Witam, jak nikogo nie znajdziesz, to wpadaj i zagrasz sam. Mogę użyczyć HE lub WE. Tylko daj znać co będzie Tobie potrzebne.krystian1wielki pisze:jest jeszcze ktoś bez pary? bo Zbik sie wykruszył i nie mam z kim grać...
STARY KLINKIERA XXIX, 13.05.2012 Sopot
Re: STARY KLINKIERA XXIX, 13.05.2012 Sopot
okMapet pisze:Jagal dziecko drogie, weź dla mnie zimnego, bo planuje na chwile zalecieć
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Jakieś wyniki?
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę (), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki
![]()
może nie było turnieju że wyników nie ma
albo się ich wstydzą ;]
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
Witam,
sory, że turniej wypadł jak wypadł. Zawieszamy na razie organizację parówek. Wyniki.
Błazej+Jagal 40
Mati+Michał 29
Xet+Scimi 21
Szyderator+Puzonik 18
Krystian 8
Ismael+Marcin 4
sory, że turniej wypadł jak wypadł. Zawieszamy na razie organizację parówek. Wyniki.
Błazej+Jagal 40
Mati+Michał 29
Xet+Scimi 21
Szyderator+Puzonik 18
Krystian 8
Ismael+Marcin 4