a skąd wiesz, jak na złoto oddziałuje esencja haosu?Tomash pisze:Złoto to metal szlachetny => nie patynuje
Kolejny Khornowiec WIP Update (04.VII)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
99,9% figurek chaosu po pomalowaniu ma niespatynowane złoto 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Hashmallum
- Mudżahedin
Uhh jutro go koncze 

Niestety gosciu zamowil sobie 'obryzgany krwia topor' a tyle czasu poswiecilem na nmm... ale nic - nasz klient nasz pan

Niestety gosciu zamowil sobie 'obryzgany krwia topor' a tyle czasu poswiecilem na nmm... ale nic - nasz klient nasz pan

-
- Chuck Norris
Ave
Ja myślę że za dwa tygodnie
a tak serio to zgadzam się z poprzednim opiniami że trochę zielony ten nmm, ale i tak jest cool
Ja myślę że za dwa tygodnie

no jutro to jutro slowo sie zeklo a fotek nie widac jak do tad
Malowanie, konwertowanie, rzeźbienie od zera ... ceny do uzgodnienia
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
https://www.facebook.com/angerfish.studio
Prosił bym o kontakt na fanpage, ponieważ na forum wchodzę sporadycznie.
Hash maluje świetnie ale jakoś NMM mnie nie przekonuje (w żadnym wykonaniu).
Metal to metal.
IMHO figsa zacna.
Metal to metal.
IMHO figsa zacna.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Proszę się już nade mną nie pastwićKerim pisze:No własnieMuK pisze:Po jaka cholerę piszesz posta z 1 głupim pytaniem, nie ogarniam tego. Ilość postów nie świadczy o niczym tak na prawde.BuXi pisze:Piękny.... ale gdzie ma głowę ?

"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
A Wy macie tak wyprane poczucie humoru ze az strach chcial zazartowac nie wyszlo trudno anie nie trzeba odrazu z butami na niego leciec...BuXi pisze:Proszę się już nade mną nie pastwićKerim pisze:No własnieMuK pisze: Po jaka cholerę piszesz posta z 1 głupim pytaniem, nie ogarniam tego. Ilość postów nie świadczy o niczym tak na prawde.
Bardzo ładnie pomalowana. Czekam na koniec ;]

Tez nie rozumiem czemu odrazu na niego wchodzicie, byly fotki, ocenil, zadal pytanie.. Czego chciec więcej?Draco pisze:A Wy macie tak wyprane poczucie humoru ze az strach chcial zazartowac nie wyszlo trudno anie nie trzeba odrazu z butami na niego leciec...BuXi pisze:Proszę się już nade mną nie pastwićKerim pisze: No własnie