Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
- kudlaty960
- Mudżahedin
Re: Vanaheim - Parówka na Dzień Matki. 2x1200 26.05.2012
Mi ogólnie chodzi o złożenie karabinu z części które mam. Chciałem zrobić zdjęcie GB rozłożyłem go i teraz nie wiem jak złożyć..
"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
- General Baga
- Kradziej
dobra pierwsza bitwa z sevim i legionem......20;0 do przodu!!!
Dream team generala tokena rulez!!!!!!!!!!

Dream team generala tokena rulez!!!!!!!!!!

I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Dobra, dobra, miales farta Bambi, ale tym podlozeniem sie sprawilismy Ci prezent na dzien dziecka 

Wisła Kraków.
chyba na dzień matki o wielka matko przelozona zwana Generałem Baga.
p.s. Sevi, aleś plewa

p.s. Sevi, aleś plewa

bo gra tylko na turniejach, no własnie czemu jest tyle graczy a ciąglę widzę praktycznie tą sama, niewielka ekipę grającą w pacynki czyli: Suchy, Fluffy, Maciek Paraszczak, ostatnio Jacek Jungle Jack, Bezdomny, kiedys jeszcze Panter.
Jest to raptem 5-6 osób, na turnieju jest prawie 30(przynajmniej zapisanych). wtf?????
Jest to raptem 5-6 osób, na turnieju jest prawie 30(przynajmniej zapisanych). wtf?????
no własnie 
co do czasu rozumiem Piotrze takie osoby jak Ty, tzn. powiedzmy juz poważne zyciowo
ale np. z Mackiem Paraszczakiem umówic się da, nie czesto ale jest w stanie zagrać 
bardziej mi tutaj chodzi o resztę studentów i uczniów...

co do czasu rozumiem Piotrze takie osoby jak Ty, tzn. powiedzmy juz poważne zyciowo

bardziej mi tutaj chodzi o resztę studentów i uczniów...
Widzisz Kosa, niektórzy uczą się i pracują jednocześnie i uwierz mi że czasami jest ciężko wygospodarować całą wolną sobotę, nie mówiąc o wolnym w tygodniu..
W zeszłym sezonie zagrałem ok 17 turniejów, teraz już 3, więc uważam że jak na moje skromne możliwości czasowe jest super.
Dziś było 14 par, 28 osób, dziękuję wszystkim za przybycie i zapraszam na kolejne turnieje organizowane przez True Legion i rozgrywane w sklepie Vanaheim!
Oto wyniki:
1. Kocoń & Kocoń
2. Michał & Panterq
3. Gremlin & Garg
4. Fluffy & Kuba
5. El Victor & Jungle Jack
6. Legion & Sevi
7. P.Sz & Danrakh
8. Kołacz & Janek
9. Kudłaty & Syslak
10. Xier & DarkWolfDog
11. Siscov & Generał Bambi
12. Harry & Adelus
13. Lucius II & Syraf
14. Major & Pałkers
Gratuluję zwycięskiej parze, dziękuję przeciwnikom za fajne bitewki oraz Legionowi
W zeszłym sezonie zagrałem ok 17 turniejów, teraz już 3, więc uważam że jak na moje skromne możliwości czasowe jest super.
Dziś było 14 par, 28 osób, dziękuję wszystkim za przybycie i zapraszam na kolejne turnieje organizowane przez True Legion i rozgrywane w sklepie Vanaheim!
Oto wyniki:
1. Kocoń & Kocoń
2. Michał & Panterq
3. Gremlin & Garg
4. Fluffy & Kuba
5. El Victor & Jungle Jack
6. Legion & Sevi
7. P.Sz & Danrakh
8. Kołacz & Janek
9. Kudłaty & Syslak
10. Xier & DarkWolfDog
11. Siscov & Generał Bambi
12. Harry & Adelus
13. Lucius II & Syraf
14. Major & Pałkers
Gratuluję zwycięskiej parze, dziękuję przeciwnikom za fajne bitewki oraz Legionowi

Wisła Kraków.
- kudlaty960
- Mudżahedin
A teraz przyznać się kto ma mój mały polski rullbook
? Sprawdźcie czy go nie macie przypadkiem.

