Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
Re: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
co tu tak cicho?
podpis był niezgodny z regulaminem
- General Baga
- Kradziej
wszyscy drżą przed majestatem generała B (resztę sobie dopiszcie)
A powaznie to sporo ludzi w sklepie - Bezdomny I i II, Maciek Paraszczak, Fluffy....
A powaznie to sporo ludzi w sklepie - Bezdomny I i II, Maciek Paraszczak, Fluffy....
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
- General Baga
- Kradziej
pater; ok relacja.....NUDZĘ SIE!!!!!!!!!
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Mnie u siebie horoszo
Uff, a już myślałem że się obraził że pocisnąłem mu że śmierdziGremlin pisze:nadrabiamy stracony czas, kosa nie ma internetu bo tez by podsycil troche atmosfere
Piotr - nie martw się, nasza zabójcza para pociśnie cały Kraków i okolice na nastepnej parówce
Wisła Kraków.
Fakt, nie może być "pojazdem" - jest faktem.Sevi pisze: Uff, a już myślałem że się obraził że pocisnąłem mu że śmierdzi
xYz
- kudlaty960
- Mudżahedin
Ehh wpadła mi bardzo niemiła sytuacja. Nie jestem pewien czy przesyłka z moją armią na jutro do mnie dotrze. Czy jest możliwość, że ktoś pożyczy mi Imperium na sobotę?
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Napisz co dokładnie potrzebujesz
Wisła Kraków.
- kudlaty960
- Mudżahedin
warpriesta, maga jakiegos, 2 canony, 40 halabard, 5 łuczników,helblaster,enginera, 5 outridersów
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Wysłałem Ci PW
Wisła Kraków.
- hassan_the_grim
- Wałkarz
ja ci moge pozyczyc mojego lowce czarownic z gablotki.warpriesta, maga jakiegos, 2 canony, 40 halabard, 5 łuczników,helblaster,enginera, 5 outridersów
BTW widze ze temat sie rozwleka ponad norme, jak zwykle Swoja droga nie wiem jak wy sie pomiescicie w tym AjWajHajmie w sobote
War does not determine who is right - only who is left.
Trzeba będzie otworzyć okna
Wisła Kraków.
- kudlaty960
- Mudżahedin
Bo robiłem wymianę z gościem o nicku Xenox no i mówił, że wysłał priorytetem w poniedziałek a jeszcze jej nie ma.. Ja mu wysłałem we wtorek i w środę już była.
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Ów jegomość zamawiał u mnie traye pod 3 lance bretonii, wykonałem zgodnie z zamowieniem i... kontakt się urwał. Ogólnie nie polecam przeprowadzania jakichkolwiek transakcji z tym gościem.
Co do samego turnieju, to informuje o małej zamianie:
Kosa jedzie do domu possać maminego cyca z okazji Dnia Matki, wiec pewnie się i umyje...
Ja gram z bratem, a Xier nie ma pary na obecny czas.
Co do samego turnieju, to informuje o małej zamianie:
Kosa jedzie do domu possać maminego cyca z okazji Dnia Matki, wiec pewnie się i umyje...
Ja gram z bratem, a Xier nie ma pary na obecny czas.
xYz
- kudlaty960
- Mudżahedin
Kurna tylko, że tu chodzi o całą moją armię. Mam nadzieje, że może jutro będzie.
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW