Alternatywne figurki.
Moderator: Yudokuno
Re: Alternatywne figurki.
Nayanna female fighter
Jeszcze jedna death hag z Reapera
Merisiel, Iconic Elf Rogue
Ewentualnie ta, ale trochę za bardzo ubrana.
Jeszcze jedna death hag z Reapera
Merisiel, Iconic Elf Rogue
Ewentualnie ta, ale trochę za bardzo ubrana.
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Bananovitch
- Chuck Norris
W WarCry'u byłą karta assassinki. Ponadto fluff to pojęcie względne (w którejś edycji była mowa o tym jak Malekith kazał wytłuc wszystkich magów płci męskiej, a teraz czytamy że jednak tacy są i Malekith na nich tylko krzywo patrzy). Model miodzio.
http://laiglenid.blogspot.com/-jak Bananek Bretońców malował.
- ibniblis23
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
Gdzie to czytamy teraz?Bananovitch pisze:W WarCry'u byłą karta assassinki. Ponadto fluff to pojęcie względne (w którejś edycji była mowa o tym jak Malekith kazał wytłuc wszystkich magów płci męskiej, a teraz czytamy że jednak tacy są i Malekith na nich tylko krzywo patrzy). Model miodzio.
“Never underestimate the power of sheer, bloody-minded spite”
- Bananovitch
- Chuck Norris
Tylko ja jestem jakiś dziwny i czytam fluff?
Str. 62 polskiego podręcznika.
Str. 62 polskiego podręcznika.
A wcześniej stoi jak byk, że Morathi pociągnęła za sobią wielu magów z Saphery. Którzy to musieli zwiewać i szukać schronienia u Morathi i Malekitha.PRZEPOWIEDNIA UPADKU
Kiedey Aenarion...blablabla...W rezultacie, czarodzieje Mrocznych Elfów traktowani są z pogardą i zabobonnym strachem i nie mogą zostać przyjęci do Mrocznego Konwentu.Są jednak w Naggaroth tacy, którzy chętnie zatrudnią tych czarodziejów, byle tylko nie zaciągać długu wdzięczności u Carodziejek z Konwentu
Dalyn Talas, Elven Sword Mage
Tolan, Male Druid
Karras Heartthorne
Rath Nashanneth
Osric, Necropolis Hero (ząbki do spiłowania)
Co powiecie na te figurki Reapera zamiast kulawych dreadlordów z GW?
@Bananovitch
Jesteś dziwny
Tolan, Male Druid
Karras Heartthorne
Rath Nashanneth
Osric, Necropolis Hero (ząbki do spiłowania)
Co powiecie na te figurki Reapera zamiast kulawych dreadlordów z GW?
@Bananovitch
Jesteś dziwny
Lidder pisze:To akurat proste - chodzi o podwyżki cen.-There's something large & nurgle-y coming first
- Bananovitch
- Chuck Norris
Ten ostatni jest trochę spe... znaczy yhm, Helficki
Wiem, nie gram na hydrze. Ba, nawet nie używa shadowa ani deatha@Bananovitch
Jesteś dziwny
- ibniblis23
- Kontakt:
No zaiste, w angielskim tez jest ten fragment. Czyli, ze sa, ale nie oficjalnie i dzialaja na powiedzmy czarnym rynku uslug ;pBananovitch pisze:
A wcześniej stoi jak byk, że Morathi pociągnęła za sobią wielu magów z Saphery. Którzy to musieli zwiewać i szukać schronienia u Morathi i Malekitha.
Fajna, tylko głowa mi całkowicie nie pasuje, wygląda jakby była wzięta od jakiejś demonetki
"Nie może być kompromisu między wolnością a nadzorem ze strony rządu. Zgoda choćby na niewielki nadzór jest rezygnacją z zasady niezbywalnych praw jednostki i podstawieniem na jej miejsce zasady nieograniczonej, arbitralnej władzy rządu." - Ayn Rand
- ibniblis23
- Kontakt:
Znajad AoW figsa jest w drobnych czesciach i glowa jest oddzielnie, wiec spokojnie mozna ja zamienic na cos innego.DarkAngel pisze:Fajna, tylko głowa mi całkowicie nie pasuje, wygląda jakby była wzięta od jakiejś demonetki
- Bananovitch
- Chuck Norris
+1.
Figsa fajna, ale głowa beznadziejna
Figsa fajna, ale głowa beznadziejna
Mam prośbę: czy ktoś z posiadających figurki predatorów GZ mógłby opisać jak proporcjonalnie mają się ich jeźdźcy (nie dowódca bo ten skubaniec jest większy) do nowych cold one'ów (w sensie jaszczurek) GW? Gdyby ktoś zapodał ewentualnie zdjęcie takiego miksu to byłoby fantastycznie.
- ibniblis23
- Kontakt:
Mam jezdzcow i mam obecne cold one'y wiec moge sprobowac zrobic zdjecie... tylko ze jak chcesz ich sadzac na nich, to musisz usunac siodla, bo GZ jezdzcy maja je 'wbudowane' w siebie i nie beda inaczej pasowac - ale da sie zrobicStix pisze:Mam prośbę: czy ktoś z posiadających figurki predatorów GZ mógłby opisać jak proporcjonalnie mają się ich jeźdźcy (nie dowódca bo ten skubaniec jest większy) do nowych cold one'ów (w sensie jaszczurek) GW? Gdyby ktoś zapodał ewentualnie zdjęcie takiego miksu to byłoby fantastycznie.
Niestety Cold byl robiony pod Malusa, wiec jakkolwiek siodlo jest juz w duzej mierze spilowane, to jednak nie az tak, jak trzeba by do jezdzcow GZowych. Anyway na rozmiar beda raczej pasowac.