Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
Re: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
o! faktycznie
Wpdane do was jutro i ponapierdzielam na Czechów
Wpdane do was jutro i ponapierdzielam na Czechów
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
Mam nadzieje, że nastepny tur będzie powazny i na Euro
- kudlaty960
- Mudżahedin
A ja wciąż szukam jakiegoś Empire jak co.
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
W dupę sobie wsadź takie komentarze Że niby Euro jest poważne bo masz 100 pkt więcej? A nasze turnieje są nie poważne?Kosa pisze:jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
Ja też bym pograł na duże, trzeba przycisnąć Vanaheim o remont pomieszczeń po lewej stronie. Może gracze by pomogli? V kupi farbę, i wszystko co potrzeba a my odnowimy i pomalujemy? Niewykorzystane pomieszczenie będzie służyć, idą wakacje więc powinniście mieć trochę czasu (i chęci)
Co na to Bartek?
Co na to Bartek?
Wisła Kraków.
moja subiektywna ocena, że "powaznie" można zagrać na format 2400+ czy euro czy nie, wszystko jedno. Byle dało się wystawić armie, a nie 3-4 oddziały...PiotrB pisze:W dupę sobie wsadź takie komentarze Że niby Euro jest poważne bo masz 100 pkt więcej? A nasze turnieje są nie poważne?Kosa pisze:jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
- kudlaty960
- Mudżahedin
+10000Kosa pisze:moja subiektywna ocena, że "powaznie" można zagrać na format 2400+ czy euro czy nie, wszystko jedno. Byle dało się wystawić armie, a nie 3-4 oddziały...PiotrB pisze:W dupę sobie wsadź takie komentarze Że niby Euro jest poważne bo masz 100 pkt więcej? A nasze turnieje są nie poważne?Kosa pisze:jak już Gremlin pisała mnie nie będzie
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Co z tego że turniej będzie na DUŻE pkt. (+więcej proxów) jak i tak najprawdopodobniej nie będzie czasu na dogrywanie bitew. To już lepiej, poza turniejem, umówić się na jakieś kosmiczne pkt. Oczywiście z samotnym generałem na flance.
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- kudlaty960
- Mudżahedin
Tak Generał Token na warcie!
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
LuciusII pisze:Co z tego że turniej będzie na DUŻE pkt. (+więcej proxów) jak i tak najprawdopodobniej nie będzie czasu na dogrywanie bitew. To już lepiej, poza turniejem, umówić się na jakieś kosmiczne pkt. Oczywiście z samotnym generałem na flance.
na euro nie ma z tym zbytnich problemów, nie mówie tutaj o jakiś 3k, zwykłe 2400-2500 i jest fajnie
ja lubie 2600 . Kosa gotuj ten obiad... chyba, że skończy sie na tostach.
xYz
2800 sounds good
Wisła Kraków.
Tytuł: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
prawdopodobnie zapiekanka na kazimierzu albo kebab w centrumGremlin pisze:ja lubie 2600 . Kosa gotuj ten obiad... chyba, że skończy sie na tostach.
Wychodzi na to że następnie gramy coś w stylu eurokoko w porywach do arenowego. Swoją drogą można się umówić wcześniej na grę sojuszami na 7k+ na stronę.c4h10 pisze:Następne turnieje:hypnotic pisze:A ja z takim pytaniem wyprzedzającym czy są już jakieś plany turniejowe na czerwiec? Czy np 02.VI lub 09.VI wchodzi w grę, bo mógłbym być akurat a muszę to sobie ewentualnie wcześniej zaplanować?
9.VI - duże punkty
23.VI - małe punkty
Kalesoner pisze:Orki i gobliny są częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.
- kudlaty960
- Mudżahedin
Tak z innej beczki ma ktoś pojęcie o ASG albo zna kogoś w Krakowie kto ma. Bo rozłożyłem karabin i ni ch**a nie umiem go złożyć.
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
Pod halą targową w niedziele jest koleś który się zajmuje takimi rzeczami. Łatwo go znaleść ma stoisko z oryginalnymi grami.
Wisła Kraków.
jak byś mial dubeltówkę to mogłbym Ci pomóc, a tak to jedynie moge spróbowaćkudlaty960 pisze:Tak z innej beczki ma ktoś pojęcie o ASG albo zna kogoś w Krakowie kto ma. Bo rozłożyłem karabin i ni ch**a nie umiem go złożyć.
xYz
Kudlaty960.
Ja w ASG siedziałem z trzy lata, znam w Krakowie dwóch magików co upgreatowali broń. Jeden wraca z rejsu niebawem, a do drugiego przedzwonię wieczorem i dam ci znać, tylko ten drugi się ceni. Mało czasu, dużo chętnych. To z tych magików co ze 150 FPSow wyciśnie 300.
Jak coś, to się przypomnij PM do mnie.
Brygu.
Ja w ASG siedziałem z trzy lata, znam w Krakowie dwóch magików co upgreatowali broń. Jeden wraca z rejsu niebawem, a do drugiego przedzwonię wieczorem i dam ci znać, tylko ten drugi się ceni. Mało czasu, dużo chętnych. To z tych magików co ze 150 FPSow wyciśnie 300.
Jak coś, to się przypomnij PM do mnie.
Brygu.