze:Kurde, z D3 teraz jak z dobrymi dragami jest na mieście. Teksty w stylu "słyszałem, że gdzieś tam ktoś coś ma... załatwianie po kątach po znajomości itd. ;)"
tak jest z kolekcjonerską edycją (chociaż i tak był dorzut dużo na rynek ;P)
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Post autor: MomoTheKiller »

Żaba pisze:wczoraj w nocy Japońce ubili już Diablo http://i.imgur.com/OS90W.jpg :lol2:
no to kto piierwszy skończy inferno :mrgreen:

Ż.
Koreańce :P ale dziwisz się jak tam 18h różnicy czasowej?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

gee dopiero premiera i już przeszli gre? Nawet non stop 15h-18h grania tylko? Blaga jakaś albo gra zasyfiła się sama swoją krótkością.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Speedrun... lecieli byle do przodu.
W D2 można było Asem w 58 minut pyknąć.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

katerek
Masakrator

Post autor: katerek »

Masakra a w realu będzie można od 17 maja za 159 w promocji kupić D3 :P
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

tylko kto wytrzyma 2 dni :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Szmyt
Chuck Norris

Post autor: Szmyt »

Robson pisze:tylko kto wytrzyma 2 dni :D
większość dziwi się tym, którzy nie wyczymają :)

'Diablo, why u here again?'
'For money, mortals!'

Majestic
Falubaz

Post autor: Majestic »

Pff, ja mam jeszcze Baldura do dokończenia, Diablo 3 dostanie swoje cztery dni za jakiś tydzień :P.
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Rince
Ciśnieniowiec

Post autor: Rince »

MomoTheKiller pisze:Speedrun... lecieli byle do przodu.
Jesli mowisz o tym fragfrogu, to imho gosciu mial wczesniej zmaphackowane mapy.
Obrazek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

MomoTheKiller pisze:Speedrun... lecieli byle do przodu.

eee tam to nie zabawa :D mi zależało ubić szybko diablo :P ale i tak jak kiedyś wkurwia to błądzenie :D i to jest FAAAJNE :P
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

G'N'R
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: G'N'R »

Geezz, nigdy nie rozumiałem istoty grania na czas, ale to już przesada. Grą, jaka by nie była trzeba się delektować :D
Gime more Guns! Guns'N'Roses

(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)

Majestic
Falubaz

To tak jakby wydać 200 zeta na obiad w restauracji i wpierdzielić wszystko w 2 minuty :D .
kubencjusz pisze:Młody. Było powiedziane czwartek. Spójrz na kalendarz. Spójrz na ten post. Spójrz jeszcze raz na kalendarz. Dziś nie jest czwartek. Siedzę na koniu. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

Majestic pisze:To tak jakby wydać 200 zeta na obiad w restauracji i wpierdzielić wszystko w 2 minuty :D .
może chcieli być pierwszymi jakim się udało utłuc diablaka? Wtedy nie chodzi o klimat grania.

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

co do foty, to czy dobrze widzę stylistykę ala wow? sliczne pastele ala manga. #-o
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Kefas pisze:
Majestic pisze:To tak jakby wydać 200 zeta na obiad w restauracji i wpierdzielić wszystko w 2 minuty :D .
może chcieli być pierwszymi jakim się udało utłuc diablaka? Wtedy nie chodzi o klimat grania.

Może ;P ja swojego też zasuwałem od drugiej wczoraj aby w miarę szybko ubić :P teraz to już powolutku szukamy zabawek :D
Brettonia 23/1/13

Majestic
Falubaz

loko pisze:co do foty, to czy dobrze widzę stylistykę ala wow? sliczne pastele ala manga. #-o
WoWowatość lekka jest, ale mimo wszystko, styl graficzny nadal bardziej przypomina diablo niż jakąkolwiek inną grę Blizzarda.

Awatar użytkownika
MomoTheKiller
Chuck Norris

Lekka? Minimalna, poza kilkoma setami... bardziej szedłbym w kierunku produkcji Konami... niż WoW'a

Awatar użytkownika
loko
Masakrator

Post autor: loko »

gra mroczna niczym wow. a taka fajna była 1 i 2.( nie grałem w 3)
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293

ODPOWIEDZ