"Dobry żołnierz wykonuje rozkazy bez chwili zwątpienia, dobry dowódca wydaje je bez cienia wątpliwości".
TRUE LEGION KRAKÓW
TRUE LEGION KRAKÓW
To był spisek, prawda, Generale?Legion pisze:Ostatecznie generale Bago wylądowaliśmy na nieco wyższym miejscu niż Ty
Dzięki wielkie za fajny turniej - przeciwnikom i Seviemu za ciekawe rozgrywki, a PiotrowiB za zwolnienie mi miejsca
podpis był niezgodny z regulaminem
Spisek żydo-masonów 

Wisła Kraków.
To tylko takie taktyczne posunięcie, żebyście nie mieli nas za mocnych przeciwników na następnym turnieju 
aa, ktoś tam kiedyś tam pisał, że fajnie by było, jakby zamienić daty turniejów next month, żeby było na odwrót (najpierw małe...). Jesli głos ludu ma znaczenie, to się podpinam

aa, ktoś tam kiedyś tam pisał, że fajnie by było, jakby zamienić daty turniejów next month, żeby było na odwrót (najpierw małe...). Jesli głos ludu ma znaczenie, to się podpinam

podpis był niezgodny z regulaminem
znowu małe najpierw? o nie, nie, Euro musi być 
Poruczniku Save, niezły wynik ale czy przypadkiem Twoja bretonia nie stratowała sojuszniczych krasnoludków nie widzc ich, bo a). za mali, b).dzięki długim owłosienu na twarzy mylili z trawą/chaszczami?
pytanie czysto teoretyczne, byłby ktoś wstępny na chociaż rozmowy na wyjazd do szczecina?
jakby zebrała się jakas grupka to z pewnym prawdopodobieństwem bym dołączył...

Poruczniku Save, niezły wynik ale czy przypadkiem Twoja bretonia nie stratowała sojuszniczych krasnoludków nie widzc ich, bo a). za mali, b).dzięki długim owłosienu na twarzy mylili z trawą/chaszczami?

pytanie czysto teoretyczne, byłby ktoś wstępny na chociaż rozmowy na wyjazd do szczecina?

jakby zebrała się jakas grupka to z pewnym prawdopodobieństwem bym dołączył...
Powiedział owłosiony KosaKosa pisze: b).dzięki długim owłosienu na twarzy mylili z trawą/chaszczami?

Szczecin nie, bo: za daleko, będą niemcy, a pozatym idę za tydzień na wesele

Myślę poważnie nad wybraniem się do Gdańska na mastera.
Co do dużych punktów to zagrałbym na jakieś męskie - 2600-2800

Ale Euro też może być

Wisła Kraków.
DMP już wkrótce, warto poćwiczyc, co nie? 

Nasz master plan wypalił na całej linii. Najpierw Generał Plewa wmówił sobie, że nie potrzebuje BSBka, a potem 2 strzały z katapult zbiły 9 woundów na czołgu, panikując 40 halabard z herosami i dwoma detachmentami.Kosa pisze: Poruczniku Save, niezły wynik ale czy przypadkiem Twoja bretonia nie stratowała sojuszniczych krasnoludków nie widzc ich, bo a). za mali, b).dzięki długim owłosienu na twarzy mylili z trawą/chaszczami?![]()
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
panterq pisze:Nasz master plan wypalił na całej linii. Najpierw Generał Plewa wmówił sobie, że nie potrzebuje BSBka, a potem 2 strzały z katapult zbiły 9 woundów na czołgu, panikując 40 halabard z herosami i dwoma detachmentami.Kosa pisze: Poruczniku Save, niezły wynik ale czy przypadkiem Twoja bretonia nie stratowała sojuszniczych krasnoludków nie widzc ich, bo a). za mali, b).dzięki długim owłosienu na twarzy mylili z trawą/chaszczami?![]()
to te łałwne halabardy znów odegrały kluczową role jak widzę, pełen odwrót

Panter, a Ty co na powyższą propozycję?