STARY KLINKIERA XXX, 27.05.2012 Sopot
zawitamy do Was tym razem. Jeszcze dogrywamy ekipę, ale jedna furmana się pewnie zjawi!
SIŁA!
SIŁA!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
To zapowiada się naprawde duży turniej, świetnie, oby takich więcej
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
Petarda. Szkoda, że może mnie nie być:(Pacek pisze:zawitamy do Was tym razem. Jeszcze dogrywamy ekipę, ale jedna furmana się pewnie zjawi!
SIŁA!
Fajnie jak byś wpadł. Ostatnio jak miałeś się pojawić to chyba nogę/rękę złamałeś.Lubin pisze:Dopisujemy wstępnie
No tak, że pewnie nie pojedziemy bo we dwóch z Lubinem słaboMichał pisze:Pacek już wykrystalizował się wam skład ?

LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
mamy, Pająku, mamy, wiadomo..
Niestety kurna jak zwykle pojawia się konieczność, gdy mam czas...Na szczęście mam o tym info na tyle wcześniej, że nie musiałbym Was informować o niemożności przyjazdu na dzień przed turem.. Na pewno okazja będzie jeszcze, bo teraz i ładna pogoda i nieco więcej czasu, więc do zobaczyska następnym razem!
Niestety kurna jak zwykle pojawia się konieczność, gdy mam czas...Na szczęście mam o tym info na tyle wcześniej, że nie musiałbym Was informować o niemożności przyjazdu na dzień przed turem.. Na pewno okazja będzie jeszcze, bo teraz i ładna pogoda i nieco więcej czasu, więc do zobaczyska następnym razem!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Mnie niestety też.eddie pisze:Niestety, wypisz mnie :/
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!